Παρεούλα με άλλα παιδιά...

Εικόνα Tinajazz

"Μαμα, ειμαι  μονος... στεναχωριεμαι... γιατι δεν εχω φιλους, γιατι με αποφευγουν τα αλλα παιδια... ποτε θα βγω εξω μονος...  ποτε θα γνωρισω αλλα παιδια! γιατι, γιατι γιατι..."

Σημερα τον ειδα πρωτη φορα βουρκωμενο...  η καρδια μου εσπασε σε χιλια κομματια...

Και αυτο αντιμετωπιζουμε εντονα τελευταια... και ειλικρινα ειναι ενα δυσκολο θεμα, που θελει ειδικη μεταχειριση... 

Εκει ξαφνικα, δεν ξερεις τι να πεις... και πως να το αντιμετωπισεις... 

Ουτε καν οι ειδικοι δεν βοηθουν... ειμαι σε απογνωση... πολλες φορες αναρωτιεμαι μηπως το χειριζομαι λαθος? μηπως φταιω σε κατι εγω? και το σχολειο μας ειναι τοσο μακρια απο το σπιτι, και ειναι δυσκολο να βλεπεται με τους συμμαθητες του... εχω προσπαθησει απειρες φορες... 

Ισως και καποιοι αλλοι γονεις να το αντιμετωπιζουν...

Θα ητανε μεγαλη χαρα για εμενα αλλα και για το παιδι μου,  να γνωριστουμε με  γονεις, ωστε να μπορουν να κανουν λιγη παρεουλα τα παιδια μας!!!

Και ποτε δεν ξερουμε, ισως αναπτυχθει και μια μεγαλη φιλια!   :)

Ο κωνσταντινος μου ειναι 16 ετων. και μενουμε μαρουσι. 

Η καθημερινοτητα ειναι δυσκολη πλεον, για ολους... δουλεια, τρεξιμο, ευθυνες... η κριση... η αποσταση...  μας κλεινει ολο και περισσοτερο στα σπιτια μας... και το καταλαβαινω απολυτα. 

Θα χαρω λοιπον εστω οσοι μενουν κοντα μας, για μια εποικινωνια, μια γνωριμια... 

Το mail μου ειναι: tinatinajazz@gmail.com

Σχόλια

Τίνα καλησπέρα

Εικόνα Γιάννης

Έχεις π.μ. (προσωπικό μήνυμα).

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.