Νέο τέλος υπέρ ΑμεΑ στα αεροδρόμια για κάθε αναχωρούντα επιβάτη

Εικόνα Pro

Την επιβολή ενός νέου τέλους σε κάθε αναχωρούντα επιβάτη για παροχή συνδρομής σε ΑμεΑ, προβλέπει πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Υποδομών. Συγκεκριμένα, η διάταξη του νομοσχεδίου προβλέπει την επιβολή ενός τέλους παροχής συνδρομής σε ΑμεΑ σε κάθε αναχωρούντα επιβάτη σε όλους τους ελληνικούς αερολιμένες, στους οποίους φορέας διαχείρισης είναι η Υπηρεσία της Πολιτικής Αεροπορίας. Από την υποχρέωση καταβολής του τέλους ΑμεΑ εξαιρούνται οι επιβάτες ηλικίας έως δύο ετών, τα μέλη των πληρωμάτων και οι επιβάτες αεροσκαφών που προσγειώνονται λόγω έκτακτης ανάγκης. Το ύψος και οι δικαιούχοι του τέλους θα οριστούν με απόφαση του υπουργού Υποδομών. Διαβάστε την είδηση στο ΒΗΜΑ Online.

Σχόλια

Τέλος υπέρ τρίτων

Εικόνα Γιάννης_1970

Αυτό θα είναι φόρος υπερ τρίτων, εδω υπάρχει site του κράτους που μας καλεί να το ενημερώσουμε εμείς οι πολίτες (!!!!) για τις κρατήσεις υπέρ τρίτων ώστε να τις καταργησει.

like1
Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr | Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Εικόνα NOESI.gr

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr.Το Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr βασίζονται σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεργασίας, προσαρμοσμένη στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία που λειτουργούν εξ αποστάσεως, μέσω internet. Το Ψηφιακό Γραφείο μπορεί να συνδέεται και να υποστηρίζεται από τη Γραμματεία του NOESI.gr, ώστε να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό. Παρέχεται με την τεχνική υποστήριξη της Google.

Εφαρμογές του Ψηφιακού Γραφείου από το NOESI.gr.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!