Τι είναι τα "Βιολόγια";

Εικόνα NOESI.gr

Τα "βιολόγια" είναι το πιο εμπειρικό μέρος του www.noesi.gr. Γράφονται από γονείς παιδιών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και άλλα άτομα με αναπηρία ή επαγγελματίες στον χώρο της εκπαίδευσης, της υγείας και της πρόνοιας. Αφορούν όλους όσοι ενδιαφέρονται να ακούσουν ή έχουν κάτι να πουν, που ίσως βοηθήσει κάποιον από όλους όσοι διαβάζουν και συζητούν.

  • Τα πιο απλά "βιολόγια" περιλαμβάνουν λίγες δημοσιεύσεις με απορίες ή συμβουλές για το πώς να μεγαλώσεις ένα παιδί ή να ξεπεράσεις ένα εμπόδιο ως άτομο με αναπηρία.

  • Τα "βιολόγια", που γράφονται σε βάθος χρόνου, περιλαμβάνουν μία ιστορία ζωής για μία οικογένεια ή ένα άτομο ή τις σημαντικότερες εμπειρίες των επαγγελματιών στον χώρο, σε ένα ευρύ πεδίο επιστημών. Γράφονται για μήνες ή και χρόνια και θυμίζουν περισσότερο ένα προσωπικό ημερολόγιο με σκέψεις, προτάσεις, προβληματισμούς. Εκεί μπορεί ο αναγνώστης να δει τα στάδια που περνά το άτομο αντιμετωπίζοντας μια συνθήκη, τα βιώματα, τα συναισθήματα, τις δοκιμές - προτάσεις - συμπεράσματα των επαγγελματιών στη δουλειά τους αλλά ακόμη και τις σχέσεις που αναπτύσσει με τους αναγνώστες του ο κάτοχος του "βιολογίου", που αργά - αργά γίνονται ...συνοδοιπόροι του. Αυτός είναι, μάλιστα, ένας βασικός σκοπός των βιολογίων στο www.noesi.gr. 

Δείτε όλα τα βιολόγια εδώ: www.noesi.gr/featured

Σχόλια

Χαίρομαι που έγινα μέλος αυτής της όμορφης και χρήσιμης σελίδας

Εικόνα Ελένη Νικα

Καλημέρα σας. Χαίρομαι που έγινα μέλος αυτής της τόσο όμορφης και χρήσιμης σελίδας. Εύχομαι για όλους το καλύτερο. 

like8

Καλώς ορίσατε :)

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Καλή ορίσατε! Ευχαριστούμε για τα θερμά λόγια :)

like7

Αναζητηση παρεας

Εικόνα Pat

Γεια σας!αναζητω παρεα για τον γιο μου,ειναι 19 ετών, εχει Asperger.Μολις τελειωσε τυπικο λυκειο,ειναι κοινωνικος,βγαινει αρκετα μονος του κ κυκλοφορει εδω και 3 χρονια.Ειχε 2,3 φιλιες με αγορι κ κοριτσι αλλα δεν καταφερνει να τις διατηρησει γ παρα πολυ καιρο. Μενουμε β.προαστεια Αττικης,οποιος ενδιαφερεται ας επικοινωνήσει εδω,ευχαριστω

like7
Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr | Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Εικόνα NOESI.gr

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr.Το Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr βασίζονται σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεργασίας, προσαρμοσμένη στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία που λειτουργούν εξ αποστάσεως, μέσω internet. Το Ψηφιακό Γραφείο μπορεί να συνδέεται και να υποστηρίζεται από τη Γραμματεία του NOESI.gr, ώστε να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό. Παρέχεται με την τεχνική υποστήριξη της Google.

Εφαρμογές του Ψηφιακού Γραφείου από το NOESI.gr.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!