Πληρωμή Λογοθεραπειών από ΙΚΑ

Εικόνα Fofo

Καλημερα σε όλους, 

Ηθελε να ρωτήσω εάν έχει πληρώσει το ΙΚΑ παροχές από λογοθεραπείες, εργοθεραπείες...κλπ. Η δική μας εμπειρία είναι ότι το συγκεκριμένο υποκατάστημα που καταθέταμε τις αποδειξεις μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2015, πλήρωνε σχετικά σύντομα.

Από τον Οκτώβριο μας είπαν ότι θα καθυστερήσουν 2-3 μήνες, λογω έλειψης προσωπικού. Τον Ιανουάριο όμως έμαθα ότι κανένα ΙΚΑ δεν έχει κάνει πληρωμές. Υπάρχει κάποιος από τους γονείς που έχει πληρωθεί τον Ιανουάριο, ή έχει ακούσει πότε θα γίνουν οι επόμες πληρωμές;

(Από το συγκεκριμένο ΙΚΑ μας είπαν για στάση πληρωμών, όμως δεν είναι κάτι που έχω επιβαιώσει.) 

Ευχαριστώ, 
Μαρία

Σχόλια

Έλλειψη χρημάτων αυτή είναι η απάντηση...

Εικόνα Αναστασία Θεοδωροπούλου

Καλημερα σας δυστυχως απο την στιγμη που ο ΕΟΠΥΥ αρχισε να μην πιστωνει ολο το ποσο που χρειαζοταν για να καλυψει τις παροχες υγειας του ΙΚΑ εμφανιστηκαν ολα τα παρατραγουδα.

Ετσι ξεκινησαν να εμφανιζονται και ολα τα αλλα προβληματα. Οι υπαλληλοι του ΙΚΑ τωρα με βαση το τι τους λεει ο καθε διευθυντης ή η ηληθια συνειδηση τους αποφασιζουν σε ποιους ή οχι θα δωσουν προτεραιοτητα να πληρωθουν.

Επειδη δεν ειναι αρκετοι οι υπαλληλοι και επειδη δεν ειναι αρκετα και τα χρηματα βαζουν καποιες προτεραιοτητες αναλογα το ποιους γουσταρουν. Στο ικα νεου κοσμου τουλαχιστον ετσι γινεται και η σιχαμενη διευθυντρια που ειναι εκει η οποια δεν ειναι καν γιατρος θα πρεπει τουλαχιστον να περασει ενα σεμιναριο γενικης ιατρικης να μαθει τι ασθενειες υπαρχουν.

Τα χρηματα ειναι να πιστωθουν 19 Ιανουαριου αλλα ο ΕΟΠΥΥ δεν μπορει λεει να καλυψει ολα τα ποσα που χρειαζεται και απο οτι μου ειπαν εμενα θα καλυφθουν καποια αλλα οχι για λογοθεραπειες - εργοθεραπειες.

Επισης ουτε το επιδομα προνοιας εχει πιστωθει ακομα και ολα πανε τελεια! Έχουμε πλεον καταστραφει... .

Και οσον αφορα το συλλογο ελ. Σα. Που σας ρωτουσα με την κα ηλιοπουλου υπαρχει μονο τυπικα γιατι λογω κρισης απο οτι μου ειπε η ιδια δεν μπορουν να τον στεγασουν... . Καταλαβαινετε για τι πραγματα μιλαμε.

Οποιοι γονεις ενδιαφερονται μαζι με εμας να καταφερουμε να ενωσουμε οτι δυναμη μας εχει απομεινει - που να εχουν παιδια με αυτισμο και Ασπεργκερ - προκειμενου να δημιουργησουμε μια δικη μας δομη για τα παιδια μας χωρις να υπαρχει το κερδος σαν οδηγος αλλα τα παιδια... Εμεις ειμαστε εδω.

Εγω και ο αντρας μου θελουμε να δημιουργησουμε κατι νεο αλλα δεν ξερουμε πως να ξεκινησουμε. Ας πουμε οτι το πρωτο που χρειαζεται ειναι η διαθεση και οι ιδεες. Αυτο σιγουρα το εχουμε.

Επικοινωνηστε μαζι μας.
Ευχαριστω

like0

Πληρωμές ΙΚΑ - Ο ΕΟΠΥΥ δεν έχει λεφτά

Εικόνα ΜΑΡΙΑ

Ελλειψη χρηματων ηταν και στη δικη μου περιπτωση, η απαντηση που πηρα απο υπαλληλο του ΙΚΑ της περιοχης μου για τις πληρωμες που καταθετω απο φυσιοθεραπειες του παιδιου μου... Η υπαλληλος μου ειπε οτι ο ΕΟΠΥΥ δεν εχει λεφτα, ολα τα απαραιτητα εγγραφα εχουν κατατεθει απο το ΙΚΑ, για αποδειξεις του Σεπτεμβριου, εχει βγει εντολη πληρωμης για 08/01... Αλλα ακομα τιποτα! Με παρεπεμψαν να επικοινωνησω με τα γραφεια του ΕΟΠΥΥ κι οταν μετα απο ωρες οπου ο ενας με εστελνε στον αλλον, μιλησα με τον προυπολογισμο, αυτοι με ενημερωσαν οτι εχουν τελειωσει πλεον με τις πληρωμες του 2015 και τωρα ξεκινουν του 2016. . . Τελικα ποιος οριζει τις εντολες και σε ποιον πρεπει να απευθυνθουμε για να ζητησουμε το λογο της καθυστερησης???

like0

Πληρωμές ΙΚΑ (Νέου Κόσμου)

Εικόνα Sazoula

Το ΙΚΑ Νεου Κοσμου με τραβαει περιπου 2 χρονια για να πληρωθω λογοθεραπειες - εργοθεραπειες, κατα διαστηματα χανουν και τα χαρτια που εχω καταθεσει, με αποτελεσμα να μην μπορουν να βγαλουν ακρη και εγω να ειμαι απληρωτη και να χρωσταω αλλου αυτα τα χρηματα. Απελπιστικη και απογοητευτικη ειναι η κατασταση και συνεχιζει να γινεται χειροτερη απο τους ασχετους υπαλληλους που εχει.

like0

Ακριβώς όπως το λέτε είναι

Εικόνα Αναστασία Θεοδωροπούλου

Ακριβως οπως τα λετε.στο ικα δεν γνωριζουν κατι ουτε στον εοπυυ για τα χρηματα. Tελικα εμενα μου απαντησε η διευθυντρια της διοικησης του IKA και ειπε οτι απλα θα μπουν λιγα χρηματα στις 19/01.

Και η κατασταση του ικα νεου κοσμου τραγικη. Xανουν τα χαρτια, δεν γνωριζαν οτι το Ασπεργκερ? θεωρειται αυτισμος και ηθελαν να μου δικαιολογησουν λιγοτερα χρηματα απο οτι δικαιουμαι, με εβαλαν να βρω δικο μου γνωστο στον εοπυυ για να τους πεισει οτι το ασπεργκερ ειναι αυτισμος και φυσικα με κοροιδευουν καθε φορα που παω εκει και φωναζω η κλαιω η τους απειλω λεγοντας μου οτι οι αλλοι εχουν μεγαλυτερα προβληματα....

Αυτη τη στιγμη εργαζομαι μονο εγω και ολος ο μισθος πηγαινει στις θεραπειες... Δεν ξερω τι ειναι το χειροτερο πραγματικα.ειδικα οταν οι γονεις σε εγκαταλειπουν κι εκεινοι ... Με ελαφρα....

Παντως αν θελετε να κανουμε κατι παραπανω για ολα αυτα με το προβλημα του IKA Nεου Kοσμου εγω ειμαι μεσα. Uα ξεκινησω απο αναφορα απλη και οπου φτασει.

Επισης οποιος ενδιαφερεται να βρεθουμε γονεις για να ανοιξουμε ενα χωρο για τα παιδια μας ειμαι εδω. Αυτό θα παλεψω απο εδω και μπρος. Ότι κριση κι αν περναμε οποιοι κι αν με κοροιδευουν επειδη τα παιδια μου και σιγουρα και εγω δεν ειμαστε καθυστερημενοι. Αλίμονο στους νευροτυπικους του IKA ...Και του ΕΟΠΥΥ. Τα καταστρεψαν ολα. Και η προηγουμενη γενια που εφαγε μεχρι... Που εσκασε η φουσκα... τους.

like0

Η αιτία του κακού στο ΙΚΑ

Εικόνα Αναστασία Θεοδωροπούλου

Μολις μιλησα με την διοικηση του IKA σε ενα τμημα που ασχολειται με τις καταθεσεις στο 2105227319, μετα απο αρκετη ωρα αναζητησης εμαθα οτι επειδη ειναι οι αρχες του χρονου δεν εχουν γινει ολες οι πιστωσεις που χρειαζεται και οτι αυτο συμβαινει και στο τελος του χρονου... Γι αυτο το λογο εχουν καθυστερησει τις πληρωμες.επισης ειπαν οτι απο μερα σε μερα περιμενουν.....

Οσον αφορα το επιδομα προνοιας στο δημο αθηναιων θα μπει αυριο... Αυτά προς το παρον.

Καλη δυναμη σε ολους 

like0

Έμαθα ότι δε θα γίνουν πληρωμές από ΙΚΑ τον Ιανουάριο

Εικόνα Fofo

Αναστασία,

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες. Εγώ από την πλευρά μου έμαθα ότι δεν θα γίνουν πληρωμές από ΙΚΑ τον Ιανουάριο, περιμένουν χρήματα από τον ΕΟΠΥΥ. Επίσης να πω σε όλους ότι μπορούμε να πηγαίνουμε σε οποιαδήποτε υποκατάστημα ΙΚΑ θέλουμε, βάση εγκυκλίου που έχει βγάλει το ΙΚΑ - μπορώ να στέιλω την συγκεκριμένη εγκύκλιο. Υπάρχουν ΙΚΑ που είναι πιο συνεργάσιμα. 

Οσόν αφορά το επιδομα από την προνοια, αν καποιος γνωρίζει  που απευθυνόμαστε κεντρικά (υπουργείο Υγείας, Διευθυνση Πρόνοιας...κλπ) ή εν παση περιπτώση ποιος είναι υπευθυνος για την καταβολή του επιδόματος.

(Εχω ήδη επικοινωνήσει με τον δήμο Αλίμου που πρόσφατα μεταφέρθηκαν τα χαρτία μου από την Καλλιθέα).

like0

Ενημερώθηκα από το ΙΚΑ Κορίνθου

Εικόνα Katerina Darkadaki

Καλημερα. Μιλησα με υπάλληλο στο ΙΚΑ Κορινθου και ειπαν οτι προν το παρον απο τον ΕΟΠΠΥ θα δοθουν χρηματα στο ικα για κηδειες, μητροτητα, ασθενειες. Οσον αφορα πληρωμες των θεραπειων θα καθυστερησουν μεχρι τον Απριλη. Δε θα κοπουν, θα καθυστερησουν.

like0

Αυτό ισχύει για όλη την Ελλάδα;

Εικόνα Αναστασία Θεοδωροπούλου

Καλημερα,

Συγνωμη μεχρι τον Aπριλιο δεν θα παρουμε χρηματα για τις θεραπειες των παιδιων σε οποιο IKA κι αν ανηκουμε.. Ή δεν καταλαβα καλα; 

like0

Απαντώ μόνη μου...

Εικόνα Αναστασία Θεοδωροπούλου

Παντως απο τον ΕΟΠΥΥ μου ειπαν τωρα οτι αυριο εχουν στειλει ολα τα απαραιτητα και οτι απο αυριο θα γνωριζει και η διοικηση του ΙΚΑ για το τι θα γινει. Eπισης ειπαν οτι αποκλειεται να φθασει ο Απριλης.... 

like0

Πληρωμές ΙΚΑ

Εικόνα Katerina Darkadaki

μακάρι να ειναι ετσι , γιατι ο κοσμος ολος ειναι σε αναμμενα καρβουνα.για να δουμε..

like0

Πληρωμή στο τέλος Ιανουαρίου από ΙΚΑ

Εικόνα Αναστασία Θεοδωροπούλου

Καλημερα σας,

Πριν λιγο ενημερωθηκα απο την διοικηση, οτι το ΙΚΑ θα πιστωσει στους δικαιουχους χρηματα για λογοθεραπειες κλπ στις 29/01 την Παρασκευη. Ευχομαι να ληθει το προβλημα οπως ειπαν.

Καλη συνεχεια σε ολους

like0

Τι δίνουν αντίστοιχα για κάθε θεραπεία;

Εικόνα Μαντώ Κωνσταντουλάκη

Παρακαλώ πολύ μήπως υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να μου πεί τι ποσό δίνεται για θεραπεια συμπεριφοράς, συμβουλευτική γονέων, ειδική αγωγή ξεχωριστά;

like0

Πότε θα μπουν τα λεφτά της λογοθεραπείας;

Εικόνα ελενη πετρουλακη

Πότε θα μπουν τα λεφτά της λογοθεραπείας;

like0

Αναμονή για Παρασκευή

Εικόνα Αναστασία Θεοδωροπούλου

Τα χρηματα οπως ειπα παραπανω ειπαν οτι Παρασκευη θα πιστωθουν 29/01... Για να δουμε.

like0

ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΜΕ.....!!!

Εικόνα Fofo

Οπως πολύ σωστά μας πληρόφορησε η Αναστασία, σήμερα 29/1/2016 πληρωθήκαμε από το ΙΚΑ. Αντε και στα επόμενα...!

Καλή συνέχεια σε όλους.
Μαρία 

like0

ΙΚΑ πληρωμές

Εικόνα Γιάννης_1970

Και απο το ΙΚΑ Αγ. Παρασκευής έγιναν πληρωμές 28 Ιανουαρίου.

like0

Επιστροφή χρημάτων για λογοθεραπείες / εργοθεραπείες απο ΕΟΠΥΥ

Εικόνα Τέρψη

ΟΚ.. Την προηγουμενη ηταν να πληρωθουμε 19/01 και πληρωθηκαμε τελικα στις 28. Μετα ηταν 16/02 αλλα και παλι δεν μπηκε τιποτα. Παλι καθυστερηση.. Αν καποιος απο εμας μαθει κατι, ας ενημερωσει και τους υπολοιπους.

like0

Εξαρτάται από το IKA και όχι μόνο

Εικόνα Αναστασία Θεοδωροπούλου

Καλησπερα.

Σε καθε ΙΚΑ εχουν διαφορετικο φορτο εργασιας και επισης σειρα προτεραιοτητας. Αν δεν παρεις μαζι με την αποδειξη καταθεσης δικαιολογητικων και  βεβαιωση επισπευσης πληρωμης με υπογραφη του διευθυντη και δεν σου διαβεβαιωσουν οι υπαλληλοι οτι εχει δωθει ημερομηνια οριστικοποιησης συγκεκριμενη με αποφαση πιστωσης... Ίσως να μην πληρωθεις και ποτε. Μπορει και να εχουν χασει τα δικαιολογητικα σου.ειναι πολυ απλο γι αυτους.παντως σε μενα πιστωθηκαν τα χρηματα στις 16/02 παραδοξως επειδη ειχα κανει οοοολα αυτα και ειχαν και καλη διαθεση...

Επισης πλεον δεν μπορεις να πας ευκολα σε ικα αλλης περιοχης. Δεν το δεχονται. Καλο κουραγιο σε ολους.

like0

Την απόδειξη την καταθέτουμε κάθε μήνα στο Ι.Κ.Α.;

Εικόνα Kat Ar

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω την απόδειξη που παίρνουμε κάθε μήνα από τις εργοθεραπείες πρέπει να την πάμε κάθε μήνα να την καταθέτουμε στο ΙΚΑ μαζί με ένα αντίγραφο από τα ΚΕΠΑ; Μπορώ πχ να καταθέσω και δύο μήνες μαζί;

like0

Παίζει ρόλο και ο αριθμός πρωτοκόλλου όμως

Εικόνα Τέρψη

Παιζει ρολο κ ο αριθμος προτοκολλου ομως. Εσυ οπως λες πληρωθηκες γιατι εκανες οοολαα αυτα.. στο ικα που παω εγω ειναι ολα οκ δεν υπαρχει θεμα.. τωρα αν ηταν καθε φορα που καταθετουμε αποδειξεις να τρεχαμε σε διευθυντες και παραδιευθυντες για να παρουμε σφραγιδα επισπευσης σωθηκαμε. απλα εχουν θεμα με τα χρηματα οπως με την προηγουμενη φορα..

like0

Δεν χρειαζεται η αποφαση ΚΕΠΑ

Εικόνα Γιάννης_1970

Δεν χρειαζεται η αποφαση ΚΕΠΑ, ειναι ασχετη μετο ΙΚΑ.

Θα εχετε φωτοτυπια το χαρτι του νοσοκομειου που γραφει ειδοε θεραπειων, και φωτοτυπια τη σελιδα του βιβλιαριου ΙΚΑ  που εχουν εγκριθει οι θεραπειες.

like0

Δεν είναι έτσι απλό

Εικόνα Αναστασία Θεοδωροπούλου

Για να απαντησω στα παραπανω δυστυχως δεν ειναι μονο θεμα χρηματων ολα. Ειναι γενικοτερη η κριση που υπαρχει. Ακομα και χρηματα να υπαρχουν οταν η Διευθυντρια στο ΙΚΑ δεν ειναι γιατρος και δεν γνωριζει αν πρεπει η δεν πρεπει να μας δωσει χρηματα το ΙΚΑ με βαση τις διαγνωσεις που εχουμε και θελει να κανει την ζωη μας δυσκολη γιατι καποιοι της ειπαν οτι εχει καποια αξια δεν ειναι τα χρηματα.

Και αυτο γινεται δοξα τω θεω παντου. Ολοι οι ασχετοι νευροτυπικοι το παιζουν ξερολες. Αυτη ειναι κοινωνικη κριση οχι οικονομικη. Και υπαρχει παντου. Γι αυτο θελει πολυ υπομονη αν δεν εισαι σαν τους αλλους πρεπει να κρατιεσαι να μην παραφερθεις καθε μερα. Ευχαριστω. 

like0

Κατάθεση δικαιολογητικών

Εικόνα Fofo

Καταρχήν, επειδή δεν έχουμε όλοι τις ίδιες γνωματευσεις, θα μιλήσω για την δική μας περίπτωση, που η μικρή έχοντας συνδρομο Down , έχει πάρει χαρτί από δημόσιο νοσοκομείο και εγκρίνει λογοθεραπείες, εργοθεραπείες ....& φυσιοθεραπείες. 

Καθε μήνα καταθέτουμε αυτό το χαρτί + τις αποδείξεις. Νομίζω ότι μπορούμε να τις μαζεύουμε και να τις καταθέτουμε καθε τρεις μήνες (αυτό όμως πρέπει να το επιβεβαιώσετε με το Υποκ. του ΙΚΑ). 

Τώρα για την πληρωμή, μετά από έξι χρόνια εμπειρίας αλλά και γενικότερα επειδή λόγω του επαγγέλματος μας έχουμε συχνή επαφή με δημόσιες υπηρεσίες, έχω να σας πω τα εξής:

  1. Διαλέγουμε ένα υποκατάστημα που έχει όσον το δυνατόν λιγότερο φόρτο εργασίας (υπάρχει εγκύκλιος που λέει ότι μπουρόυμε να εξυπηρετηθούμε από όπου θέλουμε).
     
  2. Δεν πάμε με ύφος, ούτε με επιθετικότητα γιατί απλά δεν θα εξυπηρετηθήτε ποτε! Μην  πιέζετε τους υπαλλήλους του Υποκαταστήματος γιατι δεν θα πάρετε τα χρήματα σύντομα. Δυστυχώς στην Ελλάδα το αυτονόητο, δεν υφίσταται. 

Αυτό είναι το πρώτο και βασικό κομμάτι, έαν τα καταθέσεις πρέπει μετά ο/η υπάλληλος να τα καταχωρήσει. Και αφού γίνει αυτό δίνει εντολή το Ικα να πληρωθούν. Οι πληρωμές γίνονται στις ημερομηνίες που αναφέρει το ΙΚΑ, εφόσον έχουν γίνει όλα τα παραπάνω. Τώρα έαν ο ΕΟΠΥΥ δεν έχει χρήματα να δώσει στο ΙΚΑ, ίσως καθυστερήσει η πληρωμή, μεχρι να πληρώσει Ο ΕΟΠΥΥ. [εγκ. 11/1/2016 σχετ Ημερομηνίες οριστικοποίησης αποφάσεων παροχών ασθενείας έτους 2016]

Εμείς πλέον ύστερα από όλα αυτά πληρωνόμαστε σχεδόν κάθε μήνα, εκτός από την περίοδο Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου, που το συγκεκριμένο υποκατάστημα μας καθυστέρησε, και ο ΕΟΠΥΥ καθυστέρησε με την σειρά του την Πληρωμη. 

like0

Μακάρι να είναι έτσι

Εικόνα Αναστασία Θεοδωροπούλου

Εμεις ομως προχτες ενημερωθηκαμε οτι δεν μπορουμε να παμε αλλου.

Και το υφος δεν εχει να κανει με τις υποχρεωσεις του καθενος στην δουλεια του.
Ευχαριστω 

like0

Εγκύκλιος

Εικόνα Fofo

Δείτε Εγκύκλιο  ΙΚΑ : Αρμόδιο υποκατάστημα για την απόδοση στον ασφαλισμένο του ΙΚΑ - ΕΤΑΜ των παροχών ασθενείας και τη θεώρηση βιβλιαρίων υγείας. - 19/4/2011

like0

Καθυστέρηση πληρωμών συνέχεια...

Εικόνα Τέρψη

Μας δουλευουν κανονικα στον ΕΟΠΥΥ μου φαινεται... αφου δεν τηρουν τις ημερομηνιες πληρωμων, τοτε τι τις βγαζουν ανακοινωση? Και δεν βγαζουν μονο το ποτε θα γινει η μια πληρωμη αλλα εχουν ανακοινωση τις ημερομηνιες για ολο το χρονο... Και φυσικα εννοειται πως οι ημερομηνιες αυτες δεν ισχυουν αφου για φετος την πρωτη φορα πληρωθηκαμε 8 μερες αργοτερα και τωρα ενας θεος ξερει ποτε ενω ηταν να γινει πληρωμη στις 16/02. Εγω παντως επαιρνα στον ΕΟΠΥΥ Αχαρνων όπου ανήκω και εννοειται πως ποτε δεν απαντησε κανεις...

like0

Άλλο η θεωρία και άλλο η πράξη

Εικόνα Αναστασία Θεοδωροπούλου

Απαντω στα παραπανω για ακομη μια φορα για εγκυκλιους και το να μην πιεζουμε τους υπαλληλους.

Τιποτα απο αυτα δεν ισχυει στην πραξη. Σε κανενα ΙΚΑ. Δεν ειναι κανεις υποχρεωμενος να φερεται καλα για να κανει την δουλεια του ειδικα αν δεν του φερονται.

Εμενα τα λεφτα μου τα βαζουν γιατι αγωνιστηκα να τους μαθω μερικα πραγματα που δεν ηξεραν. Κανεις τους δεν ειχε διαβασει εγκυκλιους. Ουτε θα τους κανω φιλους για να πληρωθω τα λεφτα μου. Κανεις δεν θα με εκβιασει να του φερθω καλα επειδη πιστευει οτι τον εχω αναγκη. Ειδικα αν μου φερεται σαν να ειμαι ενα σκουπιδι. Δεν εχω μαθει να γλυφω στην ζωη μου.

Αν πιστευετε οτι κερδιζετε κατι με αυτο λαθος. Χανετε την αξιοπρεπεια σας και τον χρονο σας. Καμια εγκυκλιος δεν ακολουθειται σε καμια δημοσια υπηρεσια. Εδω ειναι Ελλαδα. Ελεος!

like0

Τα λεφτά σε όλους τα βάζουν

Εικόνα Τέρψη
Τα λεφτα σε ολους τα βαζουν.. Εσενα πως στα βαζουν δηλαδή επιλεκτικα??? Δεν νομιζω.. ειπαμε παιζει ρολο και το ποτε καταθετουμε. Άντε να δουμε τωρα ποτε θα αποφασισουν να μας πληρώσουν.. Γιατί μεχρι τωρα αποδειχτηκε πως οι ημερομηνιες που εχουν ανακοινωσει για το 2016 δεν ισχυουν.
like0

Πολύ καθυστερούν και δεν μ' αρέσει καθόλου

Εικόνα Τέρψη

Πολυ καθυστερουν και δεν μ αρεσει καθολου.. Ηθελα να ξερω τι ανακοινώνουν ημερομηνιες πληρωμης και μαλιστα ολου του ετους, εφοσον δεν τις τηρουν? Οταν ειναι να τους πληρωσουμε εμεις ομως, δεν καθυστερουν να μας στειλουν ειδοποιηση.

like0

Υποτιθέμενη μέρα επόμενης πληρωμής

Εικόνα Τέρψη

Υποτιθεμενη μερα επομενης πληρωμης σημερα 1/3/2016 και ουτε σημερα πληρωσαν. Χρωστανε Φλεβαρη Μαρτη...

like0

Εμείς σήμερα πληρωθήκαμε από το ΙΚΑ

Εικόνα Fofo

Εμεις σήμερα πληρωθήκαμε από το ΙΚΑ. Έαν δεν πληρωθήκατε σήμερα, το πιο πιθανό είναι να έχει καθυστερήσει η καταχώρηση από τους υπαλλήλους του ΙΚΑ. 

like0

Πότε όμως είχατε καταθέσει

Εικόνα Τέρψη

Ποτε ομως ειχατε καταθεσει αποδειξεις?Εγω κατεθεσα στις 1/2/2016 και στις 25/2/2016 παλι και τίποτα απο αυτα δεν εχει μπει. Σε ποιον ΕΟΠΥΥ? Εγω Αχαρνών.

like0

Πληρωμές και καταθέσεις δικαιολογητικών

Εικόνα Fofo

Τις είχαμε καταθέσει αρχές Ιανουαρίου. Για τις αποδείξεις που έχουμε καταθέσει αρχές Φεβρουαρίου, δεν έχουμε πληρωθεί ακόμα. ΙΚΑ Κεραμεικού.

like0

Ε τότε γιαυτό πληρωθήκατε

Εικόνα Τέρψη

Ε τοτε γι αυτο πληρωθηκατε σημερα ...αρα δεν ισχυουν οι ημερομηνιες καταθεσης και τα πρωτοκολλα με τις ημερομηνιες που εχουν ανακοινωσει.. Τι να πω ο,τι θελουν κανουν. Ευχαριστω για την απαντηση.

like0

Πάνε πισω οι πληρωμές

Εικόνα Τέρψη
Οποτε Γιωργο πανε πισω οι πληρωμες ετσι βαση ημερομηνιας καταθεσης και πρωτοκολλου οπως τα εχουν ανακοινωσει και τίποτα δεν ισχυει..
like0

Αν κάποιος έχει τίποτα νεότερο

Εικόνα Τέρψη

Αν καποιος εχει τίποτα νεοτερο για το ποτε θα πληρωθουμε τις αποδειξεις που καταθεσαμε Φλεβαρη ας μας πει. Εγω παντως θα τους παιρνω τηλ συνεχεια μεχρι να απαντησουν,

like0

Εγω ακομα περιμενω...

Εικόνα maria
Καλημερα σας. Ειμαι νεο μελος! Εχω ενα κοριτσακι 7 ετων στο φασμα του αυτισμου. Κανουμε λογο κ ψυχοθεραπειες κ τωρα θα ξεκινησουμε κ εργο. Σχετικα με τις πληρωμες του εοπυυ, εχω να πω πως ξεκινησα να καταθετω αποδειξεις (λογο κ ψυχοθεραπειας) απο αρχες Ιουνιου. Η πρωτη μου πληρωμη εγινε Νοεμβριο κ απο τοτε σχεδον καθε 15 μερες μου εβαζαν τους μηνες που μου χρωστουσαν δλδ Μαϊο, Ιουνιο, Ιουλιο, Αυγουστο κ Σεπτεμβριο.Ειδικα τον τελευταιο δν μου εβαλαν ολο το ποσον (225€ για λογο κ 60€ για ψυχοθεραπεια). Μου εδωσαν 234€ δλδ ολο της λογοθεραπειας κ 9€ ΜΟΝΟ για ψυχοθεραπεια. Πηγα κ μου ειπαν πως δινουν 2,κατι ευρω για ψυχοθεραπεια. Μιλησα με την παιδοψυχιατρο του παιδιου κ μου ειπε να κανω ενσταση γτ δν μετρησαν την αποδειξη σαν παιδοψυχιατρου(15€/συνεδρια) αλλα σαν παιδοψυχολογου. Για να μην σας κουραζω, ηθελα να αναφερθω σε καθυστερησεις πληρωμων απο τον εοπυυ. Ρωτησα στο ικα κ ειπαν πως οι ημερομηνιες που εχουν αναρτηθει στο διαδικτυο ειναι για επιδομα μητροτητας, ασθενειας κτλ κ πως εκεινοι δν εχουν σχεση με αυτο αφου εμεις πληρωνομαστε απο τον εοπυυ κ οχι απο αυτους. Αυτο εγινε στο ικα Εσταυρωμενου στο Ηρακλειο Κρητης. Ακομα περιμενω πληρωμες Οκτωβριου κ μετα... Ωστοσο οι θεραπειες του παιδιου τρεχουν, δν ξερω τι να κανω κ πρεπει να ξεκινησουμε κ εργο οπωσδηποτε αλλα απ'οτι εμαθα, ο εοπυυ δν πληρωνει εξ ολοκληρου τις εργοθεραπειες. Αληθεια ειναι αυτο? Ευχαριστω κ συγνωμη για το μεγαλο κειμενο αλλα εχω αγανακτησει πια με αυτες τις πληρωμες.
like0

Πληρωθηκαμεεε!!! Οχι όλα βέβαια

Εικόνα Τέρψη

Πληρωθηκαμεεε!!! Οχι ολα βεβαια μονο τις αποδειξεις που κατεθεσα την 1/2/16 τωρα για τις υπολοιπες που κατεθεσα στις 25/2/16 θα δουμε ποτε.

like0

Χθες κατεθεσα κ αλλες

Εικόνα Τέρψη
Χθες κατεθεσα κ αλλες αποδειξεις κ ρωτησα γι αυτες που κατεθεσα στις 25/02 ποτε θα γινουν πληρωμες.η απαντηση ηταν προς το τελος του μηνα κ πως τωρα κανουν τουλαχιστον 2 μηνες για να μας πληρωσουν γιατι δεν εχουν προσωπικο
like0

ΙΚΑ Γλυφάδας

Εικόνα Μαρία Ρεκλείτου

Καλησπέρα! Ξέρει κάποιος να μας πει για ποιο λόγο δεν μας έχουν κατατεθεί τα χρήματα της λογοθεραπείας από τις αποδείξεις τις οποίες έχουμε καταθέσει στο ΙΚΑ Γλυφάδας από τον Νοέμβριο 2015 και μετά; μιλάμε δηλαδή ότι για 6 μήνες (την άλλη εβδομάδα θα καταθέσουμε τον έβδομο μήνα - Μάιο) * 2 παιδιά δεν είναι μικρό ποσό.... Εν τω μεταξύ έχουμε ακούσει για μεμονωμένες περιπτώσεις στις οποίες τα ποσά καταβλήθηκαν μετά από έντονες διαμαρτυρίες προς τους υπαλλήλους (στα όρια των απειλών)...από μέρους των ασφαλισμένων, λυπάμαι πολύ αν πρεπει να φτασουμε σε τετοιο σημείο, το οποιο φαίνεται να επιβεβαιώνεται κατά κάποιον τρόπο από αναφορά που γινεται σε καποιο ποστ πιο πανω οτι δηλαδη οι υπαλληλοι πληρώνουν κατά προτεραιοτητα αλλα με κριτήρια ασαφή. Ελπίζω η προσφατη μετακόμιση των διοικητικων υπηρεσιων του ΙΚΑ Γλυφάδας να μην αποτελέσει επιπλέον δικαολογία (εκτός απο τη γνωστή: δεν έχουμε προσωπικό) για νέες καθυστερήσεις!!!!!

like0

Πληρώνουν βάσει αριθμού πρωτοκόλλου και ημερομηνίας κατάθεσης

Εικόνα Τέρψη

Πληρώνουν βάσει αριθμού πρωτοκόλλου και ημερομηνίας κατάθεσης. Την τελευταια φορα που πηγα ρωτησα γιατι καθυστερουν και η απαντηση ηταν πως δεν εχουν προσωπικο...

like0

Καθυστέρηση ΙΚΑ

Εικόνα athas62

Πιστεύω ότι όλοι εμείς που κάνουμε λόγο- / εργοθεραπείες στα παιδιά μας  πρέπει να δημιουργήσουμε έναν σύλλογο και να πιέσουμε τους υπευθύνους να μεταφέρουν το κόστος απευθείας στα Κέντρα, για να λήξει αυτή η γάγγραινα από την όποια υποφέρουν τόσες οικογένειες.

like0

Γνωρίζει κανείς το Κέντρο Λόγου "Ομίλιος και Ομιλία";

Εικόνα Ελισσαβετ

Καλημερα. Γνωριζει κανεις το Κεντρο Λογου "Ομιλιος και Ομιλία" στην Ηλιουπολη; Εχει δύο απ' ο,τι γνωριζω, αναφερομαι σε αυτο στη Δημητριου Γληνου στην Ηλιουπολη.

like0
Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr | Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Εικόνα NOESI.gr

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr.Το Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr βασίζονται σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεργασίας, προσαρμοσμένη στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία που λειτουργούν εξ αποστάσεως, μέσω internet. Το Ψηφιακό Γραφείο μπορεί να συνδέεται και να υποστηρίζεται από τη Γραμματεία του NOESI.gr, ώστε να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό. Παρέχεται με την τεχνική υποστήριξη της Google.

Εφαρμογές του Ψηφιακού Γραφείου από το NOESI.gr.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Τι είναι και τι παρέχει το Δίκτυο επαγγελματιών (SPECIALS)

Λογότυπο Δικτύου επαγγελματιών SPECIALS ® NOESI.gr.Επαναφέρουμε τον κατάλογο επαγγελματιών, γνωστό με τον διακριτικό τίτλο Δίκτυο SPECIALS®. Ένα δίκτυο διαπιστευμένων μελών εξειδικευμένων σε διάγνωση και αξιολόγηση, εκπαίδευση - αποκατάσταση, υποστήριξη - συμβουλευτική, στους τομείς της ειδικής αγωγής, υγείας και πρόνοιας.

Διαπιστευτείτε από το NOESI.gr.
Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Τα πρώτα μέλη έχουν ενταχθεί στο δίκτυο.
Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Βρείτε επαγγελματία.

Τι είναι και τι παρέχουν οι Συνεργατικές Ομάδες στο NOESI.gr;

Ο κατάλογος επαγγελματιών με διαπιστευμένους επαγγελματίες από το NOESI.gr.Οι Συνεργατικές Ομάδες δημιουργήθηκαν στις αρχές της δεκαετίας 2010-2020 από χίλιες (1.000) θέσεις μελών του NOESI.gr, που διέθεταν πρόσβαση σε μία ειδική πλατφόρμα (Google Workspace) που λειτούργησε έως το 2022 με ετήσιο κόστος 72.000$ με χορηγία της Google ειδικά σχεδιασμένη για συνέργειες!

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.