Θέλω να επικοινωνώ με άλλα μέλη: Πώς μπορώ να τους στείλω E-mail;

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Διαπιστώσαμε προς ημερών, ότι μερικά μέλη είχαν δυσκολία να επικοινωνήσουν με άλλα μέλη μέσω προσωπικού E-mail στο www.noesi.gr. Το πρόβλημα φαίνεται να έχει διορθωθεί. Η βασική δυσκολία ήταν ότι το σύστημα που διασφαλίζει τους λογαριασμούς των μελών και το περιεχόμενο που αναρτάται ή διακινείται μέσω του site, έβαζε λανθασμένους περιορισμούς σε λογαριασμούς μελών που φαίνονταν να έχουν μη φυσιολογική χρήση.

Διορθώσαμε το σύστημα ασφάλειας και φαίνεται ότι λειτουργεί κανονικά. Έχουμε επιβεβαιώσει τη δυνατότητα αποστολής E-mail προς άλλα μέλη, και στα δύο μέλη μας που ανέφεραν το πρόβλημα.

Αν αντιμετωπίζατε παρόμοιο πρόβλημα, π.χ. να μην μπορείτε να στείλετε E-mail σε άλλα μέλη ή να μην μπορείτε να αναρτήσετε μία δημοσίευση γιατί το σύστημα είχε "μπλοκάρει" τον λογαριασμό σας, παρακαλούμε δοκιμάσετε ξανά.

Αν διαπιστώνετε παρόμοια ή γενικότερα τεχνικά προβλήματα, μπορείτε να μας ενημερώνετε μέσω της σελίδας www.noesi.gr/contact.

Καλή συνέχεια!
Άγγελος Γ. Κουτουμάνος
Εκδότης NOESI.gr

Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας παρακάτω.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου εκπαίδευση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές σ' όλη την Ελλάδα. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε, προσκαλέστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφορεί δωρεάν ο νέος Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο. Ο Οδηγός με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε" διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, επαγγελματίες, φοιτητές, εθελοντές, στελέχη εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Δοκιμάστε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;