Νοοτροπία ® Τα απίθανα T-Shirt!

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Τα μπλουζάκια αλά NOESI.gr "Οι γονείς μου είναι ...βιολόγοι!" άρεσαν πολύ! Είχαμε καλή συνταγή!

Τα γνωστά λογοπαίγνια του NOESI.gr βρήκαν το ταίρι τους στην καλλιτεχνική διεύθυνση του Εργαστηρίου "Μεταξοτυπίας" των σπουδαστών στο Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής "Μαργαρίτα".

Επίσης, φυσικά, οι σπουδαστές (μας - γιατί είμαι μαζί τους κάθε πρωί) επιμελήθηκαν και τις ευχητήριες κάρτες που πήρατε από το NOESI.gr (μεταξοτυπία πάνω σε χαρτί). Θα τους προτιμήσουμε, για τις καλές τιμές τους και την ποιότητα της δουλειάς τους και για την επόμενη παραγγελία αλά NOESI.gr με νέα μπλουζάκια και φούτερ (και για μεγάλους!). :)


Τους ευχαριστώ εκ βαθέων, για την άριστη ποιότητα της δουλειάς τους, το πολύ μεράκι, και την χαρά που μοιράστηκαν μαζί μου όταν είδα τα πρώτα μιρκοσκοπικά μπλουζάκια μας να βγαίνουν στην ...παραγωγή!


Ευχές από όλους στις κάρτες για τη "Νοοτοπία"

Στο τέλος όλοι γράψατε τις ευχές σας στις κάρτες του NOESI.gr από το Εργαστήρι Μεταξοτυπίας του ΕΕΑ "Μαργαρίτα". Σας ευχαριστούμε πολύ! Ήταν το πιο ωραίο δώρο για όλη την προσπάθειά μας. Εάν δε σας προλάβαμε και δε γράψατε μία κάρτα για μας, στείλτε μας μία διεύθυνση να σας στείλουμε μία κάρτα ταχυδρομικώς, και μας την επιστρέφετε αφού γράψετε τις θερμές ευχές σας για τα μέλη του NOESI.gr.

Μήπως δεν πήρατε το μπλουζάκι σας; 

Είχαμε μπλουζάκια για όλα τα παιδάκια που ήταν στη λίστα των καλεσμένων! Εάν δεν πήρατε το δικό σας (είτε χάθηκε, είτε δεν ήρθατε στο πάρτυ) στείλτε τη διεύθυνσή σας και θα σας το στείλουμε ταχυδρομικώς. Ευκαιρία να πάρετε και την Χριστουγεννιάτικη κάρτα που το συνοδεύει, φρέσκια-φρέσκια!

Στείλτε μας τις φώτο σας!

Εάν έχετε τραβήξει φωτογραφίες από τη γιορτή μας (αλά "Νοοτοπία" 17/12/2006) θα χαρούμε να τις λάβουμε για να ενώσουμε όλες τις φωτογραφίες σε ένα δισκάκι, που θα αναλάβουμε ως NOESI.gr να το αποστείλουμε ταχυδρομικώς σε όσους ήρθαν στο πάρτυ μας. Εάν θέλετε να στείλετε τις φώτο σας ηλεκτρονικά, στείλτε τις στον εκδότη του NOESI.gr. Εάν προτιμάτε ταχυδρομικώς, στείλτε τις στη διεύθυνση "Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής "Μαργαρίτα", Μεσολογγίου 4-6, Νέα Πεντέλη 15236" (υπόψη Άγγελου Κουτουμάνου).

Μήπως δεν πήρατε το δώρο σας;

Μια από τις καλύτερες εικόνες ήταν τα δώρα μας κάτω από το δέντρο. Και δεν το τράβηξα φωτογραφία! Πάντως, μία σακούλα με δωράκια έμεινε γεμάτη και δεν τη μοιράσαμε στα παιδιά (είχε και τριγωνάκια για τα κάλαντα μέσα!). Μήπως μπορείτε να μας πείτε ποιος την έφερε, για να το διορθώσουμε; Έχουμε και δωράκια για τα παιδάκια του NOESI.gr που δεν μπόρεσαν να έρθουν στο πάρτυ. Εάν μας στείλετε την ταχυδρομική διεύθυνσή σας, θα κανονίσουμε να σας έρθει το δώρο σας πριν αλλάξει ο χρόνος!

Η μέρα ήταν για τους μικρούς μας φίλους!

Η αλήθεια είναι ότι ελάχιστα πρόλαβα να μιλήσω με τα ...έννοα μέλη μας. Ήθελα να αφιερώσουμε το πρώτο πάρτυ στους μικρούς μας φίλους, για τους οποίους είχαμε διαβάσει τόσα πολλά στα "βιολόγιά" σας. Ήταν πολύ συγκινητικό να έχουμε κοντά μας τους μικρούς φίλους του NOESI.gr!

΄Αγιο Βασίλη δεν είχαμε!

Στεναχωρήθηκα (προς στιγμή) με τον 'Αγιο Βασίλη που έλειψε από το πάρτυ μας, παρότι η κυρία Μαίρη Βελλή (mageandi) μερίμνησε για τη στολή. Δυστυχώς μία αναποδιά στους συνεργάτες του NOESI.gr μας κόστισε την απώλεια. Σας υπόσχομαι ότι στα επόμενα πάρτυ μας θα έχουμε "καλλιτεχνικό διευθυντή" (τελετάρχη! χε χε χε!) και πάντα κάποιον για να βάζει τα παιδιά στο κλίμα της "Νοοτοπίας" (έναν 'Αγιο Βασίλη, έναν κλόουν, έναν παραμυθά, έναν ταχυδακτυλουργό, όπως απαιτεί η περίσταση!).

Φάγατε από τις λιχουδιές μας;

Όλοι σας βάλατε το χεράκι σας (στην κουζίνα) και υπήρχαν πολλές γεύσεις στο τραπέζι μας. Και η τούρτα μας ήταν υπέροχη. Την επόμενη φορά όμως θα έχει και κεράκια, φωτογραφία αναμνηστική, και φυσικά χειροκρότημα!

Ο χρόνος είναι χρήμα!

Ναι, είναι, αλλά θα κάνουμε πολλές προσπάθειες μέσα από το NOESI.gr να κλείσουμε συμφωνίες με διάφορους τόπους για παιδιά, ώστε να μπορούμε να κάνουμε τα πάρτυ μας κοντά-κοντά, χωρίς πολλά έξοδα, με κέφι και χαρά, και περισσότερο χρόνο για παιχνίδι και κουβεντούλα. Νομίζω, με τα "βιολόγιά" σας να ...γράφουν την ιστορία τους, θα αποδείξουμε ότι το NOESI.gr δεν είναι μόνο λόγια. Θα σας κρατήσω ενήμερους για τα σχέδιά μας για ένα ακόμη καλύτερο πάρτυ στις Απόκριες!

Ευχαριστίες!

Σας ευχαριστώ όλους που πραγματικά τιμήσατε την προσπάθειά μας με την παρουσία σας και λίγο περισσότερο γιατί ακούσαμε την "ευχή" της Αγγελικής Παπασταύρου (angela), μητέρας του Νεκτάριου, και κάναμε την ιδέα της πραγματικότητα. Επίσης, ευχαριστώ πολύ τον καλό φίλο και συνάδελφο από το Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής "Μαργαρίτα", Γιάννη Μπίστα, παιδαγωγό, το αγαπητό μέλος Γιάννη Πίμπα, δραματοθεραπετή, και την αγαπητή κυρία Μαρία Λασιθιωτάκη, ψυχολόγο, που μας βοήθησαν να δείξουμε ότι οι καλοί "ειδικοί" δε λείπουν από την παρέα μας.

Για όσους δεν ήρθαν...

Γονείς και παιδιά, ελπίζουμε να σας δούμε στην επόμενη συνάντησή μας. It's nice to put a name to a face (μτφ. Είναι ωραίο να βάζεις ένα πρόσωπο σε ένα όνομα). Για τους παιδαγωγούς που δεν κατάφεραν να έρθουν, προσοχή, υπάρχει κίνδυνος να στεναχωρήσετε τους μικρούς (και τους μεγάλους) φίλους μας... Οι συναντήσεις αλά "Νοοτοπία" δεν είναι για πλάκα. Αλλά για ...έννοα μέλη με αίσθημα προσφοράς και ευθύνης. Για το NOESI.gr 'Αγγελος Κουτουμάνος Εκδότης NOESI.gr


Το ειδικώς αναγνωρισμένο ως φιλανθρωπικό Σωματείο, Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής "Μαργαρίτα", είναι εξειδικευμένο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης για άτομα με νοητική υστέρηση. Ιδρύθηκε το 1979 και στεγάζεται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις στη Νέα Πεντέλη, Αθήνα. Περισσότερα εδώ...

Σχόλια

Μπράβο

Εικόνα Angela Papastavrou
Μπράβο στα παιδιά του "Μαργαρίτα" για την τόσο καλή και προσεγμένη δουλειά τους! Μια καλή ιδέα θα ήταν να μπορούμε να κάνουμε τις παραγγελίες μας για τις εορταστικές κάρτες μας, Χριστούγεννα, Πάσχα, κλπ., όχι μόνο για να τους ενισχύσουμε οικονομικά αλλά και γιατί είναι πολύ όμορφες! αλλά και στο μέλλον ίσως στην δικιά τους θέση να βρίσκονται τα ιδιαίτερα δικά μας παιδιά, και πρέπει εμείς πρώτοι να τα υποστηρίξουμε.
like0

Πολλές ευχές από τον Ανδρέα

Εικόνα Όλγα Σοφοκλέους
Πρώτα πρώτα να σου πω ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ. Μακάρι να είμασταν και εμείς μαζί σας, με όλους μας τους φίλους που είχαμε τη τιμή να γνωρίσουμε μέσα από το "Νόηση" αλλά και όλους εσάς που καταφέρατε να μας φέρετε κοντά. Θα ήταν πολλά να σου ζητήσω να στείλεις και στον Ανδρεούλη ένα μπλουζάκι; Θα το φοράμε με μεγάλη περηφάνεια πάντως... ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Φιλικά Όλγα
like0

Ε, όχι βέβαια

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Ε, όχι βέβαια (δε θα ήταν πολλά!). Διεύθυνση αποστολής παρακαλώ στο Ε-mail μου, θα περιμένω, για να προλάβουμε και την πρωτοχρονιά. :) Ευχαριστώ για τα θερμά λόγια. :) - agkou of noesi.gr :)
like1

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr | Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Εικόνα NOESI.gr

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr.Το Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr βασίζονται σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεργασίας, προσαρμοσμένη στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία που λειτουργούν εξ αποστάσεως, μέσω internet. Το Ψηφιακό Γραφείο μπορεί να συνδέεται και να υποστηρίζεται από τη Γραμματεία του NOESI.gr, ώστε να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό. Παρέχεται με την τεχνική υποστήριξη της Google.

Εφαρμογές του Ψηφιακού Γραφείου από το NOESI.gr.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.