Oι "Δροσοσταλίδες"της ζωής μας

Εικόνα stefanie
Με λένε Δροσιά και είμαι παιδί των λουλουδιών του ήλιου των όμορφων στιγμών! Μπαίνω στα όνειρα μικρών παιδιών και πλάθω παραμύθια. Μια είναι η αλήθεια! Ο κόσμος πλάστηκε απο δροσοσταλίδες. Μια είναι εδώ. Την είδες; STEFANIE

Στη "Ρώμη" που πληγώναμε...

Εικόνα stefanie
Την έλεγαν Ρώμη! Αναρωτιέμαι γιατί έδωσαν ένα τόσο παράξενο όνομα σε ένα παιδί. Ίσως γιατί και το ίδιο το παιδί ήταν τόσο διαφορετικό, τόσο αλλιώτικο από οποιοδήποτε άλλο παιδί στον κόσμο! Έτσι πίστευα τότε! Γιατί όλος μου ο κόσμος τότε, ήταν η πάνω και η κάτω γειτονιά.

Μούφα τα πέτρινα αγοράκια!

Εικόνα stefanie

Τώρα ειλικρινά, soula, τα έχω πάρει στο κρανίο! Δεν μπορώ να καταλάβω από που πηγάζει το μένος σου εναντίον των αγοριών και προφανώς δεν έχεις ιδέα τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στα σχολεία. Λοιπόν θα σου πω εγώ, που εκτός από την 10χρονη κόρη με εγκεφαλική παράλυση, έχω κι έναν 15χρονο γιο που πηγαίνει στην τρίτη γυμνάσιου.

Ε λοιπόν δεν υπάρχουν πέτρινα αγοράκια αλλά ξεσαλωμένες κορασίδες που δίνουν 5 ευρώ στα αγόρια για να πάνε στις τουαλέτες να τους κάνουν στοματικό sex.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.