Εγκεφαλική παράλυση (και βλαστοκύτταρα)

Εικόνα Ελ

Καλησπερα. Είμαι η Ελενη και εχω μια κορη με σπαστικη τετραπληγια (εγκεφαλικη παραλυση). Γεννηθηκε προωρα 30 εβδομαδων, μπηκε θερμοκοιτιδα και την 23η μερα  καταλαβαν οτι ειχε κανει μεθαιμοραγικο υδροκεφαλο. Μας μεταφερανε στο παιδων Αγια Σοφια (μενουμε επαρχια) και βαλαμε βαλβιδα.

Μας παρακολουθουνε καθε 3μηνες νευρολογος νεογνολογος και φυσιοθεραπευτης. Απο τριων μηνων κανουμε φ/θ και 9 μηνες πρωιμη παρεμβαση στην λογοθεραπεια.

Τωρα ειναι 26 μηνων δεν κάθεται, μπορει και στεκεται ορθια στο τοιχο για 2  λεπτά και δεν μιλαει μονο κραυγουλες. Καταλαβαινει τα παντα και εκτελει ολες τις εντολες. Σκεφτομαι να κανω εγχυση βλαστοκυτταρων για καλυτερη εξελιξη. Πριν 2βδομαδες ειχαμε κατεβει για εξεταση απο νευρολογο και του ειπα τις σκεψεις μου για τα βλαστοκυτταρα. Η  απαντηση ηταν αρνητικη. Ειμαι αποφασισμενη να το κανω.

Εμαθα για δυο γιατρους που ασχολονται με αυτα τον κ.Τραπαλη και τον κ.Δαβανελο . Ξερει κανεις να μου πει αποτελεσματα εγκεφαλικης παραλυσης με βλαστοκυτταρα και γνωμη για τους γιατρους; Ευχαριστω  και συγνωμη αν σας κουρασα.

Σχόλια

Αν επιτρέπεται ποιον νευρολόγο έχετε;

Εικόνα Γιάννης

Αν επιτρεπεται ποιον νευρολογο εχετε και για ποιον λογο σας αποτρεπει τα βλαστοκυτταρα;

like1

Αντίθετοι γιατί είναι σε πειραματικό στάδιο

Εικόνα Ελ

Καλησπερα. Αν απαγορεύεται να γράψω ονόματα, σας παρακαλω μη το δημοσιεσετε. Την κ. Σκουτελη και τον κ. Γιουρουκο. Είναι αντίθετοι γιατί ακόμα ειναι σε πειραματικό σταδιο και οτι δεν έχει επιτυχία οσον αφορά τον εγκέφαλο.

Είχα στειλει και ενα Email σε νοσοκομειο της Ζυριχης για την  αποκατασταη της κόρης μου και τους ειχα γραψει για τα βλαστοκυτταρα και στην απαντηση τους μου γραφανε να ειμαι πολυ προσεκτική. Επειδή το εψαξα, και κακο δεν κανει η χορηγηση τους, θα το κανω, μηπως και λόγω ηλικιας εχουμε καμια βελτιωση. Ειχατε κατι παρομοιο και ρωτατε;

like0

Καλησπέρα Ελένη

Εικόνα Γιάννης

Σου εχω στείλει προσωπικό μήνυμα.  

like0

Κέντρο Αποκατάστασης στο εσωτερικό ή εξωτερικό

Εικόνα Ελ

Καλησπερα . Τελος Ιανουαριου θα γινει η λιπαναρροφηση στην μικρη μου. Ψαχνομαι για μετα την πρωτη εγχυση για καποιο κεντρο αποκαταστασης στο εσωτερικο 'η εξωτερικο. Θα μπορουσατε να με βοηθησετε και αν ξερετε τι τιμες παιζουν; Ευχαριστω. 

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.