Νοοτοπία 2006 ® Χριστουγεννιάτικο πάρτυ - πλήρης η... Νοοτοπία 2006!

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Ετοιμάζουμε ένα πάρτυ!Το πρώτο πάρτυ αλά "Νοοτοπία" θα γίνει Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2006, ώρα 15.00 με 17.00 στον παιδότοπο "Cartoons", στην Αγία Παρασκευή, οδός Γούναρη 44. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να δεχτούμε άλλους καλεσμένους καθώς σαν πρώτο πάρτυ δεν έχουμε στη διάθεσή μας χρόνο να οργανώσουμε σπουδαία πράγματα. Θα έρθουν κι άλλα πάρτυ! Όσοι μπορείτε να βοηθήσετε, ενημερώστε μας για να ξέρουμε ποιος θα φέρει τι. Δείτε εδώ τη λίστα με τι χρειαζόμαστε πριν το πάρτυ και τις πληροφορίες για όσους θα έρθουν. Επίσης, πολύ σημαντικό είναι να ελέγξετε τη λίστα καλεσμένων και να επιβεβαιώσετε ότι τα ονόματα όσων είναι να έρθουν είναι σωστά.
Κατά σειρά προτεραιότητας, για το πάρτυ θα χρειαστούμε:
  • Πολλά δώρα για όλα τα παιδιά. Οι γονείς ας φέρουν ένα δώρο για τα παιδιά τους! Μπορείτε να φέρετε δώρα και για όποια άλλα παιδιά θέλετε. Δείτε τη "λίστα καλεσμένων" εδώ...
  • Στολή Άγιου Βασίλη. Μήπως έχει κανείς κάποια στολή;
  • [Καλύφθηκε από τη Μαίρη Βελλή, mageandi κατά NOESI.gr]
  • Έναν 'Αγιο Βασίλη. Κάποιος που θα ντυθεί για μισή ώρα και θα μοιράσει τα δώρα σε όλα τα παιδιά με φόντο το χριστουγεννιάτικο δέντρο.
  • Παιδαγωγικά παιχνίδια
  • [Καλύφθηκε από τον Γιάννη Μπίστα, "Ελληνική Εταιρεία Παιγνιοθήκης"]
  • Μία τούρτα για 15 παιδιά - τους μικρούς φίλους του NOESI.gr. Θέλουμε μία τούρτα από κρέμα και σοκολάτα με αγνά σπιτικά υλικά.
  • [Καλύφθηκε από Αγγελική Παπασταύρου, angela κατά NOESI.gr]
  • Καναπεδάκια - κρύα μικρο-φαγητά (λουκανοπιτάκια, πυροσκάκια, τυροπιτάκια).
  • [Καλύφθηκε από Όλγα Παπαδοπούλου, bootsi κατά NOESI.gr, Κυριάκο Καραμπαζιάκη, karakyri κατά NOESI.gr, Κατερίνα Ζαρίφη, katerina zarifi κατά NOESI.gr, και Αγγελική Παπασταύρου, angela κατά NOESI.gr]
  • Ξηρούς καρπούς ή/και πατατάκια, γαριδάκια, ποπ-κορν κ.α..
  • [Καλύφθηκε από Κατερίνα Ζαρίφη, katerina zarifi κατά NOESI.gr]
  • Αναμνηστικά αλά ΝΟΕSI.gr.
  • [Καλύφθηκε από τον 'Αγγελο Κουτουμάνο, NOESI.gr]
  • Πολλές ευχετήριες κάρτες. Για να δώσετε σε όσους θέλετε να πείτε τις ευχές σας.
  • Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή υψηλής ανάλυσης.
  • [Καλύφθηκε από τον 'Αγγελο Κουτουμάνο, NOESI.gr]
  • Μία ευχητήρια κάρτα αλά "Νοοτοπία". Για να γράψουν όλοι σα να είναι λεύκωμα, για αναμνηστικό.
  • [Καλύφθηκε από τον 'Αγγελο Κουτουμάνο, NOESI.gr]
    Σχετικά με το κόστος συμμετοχής:
  • Δεν μπορέσαμε να βρούμε δωρεάν παιδότοπο. Η "ενοικίαση" του παιδότοπου, σε τιμή χαμηλότερη από την κανονική, έγινε με έξοδα του εκδότη του NOESI.gr.
  • Δεν είμαστε σε θέση να καλύψουμε τα ποτά (ή φαγώσιμα) που θα αγοραστούν στον παιδότοπο. Ο καθένας θα πρέπει να πληρώσει ό,τι πάρει (καφέ, αναψυκτικό, ποτό κ.α.) από το μπαρ του παιδότοπου.
  • Τα φαγητά (καναπεδάκια, μιρκο-φαγώσιμα, τούρτα, ξηροί καρποί) θα είναι προσφορά από κάποια από τα μέλη του NOESI.gr. Ο παιδότοπος θα αναλάβει δωρεάν το σερβίρισμα των φαγητών και της τούρτας.

  • Σχετικά με την προσέλευση: Η μοναδική διαθέσιμη ώρα που βρήκαμε σε παιδότοπο είναι 15.00 με 17.00. Καλό θα είναι να έρθετε στην ώρα σας! Δε θα μπορέσουμε να καθήσουμε πέρα από τις 17.00. Υπάρχει ένα πολύ μικρό πάρκιγνκ 6-8 θέσεων έξω από τον παιδότοπο, που μας διατίθετε εξ ολοκλήρου. Γενικώς, ωστόσο, στην περιοχή υπάρχουν θέσεις για παρκάρισμα.
    Προκειμένου οι γονείς να έχουν άνεση για δύο κουβέντες, την ψυχαγωγία των παιδιών θα αναλάβουν εθελοντικά οι: Ειρήνη Τσαρουχά -- Ειρήνη [λογοθεραπεύτρια] Σοφία Λιάκου -- Σοφία [ψυχολόγος] Κατερίνα Καλογιάννη --lina [εργοθεραπεύτρια] Γιάννης Πίμπας --amnesiac [ψυχολόγος - δραματοθεραπευτής] Δωροθέα Αγγελή --dorothea7 [φιλόλογος - ειδική παιδαγωγός] Γιάννης Μπίστας --Bist.11 [παιδαγωγός] Τους ευχαριστούμε όλους θερμά προκαταβολικά!



    Η μικρή Ρηνούλα. Κλικ για μεγέθυνση.Λάβαμε από τη Ρηνούλα: «Τα άλλο να κάνω για να σας πείσω ότι θα περάσουμε καλά;» Ο μικρός Νεκτάριος. Κλικ για μεγέθυνση.Kατά πολύ συγκεκριμένη παραγγελία από την Angela [ ποια είναι η Angela ] ετοιμάζουμε xριστουγεννιάτικη γιορτή για παιδιά (και γονείς φυσικά). Το χριστουγεννιάτικο πάρτυ πλησιάσει! Ετοιμαστείτε για Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2006. Εάν θέλετε να έρθετε, επικοινωνήστε σε αυτή τη διεύθυνση.

    Έχουμε φτιάξει λίστα ευχών ήδη... [ διαβάστε περισσότερα για τη "λίστα ευχών" εδώ... ] Φυσικά για όσους θα έρθουν, έχουμε φτιάξει λίστα καλεσμένων... [ διαβάστε περισσότερα για τη "λίστα καλεσμένων" εδώ... ] Επίσης, όπως των φρονίμων τα παιδιά, έχουμε γράψει λίγα λόγια για κάθε παιδί... [ διαβάστε περισσότερα για τις ιδιαιτερότητες των παιδιών εδώ... ] Εάν ενδιαφέρεστε να έρθετε στο πάρτυ θα πρέπει να μας ενημερώσετε σε αυτή τη διεύθυνση για να σας προσθέσουμε στη λίστα καλεσμένων. Δεν υπάρχουν πολλές θέσεις κενές ακόμα, αλλά όλα τα καλά παιδάκια χωράνε!

    Να επισκέπτεστε συχνά τη σελίδα αυτή [ www.noesi.gr/nootopia/xmas2006 ] για να ενημερώνεστε για τον προγραμματισμό της γιορτής μας. Το NOESI.gr με τη βοήθεια των μελών του, στοχεύει να κάνει "θεσμό" μικρές και μεγάλες συνευρέσεις των μελών του, σε παιδότοπους, παιδικές χαρές, ταβέρνες, καφέ κ.α. Αυτός ο (ιστο)τόπος δε θα είναι μόνο για τους μεγάλους αλλά και τους μικρούς (μας φίλους!).
      Εκ μέρους όλων, όσοι έρθουν στο πάρτυ μας 'Αγγελος Γ. Κουτουμάνος Εκδότης NOESI.gr

    Σχόλια

    Χριστουγεννιάτικο πάρτυ

    Εικόνα mairipapa
    Καλη η ιδεα σας αλλα πριν πραγματοποιηθει, μηπως θα επρεπε να προσεξουμε τις ιδιαιτεροτητες των παιδιων; Πολλα αυτιστικα παιδια(τα περισσοτερα κατα τη γνωμη μου) δεν αντεχουν τους κλειστους παιδοτοπους λογω φασαριας και ανουσιας απασχολησης. Το βασικοτερο προβλημα τους ειναι η κοινωνικη συναναστροφη. Πως μπορουμε να το ξεπερασουμε αυτο και να τα κανουμε να γνωριστουν οπως λετε; Καλο θα ηταν η συναντηση να εχει καποιο σκοπο-στοχο για αυτα.
    like0

    Σχετικά με το πάρτυ

    Εικόνα Angela Papastavrou
    Αγαπητή μας φίλη, συμμερίζομαι τις ανησυχίες σου και σαν μητέρα αυτιστικού παιδιού θα ήθελα να επισημάνω ότι θα ήταν φρόνιμο να είναι ο χώρος μεγάλος με ενδιαφέροντα παιχνίδια και παιδαγωγούς καθώς και η μουσική πολύ χαμηλόφωνη ή και καθόλου! (για το γνωστό κλείσιμο των αυτιών με τα χέρια). Τώρα πιστεύω ότι θα ήταν απαραίτητο μαζί με την δήλωση συμμετοχής να αναγράφουμε και τις ιδιαιτερότητες του κάθε παιδιού για να τα προσέξουμε ώστε να μην αναστατωθούν. Πάντως και η λύση του κλεισίματος στους 4 τοίχους του σπτιτιού μας δεν είναι λύση! Κάποια στιγμή θα πρέπει να μάθουν να παίζουν και με άλλα παιδιά και να επικοινωνούν με όποιο τρόπο, εκείνα αλλά και εμείς!
    like0

    Μακάρι να μπορούσα να παρευρεθώ

    Εικόνα Μαργαρίτα
    Εύχομαι σε όλους σας καλή διασκέδαση και μακάρι να μπορούσα να παρευρεθώ. Αλλά λόγω ότι μένω στην επαρχία είναι αδύνατο να βρίσκομαι στην Αθήνα στις 17 Δεκεμβρίου. Ελπίζω να μπορέσω να σας γνωρίσω όλους από κοντά σε κάποια άλλη διοργάνωση του "Νόηση". Μαργαρίτα
    like0

    Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

    Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
    ✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
    Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
    Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.