Επίδομα απολύτου αναπηρίας

Εικόνα Μαρια Ζερβα

Γεια σας, ηθελα να ρωτησω σχετικα με το επιδομα απολυτου αναπηριας, αν χανεται εφοσον ο δικαιουχος φιλοξενειται σε γηροκομειο. Προκειται για τη μητερα μου που παιρνει αναπηρικη συνταξη με 82% και το επιδομα απολυτου αναπηριας. Ευχαριστω εκ των προτερων!

Σχόλια

Επίδομα Αναπηρίας

Εικόνα Μαρίνα

​Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση,ένας πολυ κοντινός μου άνθρωπος το Νοέμβριο του 2015 υπέστη έμφραγμα με νέκρωση του μυοκαρδίου και παράλληλα έκανε 2 στεπ και 1 μπαλονάκι.Θα ήθελα να μάθω αν δικαιούται επίδομα αναπηρίας από το ΤΕΒΕ έχει ένσημα, ηλικιακά είναι γύρω στα 55 με 60 έχει στην κατοχή του όλα τα χαρτιά του νοσοκομείου καθώς και το εξιτήριο και αυτή τη στιγμή είναι άνεργος.Αν τελικά δικαιούται το επίδομα αναπηρίας θα ήθελα να μάθω τι διαδικασίες πρέπει να γίνουν.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.