Ο πρώτος Μαραθώνιος 42 χλμ της Μαριλένας και του πατέρα της!

Εικόνα annakyrozi

Είναι ο πρώτος Μαραθώνιος 42χλμ που έτρεξε ο άντρας μου με την Μαριλένα μας! Εύχομαι να είναι μόνο η αρχή και να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμα (όπως έκανε εξάλλου και ο Βασίλης που ακολούθησε το παράδειγμα του Hoyt). Είναι απίστευτο το πόσο χαίρεται η Μαριλένα όταν τρέχουν!!! Aυτό το (αγωνιστικό) αμαξίδιο είναι αυτοσχέδιο του Δημ. Κορρέ που το έφτιαξε ειδικά για την Μαριλού αφιλοκερδώς). 

Tip!

Αν έχετε λογαριασμό στο Facebook θα μπορέσετε να διαβάσετε εδώ όλη την ανάρτηση - αφήγηση του πατέρα της Μαριλένας.

Σχόλια

Μπράβο Μαριλένα!

Εικόνα Ελένη

Μαριλένα, πολλά συγχαρητήρια και σε σένα και στο μπαμπά σου, αλλά και στη μαμά, γιατί ξέρω καλά πως όσο καιρό ο μπαμπάς προετοιμαζόταν γι' αυτόν τον άθλο κάποιος τον υποστήριζε...

Με πολύ μεγάλη συγκίνηση είδα την ανάρτησή σας. Σας εύχομαι να τρέξετε και τον κλασσικό μαραθώνιο (στις 9/11) και πολλούς αγώνες ακόμα. Εγώ, μαζί με πολλούς άλλους φαντάζομαι, θα είμαι εκεί να σας χειροκροτήσω!

Να είστε πάντα γεροί και δυνατοί και να καταφέρνετε ότι βάλετε στο μυαλό σας!

Ελένη

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.