Έχω ένα αγοράκι στο φάσμα του αυτισμού και αναζητώ γονείς στο Δήμο Ωρωπού

Εικόνα Katerina Dimitris

Καλημερα εχω ενα αγορακι 5,5 ετων στο φάσμα του αυτισμού μενω στον δημο Ωρωπού. Αναζητώ γονεις απο τον δήμο για μια κοινή προσπάθεια και ενα καλύτερο μελλον για τα παιδιά μας... Είμαι καιρό εδω αλλα ειναι το πρώτο μου ποστ!

Σχόλια

Καλημέρα!

Εικόνα Rania
Καλημέρα! Εχουμε ένα κοριτσάκι με ΔΑΔ λίγο μικρότερο, έχουμε σπίτι στον Ωρωπό, πηγαίνουμε τακτικά αλλά δεν είμαστε μόνιμοι κάτοικοι. θα μπορούσαμε να έρθουμε σε επαφή.
like0

Μαμά από τον Δήμο Ωρωπού

Εικόνα Katerina Dimitris

Καλημέρα, δεν ξέρω πολύ καλά το φόρουμ φυσικά θα μπορούσα με να βρεθούμε θα δω αν μπορώ να στείλω μυνημα.

like0

Για να στείλετε ένα μήνυμα (E-mail)

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

​Για να στείλετε μήνυμα (E-mail) σε άλλο μέλος, κάντε τα εξής:

Μπείτε στον λογαριασμό σας.

1. Πηγαίνετε στη σελίδα που θέλετε. Κάντε κλικ στο όνομα του μέλους που έχει γράψει το κείμενο (στο "Δημοσιεύτηκε από...").

2. Από τη νέα σελίδα με το προφίλ του μέλους επιλέξτε "Επικοινωνία".

3. Σε εκείνη τη σελίδα γράψτε το μήνυμά σας και πατήστε "Αποστολή μηνύματος" για να στείλετε το προσωπικό μήνυμα (E-mail) προς το μέλος που σας ενδιαφέρει.

Τα υπόλοιπα αφήστε τα στην πλατφόρμα του www.noesi.gr. Το μήνυμα σας θα παραδοθεί στον παραλήπτη του χωρίς να βλέπετε τη διεύθυνση του παραλήπτη, για λόγους δεοντολογίας. Αν λάβετε απάντηση στο μήνυμα σας, τότε μπορείτε να επικοινωνείτε με το άλλο μέλος ακόμη και χωρίς τη μεσολάβηση του www.noesi.gr.

like1

Καλημέρα, δυστυχώς μένω Θεσσαλονίκη!

Εικόνα Μάρθα Ζαννή

Καλημέρα, δυστυχώς μένω Θεσσαλονίκη!

like1

Είμαστε λιγο μακριά ;) 

Εικόνα Katerina Dimitris

Είμαστε λιγο μακριά ;) 

like0

Μένω μόνιμα Ωρωπό και έχω ένα αγοράκι 4 ετών

Εικόνα Maria Pap

Γειά σας! Μένω μόνιμα Ωρωπο και έχω ένα αγοράκι 4 ετών που εδώ και ένα χρόνο έχει λάβει διάγνωση για δαδ - φασμα αυτισμου! Έιμαι στη διάθεσή σας,  όποτε θέλετε να επικοινωνήσω μαζί σας.

like0

Καλησπέρα ωραία θα κανονίσουμε καφεδάκι

Εικόνα Katerina Dimitris

Καλησπέρα ωραια θα κανονίσουμε καφεδακι και κουβεντούλα. Ο δημος ειναι μεγαλος, μα ο κόσμος λιγο κλειστος :( αυτος ειναι και ο λογος που προφανώς δεν εχει τιποτα στην περιοχή.... Στελνω μυνημα. 

like1

Δήμος Ωρωπού και ΔΑΔ

Εικόνα Maria Pap

Πήρα το μήνυμά σου, με τη πρώτη ευκαιρία θα τηλ. να κανονίσουμε. Είναι γεγονός ότι ο κόσμος εδώ είναι λίγο περίεργος, όμως τα παιδιά που είναι στο φασμα συνεχώς αυξάνονται και εν καιρώ θα πρέπει κάτι να γίνει. Τα υπόλοιπα από κοντά...☺!

like0

Ωραία!

Εικόνα Katerina Dimitris

Πρέπει να κάνουμε κάτι.

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.