Αναζητώντας Παράλληλη στήριξη για το Γιωργή μου

Εικόνα Λίνα Παπαδόδημα

Οι ελπίδες μου και πάλι στη μεγάλη αγκαλιά του noesi, όπως και πριν από 3 χρόνια που σχεδόν με απόγνωση ανάρτησα αγγελία για τη στήριξη του αυτιστικού μου Γιωργή και ...βρήκα εδώ στο δικό μας ιστότοπο που μας δίνει πληροφορίες, συνεχή ενημέρωση και κυρίως την αίσθηση ότι δεν είμαστε μόνοι, ότι υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται για τα παιδιά μας, με λόγια και έργα ζωής. Στο δικό μας Άγγελο χρωστάμε όλοι μας πολλά ...και γι αυτό και πάλι εδώ θα απευθύνω εκκληση....:  Στις Σπέτσες... με το Γιωργή μου να πηγαίνει εφέτος στην 3η δημοτικού ζητούμε Λογοθεραπεύτρια ή Ειδική Παιδαγωγό με γνώσεις πάνω στον αυτισμό να συνεχίσει το έργο της μεγάλης μας προσπάθειας στη στήριξη του Γιωργή μας στο σχολείο ....μιας και το κράτος πρόνοιας αντιμετωπίζει τα παιδιά μας πραγματικά σαν τα παιδιά ενός κατώτερου Θεού. 

Μισθος: 600 ευρώ - ένσημα - σπίτι.,

(*) Τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν αφαιρεθεί. Η αγγελία έληξε.

Σχόλια

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που υπάρχετε....

Εικόνα Λίνα Παπαδόδημα

Ευχομαι σε όλους τους γονείς...τις μανούλες , τους μπαμπάδες αλλά και τους πολίτιμους συμμάχους μας σε αυτον τον αγώνα ...τους αφανεις μας ήρωες...τα παιδιά μας ...σε ολους εσάς που πασχίζετε για το μέλλον των παιδιών σας: ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς

like2

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.