Η Ζωούλα μου...

Εικόνα ΚΑΤΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΩΟΥΛΑ

Καλησπέρα λίγα λόγια θα σας πω για την δική μας ιστορία.

Η Ζωουλα μας ειναι κοντά μας νωρίτερα απ΄οτι την περιμεναμε. Σημερα μία μπεμπουλα μολις εξι ημερων δίνει τον δικο της αγωνα. Γέννησα πριν εξι μερες με καισαρικη στις 35 εβδ + 5 ημερες ηλικια κύησης και με μοναδικο παραπονο οτι δεν εκλαψε το μωρο μου και δεν το ειδα. Την επόμενη ημερα την ειδα για πρωτη φορα στην ΜΕΝΝ του νοσοκομειου ενα πλασματακι γεματο καλωδια και μηχανηματα χωρις καμια αντιδραση να κοιμαται διασωληνομενη και ακομα κι ετσι εβλεπα το μεγαλειο της δυναμης της.  

Οσες εξετασεις εχουν γινει δινουν φυσιολογικα αποτελεσματα κι εμεις το μονο που ακουμε ειναι οτι 1) ειναι πολυ βαρια η κατασταση που δεν αντιδρα καθολου και 2) υπομονη. Ενα αγγελουδι που δεν ξυπναει αυτο ειναι το κοριτσι μου. Το μονο που ζηταω αυτη τη στιγμη ειναι να μπορεσει να ξυπνησει.

Αν γνωριζει καποιος κατι παρομοιο...

Σχόλια

Μακάρι να πάνε όλα καλά

Εικόνα Αλεξάνδρα

Μακάρι να πάνε όλα καλά, αγαπητή Κάτια για το μωρό σου. Οι γιατροί πρέπει να δώσουν κάποιες εξηγήσεις. Πώς γίνεται οι εξετάσεις να είναι καλές και το παιδί σε αυτήν την κατάσταση; Σε δημόσιο νοσοκομείο είστε; Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω αλλά προσεύχομαι να ανοίξει τα ματάκια της και να την πάρεις στην αγκαλιά σου...

like0

"Ωραία κοιμωμένη"

Εικόνα Anna Zoumi

"Ωραία κοιμωμένη". Έτσι έλεγα την κόρη μου, όμως το κάθε μωρό είναι πραγματικά μοναδικό και η κάθε ιστορία διαφορετική... Νομίζω ότι πρέπει να βομβαρδίσετε τους γιατρούς που τη φροντίζουν με ερωτήσεις... Δεν έχουν πάντα απαντήσεις και πολλές φορές λειτουργούν με την "εις άτοπο", αποκλείοντας δηλαδή καταστάσεις... Σίγουρα η μικρή σας σας χρειάζεται δυνατούς πλάι της και να εστιάζετε στο ΣΗΜΕΡΑ... Κάθε μέρα θα δυναμώνει όλο και περισσότερο.

like0

Λευκοεγκεφαπάθεια

Εικόνα κατερινα παπ

Εχω και εγω ενα κοριτσακι 5μηνων γενηθηκε στις35βδομαδες και μπηκε στα προωρα ολα πηγαιναν καλα.αν και μας ειπαν οτι ειχε μικρη αιμοραγισ. μας ανησυχισε και το ψαξαμε με υπερηχο μαγνητικη. αποτελεσμα πολαπλες κυστες.αρχισαμε φυσυκοθεραπειες εχουμε πανικοβληθει γιατι κανενας δεν μας δινει καποιο αποτελεσμα.τωρα θελουμε να βρουμε καποιον παιδονευρολογο.αν υπαρχει καποια περιπτωση σαν την δικη μου θα ηθελα να ακουσω.

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.