Ψάχνω άτομο με σύνδρομο Asperger για αλληλογραφία

Εικόνα no_name

Ειμαι 23 χρονων απο θεσσαλονικη εχω συνδρομο ασπεργκερ και ψαχνω ατομο με αυτο το συνδρομο για αλληλογραφια η για παρεα αν καποιος μενει θεσσαλονικη οποιος ενδιαφερετε το email μου ειναι onezero231@gmail.com

Σχόλια

Θα ηθελα να έρθω σε επαφή με γονείς

Εικόνα Λι Πα

Θα ηθελα να έρθω σε επαφή με γονείς παιδιών με συνδρομο Άσπεργκερ.

like1

Εγώ δεν είμαι γονιός

Εικόνα no_name

Εγώ δεν ειμαι γονιός, έχεις παιδί με Άσπεργκερ;

like2

Ναι, συγγνώμη

Εικόνα Λι Πα

Ναι. Συγγνώμη, ειναι η πρώτη φορά που μπήκα στον σύνδεσμο και προσπαθησα απο κάπου να ξεκινήσω επικοινωνία. Εύχομαι ολόψυχα ο,τι καλύτερο.

(*) Σημείωση από το NOESI.gr :) 

Μεταφέραμε την ανάρτησή σας στη διεύθυνση http://www.noesi.gr/blog/tha-ithela-na-ergo-se-epafi-goneis-paidion-aspe... ώστε να ξεκινήσετε από εκεί την επικοινωνία με άλλους γονείς. 

like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.