Βλαστοκύτταρα και εγκεφαλική παράλυση

Εικόνα Θεοδοσία Αντωνίου
Καθώς περιπλανιόμουν στο Internet και εψαχνα πληροφορίες για τα βλαστοκύτταρα έπεσα πάνω στο site της NEUROVITA, η οποία είναι μια Ρωσική κλινική απόλυτα εξειδικευμένη σε νευρολογικές παθήσεις, που εφαρμόζει εδώ και χρόνια με υψηλά ποσοστά επιτυχίας τεχνικές θεραπείας με βλαστοκύτταρα τα οποία λαμβάνονται από τον ίδιο τον ασθενή, προκειμένου να επουλώσουν τραύματα στον εγκέφαλο και στην σπονδυλική στήλη, καθώς και περιοχές του εγκεφάλου που έχουν νεκρωθεί απο παιδική εγκεφαλική παράλυση. Σύμφωνα πάντα με αυτό το site, η συγκεκριμένη κλινική διαθέτει επίσημη άδεια από το Ρωσσικό Υπουργείο Υγείας για την εφαρμογή αυτών των τεχνικών, έχει κατοχυρώσει τισ πατέντες για αυτές τισ νέες θεραπείες οι οποίες δεν βρίσκονται πλέον σε πειραματικό στάδιο και πληρεί όλα τα Ευρωπαϊκά standards για την ποιότητα των υπερεσιών που παρέχει και την ασφάλεια των θεραπειών, επίσης είναι πιστοποιημένη επίσημα από πολλούς ξένους ασφαλιστικούς φορείς. Τέλος το κόστος της θεραπείας είναι 4-5 φορές μικρότερο από τα αντίστοιχα κέντρα της Ευρώπης και της Αμερικής. Καλώ όποιο από τα μέλη του "Νόηση" έχει ακούσει ή γνωρίζει κάτι για αυτή την κλινική να μου απαντήσει. Πάντως όπως και να έχει εγώ σκοπεύω να ελέγξω των αξίοπιστία των όσων διάβασα και να πάρω όσες περισσότερες πληροφορίες μπορώ. Περιμένω σύντομα απαντήσεις σας είτε μέσω του "Νόηση" είτε σε προσωπικό επίπεδο, στο e-mail μου που είναι theodosi8@msn.com.

Σχόλια

Σας παρακαλώ βοήθεια...

Εικόνα Anonymous
Διάβασα εντελώς τυχαία την ανάρτησή σας για θεραπεία με βλαστοκύτταρα στην Ρωσσία. Έχουμε ένα παιδί με εγκεφαλική παράλυση που όμως νοητικά και κινητικά βρίσκεται στο απόλυτο μηδέν !!! Του κάνουμε φυσιοθεραπείες και κινησιοθεραπείες μέχρι και θεραπευτική ιππασία όμως μέχρι σήμερα (8 ετών) δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα. Σας παρακαλώ αν μπορείτε να μου στείλετε ηλεκτρονικά δ/νση και τηλέφωνα για να έρθω σε επαφή μαζί τους ! Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων .....
like0

Με ενδιαφέρει να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες

Εικόνα Anonymous
Kαλησπέρα αγαπητή μου φίλη, καταρχήν θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για τις πολύτιμες συμβουλές σου. Oνομάζομαι Μαρία. Eχω ένα πανέμορφο κοριτσάκι 13 χρόνων που πάσχει απο εγκεφαλική παράλυση τετραπληγία. Σε παρακαλώ πολύ με ενδιαφέρει να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες για να μπορέσω να επικοινωνήσω με τους γιατρούς. Σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου.
like0

Θεραπεία αυτισμού με βλαστοκύτταρα

Εικόνα Anonymous
Αναρωτιεμαι χωρις να ειμαι ειδικος και χωρις να ξερω λεπτομερειες πως ειναι δυνατον να γινει θεραπεια με βλαστοκυτταρα απο το ιδιο ατομο που εχει το προβλημα και με εγχυση μονο μια φορα. Απ' ό,τι εχω δει στο ιντερνετ υπαρχει στο site της εταιρειας BEIKE (Κινας) πρωτοκολλο με 4 εγχυσεις με ορο στην φλεβα (IV) και 2 εγχυσεις στην σπονδυλικη στηλη βλαστοκυτταρων Umbilical cord-derived mesenchymal stem cell/UC-MSC KAI Umbilical cord blood-derived stem cell/UCBSC 3 + 3 αντιστοιχα. Κατα την γνωμη μου ομως χρειαζεται καταλληλη βιοχημικη προετοιμασια του σωματος για να "δουλεψουν" κατ ενα τροπο τα βλαστοκυτταρα. Σε καμμια ομως περιπτωση δεν υπαρχει εγγυηση για θεραπεια. Απλα ειναι κατι που φαινεται να στεκει.
like0

Ψάχνω την κυρία Ζαρίφη

Εικόνα natassa

Αντιγραφή αυτών που γράφει η ίδια

Υπάρχει φυσικά και κάποιος Ελληνας γιατρός στην Αμερική (το όνομά του και τα στοιχεία του για όποιον ενδιαφέρεται τα έχω) ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια κάνει επεμβάσεις με βλαστοκύτταρα (χρησιμοποιεί βλαστοκύτταρα από καρχαρία) και έχει επιτυχία. Εχει κάνει πολλά χρόνια μελέτες πάνω σε αυτό το θέμα και πρώτος το επιχείρησε στο παιδί του - που ανήκει στο φάσμα του αυτισμού. Πήγε καλά η επέμβαση, αλλά ακόμα και εκείνος θεωρεί ότι στη συγκεκριμένη δυσλειτουργία δεν μπορούν ακόμα να προσφέρουν πολλά. Στη διάθεσή σου σε ό,τι άλλο θέλεις να με ρωτήσεις.
Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Κατερίνα Ζαρίφη

Αν μπορει να επικοινωνησει μαζι μου στο μαιλ μου που ειναι tziourou@yahoo.gr.

like0

Για την κα Ζαρίφη

Εικόνα Αλεξάνδρα

Στειλετε της προσωπικο μηνυμα, μεσα απο το Νοηση εχει ολη την καλη διαθεση να απαντησει και να βοηθησει.

like0

Θα ήθελα κι εγώ τα στοιχεία του γιατρού

Εικόνα Aeryn

Καλησπέρα σας, θα ήθελα και εγώ τα στοιχεία του γιατρού παρακαλώ πολύ, ευχαριστώ.

like0

Θα ήθελα και εγώ τα στοιχεία του ιατρού

Εικόνα ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ

Θα ηθελα κ εγω τα στοιχεια του ιατρου που ασχολειται με τα βλαστοκυτταρα

like0

Κάνω και εγώ έρευνα για την θεραπεία με βλαστοκύτταρα

Εικόνα Simona Suditu

Καλησπέρα ψάχνοντας για απάντησεις για το θέμα βλαστοκύτταρα βρήκα την δική σας περίπτωση..μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε περισσότερες πληροφορίες η να μου στείλετε ένα email στο mona_caraliu@yahoo.com και εμεις κάνουμε και έργο και φυσικό και λόγο θεραπείες 

like0

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.