Κομμωτήριο για τον γιο μου

Εικόνα Gogo G

Γεια σας,

Αν γνωρίζει κανείς κάποιο κομμωτήριο που θα μπορούσα να πάω τον γιο μου, ο οποίος έχει αυτισμό και είναι 5 ετών. Οπουδήποτε στην Αθήνα, εμείς μένουμε στον Περισσό. 

Θα ήθελα να έχει ο κομμωτής /-ρια κάποια εμπειρία ίσως με τον αυτισμό χαμηλής λειτουργικότητας.

Εσείς που πηγαίνετε το παιδί σας;

Ο Πέτρος μου είναι μη λεκτικός και πολύ δύσκολος με καινούργιες καταστάσεις.

Δεν γνωρίζω αν επιτρέπετε να γραφετε στοιχεία επιχειρήσεις εδώ. Το E-mail μου είναι: georgia.g1@hotmail.com

Σας ευχαριστω

Σχόλια

Κομμωτήριο για... δύσκολους...

Εικόνα Paletacat

Γειά σου Γωγώ. Προτείνω λόγω... εμπειρίας να κάνεις την αρχή εσύ μέσα στο σπίτι σου φροντίζοντας να τον απασχολείς με κάτι που του αρέσει. Χρησιμοποίησε ένα μικρό ψαλιδακι (όχι μηχανές που κάνουν θόρυβο, για την αρχή τουλάχιστον).Στη δική μας τη περίπτωση, μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες και τραυματικές εμπειρίες για όλους μας σε κομμωτήρια, αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε την ...τύχη μας στο σπίτι και με ...κομμωτη ...εμένα ...τη μαμά. Το σκηνικό ήταν ο μικρούλης μπροστά στον υπολογιστή κι εγώ να προσπαθώ να ...κόψω..! Τα καταφέραμε και οι δύο..!! Αυτό κράτησε μέχρι 4 ετών. Μετά ήρθε σπίτι μία ξαδέλφη μου κομμώτρια, μετά μία άλλη κομμώτρια άγνωστη... και φθάσαμε γύρω στα 8 να πηγαίνουμε σε κανονικό κομμωτήριο. Και τώρα στα 15 έχουμε και άποψη για το κούρεμα.. που γίνεται σε διάφορα κομμωτήρια ..! Μην ανησυχείς....Μικρά βήματα και όλα ξεπερνιουνται. Καλή επιτυχία!

like0

Εγώ τον κουρεύω στο σπίτι από μωρό με μηχανή

Εικόνα Gogo G

Σε ευχαριστώ paletacat για την απάντηση. Εγώ τον κουρευω στο σπίτι από μωρό με μηχανη. Με αρκετές δυσκολίες κτλ ...αλλά τώρα πια το δέχεται χωρίς φασαρίες απλά πρέπει να είμαι γρήγορη!

Ομως θα ήθελα τώρα που είναι ακομα μικρός να ξεκινήσουμε σε κομμωτήριο σιγά - σιγά. Δυστυχώς όμως δεν εχω κάποιον γνωστό. Σε ένα κομμωτήριο που πήγαινω εγώ  μου είπαν ότι δεν μπορούν να με βοηθήσουν, αν το παιδι δεν συνεργάζεται. 

like0

Οπτικο υλικό υπάρχει αρκετό στο διαδίκτυο

Εικόνα Δώρα Τσούκαλου

Καλησπέρα

αν βοηθιέται με οπτικό υλικό υπάρχει αρκετό στο διαδίκτυο που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε για να προετοιμαστεί καλύτερα. Αν πηγαίνετε σε κάποιο κέντρο ή ειδικό ίσως μπορούν και από εκεί να σας βοηθήσουν με τέτοιο υλικό.

like0

Τον κουρεύω από μικρό στο...

Εικόνα Katerina Dimitris

Kαλησπερα σας, το κουρευω απο μικρο μόνο στο Armelinos στον Αγιο Στεφανο. Προσπαθησα και αλλου δεν τα καταφερα..

like0

Σε ευχαριστώ για την απάντηση

Εικόνα Gogo G

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Είδα στο site τους ότι έχει στη νέα ιώνια καταστήμα, θα δοκιμασω πρώτα εκεί.

like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.