Θεραπευτική ιππασία στη Βαρυμπόμπη

Εικόνα annakyrozi
Καλησπέρα. Είναι κάποιος γονιός που πάει το παιδί του για θεραπευτική ιππασία στην Βαρυμπόμπη. Μήπως μπορείτε να μου πείτε πόσο είναι το κόστος/μάθημα ή τον μήνα για μια φορά την εβδομάδα?

Σχόλια

Θεραπευτική ιππασία

Εικόνα Haritini
Πάμε εμείς το κοριτσάκι μας (πέντε ετών) και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι μέχρι τώρα, ξεκινήσαμε το γενάρη και τα παιδιά εκεί κάνουν φανταστική δουλειά. Για το κόστος τώρα περίπου πάει όσο και 1 συνεδρία στα κέντρα που πάμε για λόγο και έργο (ακόμα δεν έχουμε πληρώσει αλλά στην αρχή μου είχανε πει να υπολογίζω περίπου εκατον πενήντα €/μήνα) το μάθημα διαρκεί 30 λεπτά και μαζί με το παιδί είναι 3 θεραπευτές. Το συστήνω ανεπιφύλακτα, η μικρή μας είναι πολύ ενθουσιασμένη και δεν καταλαβαίνει ότι γίνεται θεραπεία την ώρα που διασκεδάζει πάνω στο άλογο. Για περισσότερες πληροφορίες τηλέφωνα κλπ πείτε μου. Δοκιμάστε το δεν έχετε τιποτα να χάσετε!
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.