Πλαγιοκεφαλία

Εικόνα μαρινα χ
Γεια σας. Είμαι μητέρα τριών παιδιών ένα κοριτσάκι 5 ετών και 2 δίδυμα αγοράκια σχεδόν 3 ετών. Τα αγοράκια ήταν στον ίδιο σάκο. Το πρώτο αγοράκι μετά λύπης μου συνειδητοποιώ πλέον ότι έχει πλαγιοκεφαλία. Όταν το κοιτάω από πάνω, το δεξί αυτάκι του είναι πολύ πιο μπροστά απο το αριστερό. Το είχα πει στην παιδίατρο μου αλλά δεν μου έλεγε κάτι ώστε να υποψιαστώ. Οταν ρώτησα έναν άλλο γιατρό, μου είπε το κεφάλι θα φτιάξει και αναρωτιομουν, μα πώς αφου μεγαλώνοντας θα σκληραίνει το κεφαλάκι του και φυσικά δεν έφτιαξε ποτέ. Μπορεί να υπάρξει νοητικό πρόβλημα στο παιδί κατά την ανάπτυξη του; Μπορώ να πάω να το δεί κάποιος ειδικός ή είναι πολύ αργά πλέον; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Έστειλα ενα email στην Ισπανία σχετικά με καποιο κράνος που φοράνε στα παιδάκια σε τετοιες περιπτώσεις και θέλουν να τους στείλω φωτογραφίες για να εκτιμήσουν το μέγεθος της δυσμορφιας αλλά δεν θα ήμουν και πολύ θετική σε κάτι τέτοιο γνώριζετε κάτι εσείς για αυτο ωστε να έχω μια ποιο έγκυρη ενημέρωση;

Σχόλια

Δεν είμαι ειδικός

Εικόνα ασπασία
Δεν είμαι ειδικός ούτε γνωρίζω κάτι σχετικά με αυτήν την πάθηση αλλά γιατί δεν ψάχνεται στο ιντερνετ άρθρα σχετικά με αυτήν την πάθηση???Δεν έχετε να χασεται τίποτα...Ελπίζω να βοήθησα έστω και λιγο!
like0

Ιατροί για την πλαγιοκεφαλία

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Σας στέλνουμε στοιχεία για δύο ιατρούς για τους οποίους έχουμε στοιχεία επικοινωνίας σχετικά με την πλαγιοκεφαλία. Δρ. Στρατουδάκης Αλ. Yπεύθυνος του Κρανιοπροσωπικού Κέντρου στο "ΜΗΤΕΡΑ" Δρ. Προδρόμου Διευθυντής νευροχειρουργικής στο Νοσοκομείο Παίδων "ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ". Για λόγους δεοντολογίας σας έχουμε αποστείλει τα στοιχεία επικοινωνίας τους μέσω E-mail.
like0

Άλλες δημοσιεύσεις για την πλαγιοκεφαλία

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Διαβάστε εδώ μία περίπτωση ενός γονιού που μοιάζει πολύ με τη δική σας. Βοήθεια για το κοριτσάκι μου... http://www.noesi.gr/node/1704
like0

Άλλες δημοσιεύσεις για την πλαγιοκεφαλία

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος
Διαβάστε εδώ μία περίπτωση ενός γονιού που μοιάζει πολύ με τη δική σας. Βοήθεια για το κοριτσάκι μου... http://www.noesi.gr/node/1704
like0

Τηλεφώνα επικοινωνίας Δρ Προδρόμου

Εικόνα αγγελα μαυρογιαννη

Θα ήθελα παρακαλώ τηλέφωνα επικοινωνίας για τον κύριο Προδρόμου, πριν κάποια χρόνια είχε χειρουργήσει τον αδερφό μου και θα θέλαμε να κλείσουμε ένα ραντεβού διότι ίσως χρειαστεί κι άλλη επέμβαση.

Σας ευχαριστώ

Αγγέλα

like0

Αγγέλα δεν είναι στο "Παίδων";

Εικόνα didyma1103

Αγγέλα δεν είναι στο Παίδων "Αγία Σοφία" ο κος Προδρόμου? Φαντάζομαι αν πάρεις εκεί, θα σου πουν. Δεν τον έχουμε χρειαστεί εμείς αλλά κάπου άκουσα ότι χειρουργεί στο "Παίδων". Κάνε μια προσπάθεια να πάρεις να ρωτήσεις! 

Να πάνε όλα καλά με τον αδερφό σου! 

like0

Δρ. Προδρόμου στο Παίδων "Η Αγία Σοφία"

Εικόνα NOESI.gr

Και τα δικά μας στοιχεία αυτό λένε:

Δρ. Προδρόμου
Διευθυντής Νευροχειρουργικής
Νοσοκομείο Παίδων "ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ"
Τηλ.: 2107467000 (τηλεφωνικό κέντρο)

like1

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.