Ιδιωτικός παιδικός δε θέλει παραλληλη στήριξη

Εικόνα ελενη κ

Καλησπέρα. Πριν απο κάποιες μέρες ειχα ζητησει καποιον εθελοντη για παραλληλη στηριξη για ιδιωτικο παιδικο σταθμο μεσω ΕΣΠΑ για το κοριτσακι μου με ΔΑΔ. Βρήκα 2 κοπέλες που θελαν να βοηθησουν. Ενημέρωσα λοιπόν τον παιδικο και μου ειπε η διευθυντρια οτι δεν ήθελαν να εχουν παραλληλη φέτος. 

Είπαν θα την παρουν μια ωρα και βλεπουμε. Πήγα λοιπον σημερα, την εβαλε στο Τμημα νηπιου μιση ωρα( 4 ετων η κορη μου) ,εγω απέξω και μου ειπε δεν μπορει το παιδι να ενταχθει... Το παιδι ηταν μια χαρα ησυχο. Η ενταξη για αυτούς ειναι μιση ωρα....!! Όταν της ειπα να το βαλει σε πιο μικρη ταξη μια και φοραει πανα και δε μιλαει μου ειπε οτι ολα εκει ετσι ειναι και θα κουραστει η δασκαλα.... παντα όμως ευγενεστατη. 

Ήμαρτον. Εκπαιδευτικοι... 

Αναρωτιεμαι αν την πηγαινα ιδιωτικα θα τη δεχοντουσαν?

Σχόλια

Και εγώ δεν ξέρω τι να κάνω

Εικόνα Viky M.

Πόσα παιδάκια έχει το τμήμα? Και εγώ φέτος έχω προβλήματα με τον παιδικό ενώ την πηγαίνω ιδιωτικά για τρίτη χρονιά. Αλλά έχουν 25 παιδιά στο τμήμα και η δασκάλα μάλλον τα έχει παίξει. Έχουν τόσο πολλά παιδιά γιατί παίρνουν και από ΕΣΠΑ και απορώ αν θα έπρεπε το κράτος να ελέγξει αν έχουν την χωρητικότητα για τις θέσεις που δηλώνουν. Εμάς ο παιδικός αρνήθηκε να πάει η εργοθεραπεύτρια για να δει τι κάνει η μικρή στην τάξη. Σκεφτόμουνα να την αλλάξω αλλά φοβάμαι ότι θα έχουμε πάλι προβλήματα προσαρμογής, ενώ τώρα πάει τρέχοντας.

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.