Αυτισμός και βλαστοκύτταρα

Εικόνα Elenasof
Καλημερα θα ηθελα τη βοηθεια σας σχετικα με τη μεταμοσχεση βλαστοκυτταρων για αυτισμο που γινεται στο METROPOLITAN HOSPITAL στην Αθηνα και τα αποτελεσματα τους (αν υπαρχουν). Φυσικα το κοστος, τη διαμονη και την επεξεργασια που γινεται. Σας ευχαριστω

Σχόλια

Βλαστοκύτταρα

Εικόνα Angela Papastavrou

Όλες αυτές σου τις απορίες ο μοναδικός αρμόδιος να σου τις απαντήσει είναι ο επικεφαλής ιατρός της ομάδας ο κ. Βασίλειος Τράπαλης, γνωστός παιδοχειρούργος, στα τηλέφωνα του νοσοκομείου 2104809150 & στο κινητό του (...*)

(*) Σημ. από το NOESI.gr: Tα στοιχεία επικοινωνίας (κινητό ιατρού) έχουν αποκρυφτεί για λόγους δεοντολογίας - μπορείτε να τα ζητήσετε μέσω E-mail από τη σελίδα επικοινωνίας με το NOESI.gr.

ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ Μακαρίου & Ελευθερίου Βενιζέλου 1 18547 Νέο Φάληρο Τηλέφωνο: 2104809000 Ώρες λειτουργίας: 08:00 - 17:00

like1

Ευχαριστώ πολύ

Εικόνα Elenasof

Ευχαριστώ πολύ.

like0

Έγχυση βλαστοκυττάρων

Εικόνα Maria Katzogianni

Τελικα επειδη ενδιαφερομαι και γω για το παιδι μου που εχει αυτισμο εχουμε καποια νεοτερα για τη μεθοδο αυτη στην Ελλαδα? Εχει αποτελεσματικοτητα ? Υπαρχουν παρενεργειες?

Γιατι εχω μελετησει παρα πολυ φορα και αρθρα του εξωτερικου και υπαρχει αρκετος αρνητισμος και επιφυλαξη για το θεμα των βλαστοκυτταρων.

like2

Βλαστοκύτταρα, αν μπορεί κάποιος να με ενημερώσει για το κόστος

Εικόνα Ελίνα Μανικα

Καλημερα, εχω ενα παιδακι 3μιση ετων με ΔΑΔ, εχουμε βλαστοκυτταρα δικα μας. Δεν μιλαει ακομα και εχει καποια θεματα επικοινωνιας. Ο μικρος εχει διωτικη ασφαλεια και συνεργαζεται με το Μετροπολιταν. Αν μπορει καποιος να με ενημερωσει για το κοστος παρακαλω.

like0

Αυτισμός / βλαστοκύτταρα

Εικόνα Μικες Λαμπαδοχυτος

Καλησπερα θελω να ρωτησω αν εχει κανει κανεισ την θεραπεια βλαστοκυτταρων για τον αυτισμο και ποιο το αποτελεσμα.

like1

Τηλέφωνα επικοινωνίας γιατρών που αναλαμβανουν θεραπεια αυτισμου

Εικόνα Ειρήνη

Καλησπέρα σας,

Θα ηθελα αν εχει κάποιος τηλεφωνο ή email για επικοινωνία με τον γιατρό Βασίλη Τραπαλη. Ή εαν έχετε υπόψιν άλλο γιατρο που αναλαμβάνει παιδι με αυτισμό σας παρακαλώ!

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.