Κέντρο για Asperger στην Β.Α. Αττική

Εικόνα Πατέρας

Καλησπέρα, έχει κάποιος /-α θετική εμπειρία από Κέντρο για παιδιά με Asperger στη Β.Α. Αττική (περιοχές: Χαλάνδρι, Παλλήνη, Γέρακας, Αγ. Παρασκευή, Χολαργός, Βριλλήσια);

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Διάγνωση από αναπτυξιολόγο

Εικόνα Πατέρας

Το παιδάκι μας είναι 2,5 ετών. Έχοντας υπόνοιες για συμπτώματα αυτισμού, κυρίως λόγω καθυστέρηση στην ομιλία το πήγαμε στην καθηγήτρια κα Θωμαίδου στο Παίδων, η οποία είναι πασίγνωστη αναπτυξιολόγος. Τον εξέτασε μόλις 5 λεπτά και ήταν απόλυτη ότι δεν έχει τίποτα. Αυτό ευχόμαστε και εμείς. Έχει τύχει και σε κάποιον άλλο τέτοια τόσο σύντομη διάγνωση?   

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.