Θεραπεία αυτισμού

Εικόνα Anonymous

Μόλις διάβασα ένα άρθρο που αναφέρεται στη θεραπεία του αυτισμού. Δεν ξέρω αν είναι σωστό να αναφέρω τη πηγή. Περιληπτικά όμως μπορώ να σας γράψω τι διάβασα σχετικά:

Επιστήμονες από το Πάνεπιστήμιο Κολούμπια της Νέας Υόρκης ανακάλυψαν την αιτία του αυτισμού. Το κλειδί όπως αναφέρουν είναι οι υπερβολικές συνάψεις στον εγκέφαλο, οι οποίες οφείλονται σε μια πρωτείνη που λέγεται mTOR . Ακόμα δεν έχει βρεθεί το αποτελεσματικό φάρμακο αλλά ανοίγει ο δρόμος για να επινοηθούν άλλα ασφαλέστερα. 

Μακάρι να ισχύει! Μακάρι να ανοίξει ο δρόμος για τη θεραπεία του αυτισμού! 

Εγώ δεν γνωρίζω ακόμα τι έχουν τα παιδιά μου αλλά πιστεύω στη δύναμη της Επιστήμης και είμαι σίγουρη ότι θα ανοίξει ο δρόμος για τη θεραπεία όχι μόνο του αυτισμού αλλά και άλλων παθήσεων που θεωρούνται μη θεραπεύσιμες!!!!

Σχόλια

Μακάρι...

Εικόνα Αλεξάνδρα

Ευχομαι να βγαλουν συντομα μια πατεντα, με βαση αυτο που ανακαλυψαν. Καλη δυναμη σε ολους

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.