Παράλληλη στήριξη για τον Γιώργο μας (Σπέτσες)

Εικόνα Λίνα Παπαδόδημα

Και να που έφτασε ο καιρός που η καλή μας νεράιδα, η δική μας λογοθεραπεύτρια, η Γιωργία μας φεύγει απο το νησί μας. Έτσι βρισκόμαστε πάλι στην αγκαλιά του δικού μας ιστότοπου, για να βρουμε και πάλι έναν νέο άνθρωπο που με αγάπη και φροντίδα θα συνεχίσει την προσπάθειά μας. Το αγορακι μας 9 ετων πια, κανοντας το δικο του αγωνα, οπως ολα τα παιδια μας με τις ιδιαιτεροτητες και τις δυσκολιες τους, χρειαζεται εναν ειδικο που με αγαπη θα συμπορευτει μαζι του στο δυσκολο εργο της επικοινωνιας του. Μενουμε Σπετσες και η αναζητηση ειδικου καθισταται αμεση. Στο νησι μας υπαρχει η δυνατοτητα για επιπλεον εργασια, αφου στον τομεα της ειδικης αγωγης δεν υπαρχει ακομη κανενας ειδικος, παρα μονο μια κοπελα απο ΙΕΚ.

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας * και *. Προσφέρουμε μισθό και διαμονή.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς.

Τα στοιχεία επικοινωνίας αυτής της αγγελίας έχουν αφαιρεθεί!
Η αγγελία έχει λήξει!
Βρέθηκε το κατάλληλο άτομο :)

Θέλετε όλες τις αγγελίες στο E-mail σας; Διαπιστευτείτε ως επαγγελματίας μέλος του NOESI.gr. Μάθετε περισσότερα.
Δείτε όλες τις αγγελίες.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.