Ψάχνω για φορητό αρμόνιο

Εικόνα vaso1
Έχω ένα φορητό αρμόνιο YAMAHA PSS6 το οποιο ειναι μισοδιαλυμένο. Είναι το αγαπημένο του Παναγιώτη. Αν χαλάσει εντελώς, κάηκα! Μηπως κάποιος γονιός το έχει και δεν του ειναι απαραίτητο? έχω ψάξει καταστήματα με μουσικά όργανα και μου είπαν οτι δεν υπάρχει, ειναι παλιό μοντέλο.

Σας ευχαριστω

Εικόνα vaso1
...για την συμπαρασταση σας στον πονο μου. Οντως, δεν πεθαινει κανεις αν τον σκεφτεσαι, αν μιλας για κεινον.Σας ευχομαι οτι καλυτερο για τον καινουργιο χρονο, με υγεια πανω απ' ολα φιλοι μου.

Η μανουλα μου

Εικόνα vaso1
Πριν δεκα μερες (τριτη και δεκατρεις) η μανα μου, η γλυκια μου μανουλα εφυγε απο τη ζωη. Πεταξε σαν το πουλακι,ησυχα, αθορυβα. Μετα απο 2 μερες με πυρετο, πηγαμε στο νοσοκομειο, επεσε σε κωμα και μετα 3 βραδυα "εφυγε". Οι γιατροι ειπαν "σηψαιμια μη καθορισμενη -σοκ".

Σήμερα ξεκινήσαμε

Εικόνα vaso1
Πρωτη μερα στη "ΧΛΟΗ". Λιγο βαρβαρο το ξυπνημα βεβαια (στις 6 το πρωι). Aλλα θα βρει την σειρα του. Ηταν χαρουμενος που μπηκε στο σχολικο και σε ολη τη διαδρομη. Εχω και γω χρονο να κανω καποιες δουλειες. Πρωτα ομως θα παω για καφε σε μια φιλη. Ειμαι καλα γιατι είναι εκεινος καλα. Ευχαριστω ΝΟΗΣΗ, ευχαριστω Μαιρη, σας ευχαριστω ολους!!!

Το πολυεκκαθαριστικό της εφορίας

Εικόνα vaso1
Καθε χρονο δηλωνα το επιδομα της προνοιας στην εφορια. Ετσι μου ειχε πει ο λογιστης μου. Και τωρα τι εγινε; Το προσθεσαν στο δικο μου εισοδημα και φορολογουμαι γι αυτο!!! Πηγα στην εφορια και μου ειπαν οτι απο του χρονου που θα κανει δηλωση μονος του, δεν θα πληρωσει!! Το επαθε κανεις αλλος αυτο;

Ευχαριστήρια

Εικόνα vaso1
Θελω να ευχαριστησω δημοσια την φιλη mageandi (Μαιρη Βελλη) για την βοηθεια της, ωστε να βρω κεντρο ημερας για τον γιο μου. Ευχαριστω ολους τους γονεις που μου συμπαρασταθηκαν γραφοντας μου. Ευχαριστω τον κυριο Αγγελο Κουτουμανο γι αυτο το site. Χωρις αυτο πραγματικα θα ημουν ακομα σαν χαμενη.

Βαρεια νοητικη υστερηση

Εικόνα vaso1

Αγαπητοι φιλοι.Ειμαι πολυ μπερδεμενη οσον αφορα τι να κανω με το παιδι μου. Ηταν 7 μηνων θυμαμαι και οταν γυριζα απο τη δουλεια δεν εκανε ιδιαιτερα χαρες οταν με εβλεπε.

Διαβάστε και αν έχετε κάτι να πείτε, πείτε το!

Απευθύνθηκα στα ΚΕΔΔΥ

Εικόνα vaso1
Πριν λιγο καιρο μετακομισαμε στην επαρχια (σ'ενα χωριο της Πρεβεζας). Ζουσαμε Αθηνα οπου το παιδι 18 χρονων με βαρεια νοητικη υστερηση πηγαινε σε κεντρο ημερας. Πριν φυγουμε ειχαμε σταματησει το Κεντρο Ημερας και τον ειχα παει σε οικοτροφειο στο Λουτρακι (πονεμενη ιστορια) για 25 μερες. Οταν τον πηρα ειχαμε χασει πια τη θεση στην Αθηνα. Ηρθαμε λοιπον στο χωριο και τωρα ψαχνω καπου να παει. Μου ειπαν για ενα Κεντρο Δημιουργικης Απασχολησης στην Αρτα (ειμαστε κοντα), εκανα αιτηση και με πηραν μετα τηλ. και μου ειπαν οτι επειδη ειμαστε εκτος Νομού δεν μπορουν να τον δεχτουν. Οχι οτι θα τον πηγαινα δηλαδη, γιατι οταν το επισκεφτηκα για να κανω την αιτηση μου ειπαν οτι εχει εργαστηρια για καποια παιδια που μπορουν να κανουν πραγματα και τα υπολοιπα (τα ειδα) ηταν σε μια αδεια αιθουσα μ' ενα τραπεζι και καρεκλες, καθοντουσαν τα παιδια χωρις να κανουν τιποτα και μια κυρια που τα προσεχε... δεν εχουν προσωπικο ειπαν.

Τέλη κυκλοφορίας σε μη αναπηρικά αυτοκίνητα

Εικόνα vaso1
Διαβαζοντας χτες το φορουμ ειδα καπου αλλα δεν θυμαμαι που για απαλλαγη τελων κυκλοφοριαςς σε μη αναπηρικα αυτοκινητα. Δεν προκειται για μενα γιατι εχω αναπηρικο αυτοκινητο.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.