Τα νέα για την Άννα δεν είναι καλά...

Εικόνα pantelispanopoulos

Δυστυχώς, τα νέα για την Άννα δεν είναι καλά. Ιδού η πρόταση επιστολή από τον πατέρα της στο ΙΚΑ Αθήνας. Η έκκληση πηγαίνει προς οποιονδήποτε μπορεί να βοηθήσει! Παράκληση, προωθήστε το, μήπως φτάσει σε κάποιον που μπορεί να βοηθήσει. 

Ο Παντελής Πανόπουλος, πατέρας παιδιού με ολική αναπηρία, κάνει έκκληση από την Αμερική!

Εικόνα pantelispanopoulos

Τελευταία ενημέρωση: Τα νέα για την Άννα δεν είναι καλά... (κλικ για να διαβάστε τη νέα έκκληση του πατέρα της Άννα)

Φωτογραφία Παντελή και Άννας.

Αξιότιμες κυρίες, αξιότιμοι κύριοι, oνομάζομαι Παντελής Πανόπουλος, είμαι πατέρας παιδιού με ειδικές ανάγκες. Η ιστορία της Άννας είναι κάπως ιδιαίτερη... Μέχρι το 2010 η Άννα ήταν απλώς επιληπτική (σύνδρομο Dravet | τι είναι;) με μέτρια νοητική υστέρηση (αλλά μιλούσε και περπατούσε με κάποια προβλήματα) και έπαιρνε μόνον το επίδομα νοητικής υστέρησης αλλά στις 2 Ιανουαρίου 2010 η Άννα έκανε μια παρατεταμένη κρίση λόγω του ιού Η1Ν1 (γρίπη των χοίρων) και μετά έκανε μια εγκεφαλίτιδα.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.