Δημόσιος φορέας παρέμβασης σε έφηβο με ΔΕΠΥ Αθήνα

Εικόνα faidra__

Καλήσπερα σε όλους, είμαι ψυχολόγος σε σχολείο ειδικής αγωγής, με θεωρητική μόνο κατάρτιση πάνω σε παιδιά με ΔΕΠΥ. Θα ήθελα την γνώμη ειδικών και γονεών όσον αφορά το κατάλληλο κέντρο υποστήριξης εφήβου με ΔΕΠΥ με έντονη επιθετικότητα και εναντιωτική συμπεριφορά.

Στην παρούσα φάση μας ενδιαφέρει πρωτίστως η καταστολή της επιθετικότητας. Η μαμά του εχει δοκιμάσει πάραααα πολλά και γενικά μου έδωσε την αίσθηση ότι τα ψυχικά της απώθεματα αρχίζουν να περιόριζονται, θα ήθελα να την στηρίξω και να μπορέσω να βοήθησω ώστε το παιδί να έχει συνέχη και εξειδικευμένη παρέμβαση (αυτή τη στιγμή δεν παρακολουθεί κανένα πρόγραμμα παρέμβασης).

Ιδανικό θα ήταν το κέντρο αυτό να δρα και σε κοινοτικό επίπεδο, ώστε να μπορώ να βρίσκομαι και εγώ σε συννενόηση μαζί του. Επίσης είναι σημαντικό να αποτελείται από διεπιστημονική ομάδα. Αναφέρομαι σε δημόσιο φορέα γιατί όπως όλοι καταλαβαίνετε το κόστος αποτελεί τροχοπέδη. 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Σχόλια

Θελω να σταθώ σε μια φράση σου

Εικόνα Vocamvilia Ana

Καλησπερα και χρονια πολλα. Θελω να σταθω σε μια φραση σου....η μαμα εχει δοκιμασει παρα πολλαααα.

Έχει δοκιμασει και φαρμακευτικη αγωγη?? Αν "πεσει" η μαμα η οποιος ασχολειται με το παιδι, το παιχνιδι το χανει το παιδι. Υποστηριξτε την!

like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.