Παιδοορθοπεδικός στην Αθήνα

Εικόνα IRINI

Καλησπέρα σε όλους σας, 

Θα ήθελα τη βοήθεια σας μια και οι περισσότεροι απο εσάς θα έχετε ψαξει το θέμα. Ζώ στην Κρήτη και ψάχνω για ενα σωστό παιδοορθοπεδικό για το μικρό μου που πασχει απο αριστερή ημιπληγία (εγκεφαλική παράλυση).

Εχουμε ήδη επισκεφτεί τον ορθοπεδικό στο παίδων Πεντέλης, μια και τον παρακολουθεί η Κα Παπαβασιλείου που είναι νευρολόγος εκεί, αλλά δε μείναμε ικανοποιημένοι, κι αυτό γιατί νομίζω είναι εξαιρετικά δύσκολο σε τρία λεπτά (τόσο κράτησε η επίσκεψη), να βγεί σωστή διάγνωση, και για πολλούς άλλους λόγους που δεν χρειάζεται να αναφέρω...

Εχουμε ακούσει κατά καιρούς για διάφορους νευρολόγους, αλλά θα ήθελα τη γνώμη σας για κάποιον που έχετε ήδη επισκεφτεί και μείνατε ικανοποιημένοι.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Σχόλια

Παιδοορθοπαιδικός

Εικόνα Γιάννης_1970

Γεια

Ορθοπαιδικο για παιδια καλο και εντιμο θα βρεις στο ΙΑΣΩ - Παιδων στο Μαρουσι τον Κανελλοπουλο, αν ειναι ακομα εκει.

Ειχαμε παει τον δικο μας, με ημιπληγια, πνιγμενος αλλά δεν σε βαζει σε χειρουργειο αν δεν υπαρχει λογος...

like0

Παιδοορθοπεδικός

Εικόνα Koulitsa Filnop.

Συστηνω και εγω τον κυριο Κανελοπουλο. Ειναι οντως ακομα στο ΙΑΣΩ και κανει και εκει το ιατρειο του. Ειναι απτους καλυτερους και ειχαμε δει αποτελεσματα. Αν χρειαστεις παραπανω λεπτομερειες στειλε μου μαιλ kiriakis22@gmail.com.

Επισης μετα για αποκατασταση αν χρειαστεις εχουμε υδροθεραπευτρια. Μας ειχε βοηθησει πολυ και την ηξερε και ο γιατρος απο αλλο περιστατικο.

Κουλιτσα

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.