Πρόθυμη για εθελοντική εργασία

Εικόνα Iris Antonia Georgousi

Καλησπέρα! Ονομάζομαι Γεωργούση Αντωνία και ενδιαφέρομαι να προσφέρω εθελοντική εργασία. Είμαι φοιτήτρια της ιατρικής στο 3ο έτος, εδώ στην Αθήνα, 20 χρονών και όνειρο μου ως γιατρός αλλά και ως μέλλουσα μητέρα, είναι να βοηθάω και να στηρίζω τα παιδιά, που έχουν σφοδρή την ανάγκη για μία αγκαλιά και ένα χάδι. Αν και νωρίς, στο μέλλον θέλω ειδικότερα να στραφώ στην υγεία του παιδιού. Με ενδιαφέρει, η ειδικότητα του θωρακοκάρδιοχειρουργού, αλλά συγκεκριμένα για παιδιά μόνο.

Προσωπικά, πέρασα άσχημα παιδικά χρόνια, ταλαιπωρήθηκα  με ένα θέμα υγείας μου και αυτό με ευαισθητοποίησε προς τη ματιά μου για το παιδι. Κάθε φορά που βλέπω στα μάτια ένα παιδί, εύχομαι και ελπίζω στον Θεό, να μην αντιμετωπίσει και αντικρίσει τις ίδιες δυσκολίες που πέρασα εγώ στα σχολικα μου χρόνια. Δεν θέλω να βλέπω παιδιά να ταλαιπωρούνται με το οποιαδήποτε σωματικό ή ψυχικό θέμα υγείας. Για αυτό και στράφηκα ολοκληρωτικά στην υγεία του παιδιού. Αυτά τα παιδιά, έχουν μεγάλη ανάγκη για μια αληθινή αγκαλια , ένα χάδι και μια τρυφερότητα. Έχουν ανάγκη για αληθινούς υποστηρικτές , είτε αυτοί είναι οι γονείς, τα αδέρφια ή  ειδικοί γιατροί.

Εγω, ως παιδί, εξαιτίας της φύσεως των γονιών μου, δεν έλαβα αρκετές αγκαλιές και φιλιά και χαδιά για να νιώσω την αγάπη και ασφάλεια, κάτι πολυ άσχημο για ένα παιδί σε αυτή την ηλικία. Ηλικία, σημαδιακή για ένα παιδί, όταν από το περιβάλλον του απουσιάζει μία ζεστή αγκαλιά και η μητρική αγάπη. Και για αυτό το λόγο, είμαι πρόθυμη και θέλω πολύ να έρθω σε επαφή με αυτά τα παιδιά, να τα αγκαλιάσω και να τα βοηθήσω όσο μπορώ, να νιώσουν μια ζεστή τρυφερή αγάπη, πέρα από την ειδική θεραπεία, που θα λαμβάνουν από τους ειδικούς ψυχολόγους ή ψυχοθεραπευτές και αναλυτές.

Προσωπικά, έχω αφιερώσει 8 χρόνια στη ψυχοθεραπεία και τη ψυχανάλυση λόγω του δικού μου ιατρικού  προβλήματος που πέρασα, οπότε έχω αρκετή εμπειρία στα μονοπάτια της ψυχικής υγείας και ιδιαίτερα ενός παιδιού. 

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.