Πληρωμές λογοθεραπείας (Ιούνιος 2016)

Εικόνα Μαρία Π. Φάληρο

Καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται με τις πληρωμές λογοθεραπείας; Τα καταθέτω στην Καλλιθέα τα χαρτιά. Μου χρωστούν τέσσερις πληρωμές.

Σχόλια

Πληρωμές λογοθεραπείας (Απρίλιος - Μάιος - Ιούνιος 2016)

Εικόνα Τάκης Παπαδόπουλος

Ενώ μέχρι Απρίλιο έμπαιναν τα λεφτα στις προκαθορισμένες ημερομηνίες πληρωμής που έχει αναρτήσει το ΙΚΑ, τώρα μας χρωστάνε 2 και πάμε για 3ο μήνα (Ιούνιο).

  • Έχετε και άλλοι το ίδιο πρόβλημα? (ΙΚΑ Αμαρουσίου)
  • Πως θα τα δώσουμε στο Κέντρο που κλείνει κιόλας?

ΥΓ.

Αν καταθέσουμε απόδειξη Ιουνίου απο Σεπτέμβρη θα πάρουμε λεφτα?

like0

Μπήκαν σε κανέναν τα λεφτά;

Εικόνα ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΛΥΚΟΚΑΠΗ

Μπήκαν σε κανέναν τα λεφτά στις 17 Ιουνίου για εργοθεραπεία λογοθεραπεία? Εγώ πηγα στο ΙΚΑ και δείχνει το σύστημα ότι θα πιστωθούν 17/06 αλλά ακόμα δεν έχει μπει κάτι...?

like0

Πληρωμή λογοθεραπείας

Εικόνα Μαρία Π. Φάληρο

Από μας στη Καλλιθέα γίνεται χαμός! Δεν έχουν προσωπικό και δεν προλαβαίνουν να καταχωρήσουν. Δεν ξέρω τι στο καλό θα γίνει! Χρωστάμε 2 πληρωμές στο Κέντρο.

like0

Τιποτα ούτε Κερατσίνι.. . 

Εικόνα Adina R

Τιποτα ούτε Κερατσίνι...

like0

Καμία ημερομηνία του ΕΟΠΥΥ δεν ισχύει

Εικόνα Τέρψη

Καμία ημερομηνία του ΕΟΠΥΥ δεν ισχύει.. .εδώ και καιρο.. Οταν καταθετουμε τις αποδειξεις θα περιμένουμε δυο μηνες και βαλε για να μπουν τα χρηματα. Δεν εχουν, λεει, προσωπικο. Τρεχα γυρευε δηλαδή και το Κεντρο Λογοθεραπειας πιεζει γιατι ειναι αρκετα τα χρηματα. Αλλα δεν τους νοιαζει τίποτα.

like1

Πληρωμές λογοθεραπείας στο ΙΚΑ Ν. Κόσμου

Εικόνα Sazoula

Στο ΙΚΑ Νεου Κοσμου μεχρι τωρα μου χρωστανε 4 μηνες και προχωραμε στον πεμπτο. Η απαντηση τους ειναι οτι τωρα αρχισαν να πληρωνουν τις αποδειξεις του 2016 και να κανω υπομονη. Τους ειπα οτι εγω κανω υπομονη, το Κεντρο ομως που πηγαινω θελει τα λεφτα του. Απο το προηγουμενο Κεντρο γι αυτο το λογο σταματησαμε γιατι το ΙΚΑ αργουσε πολυ να πληρωσει και (λογικο ειναι) μας σταματησαν την συνεργασια. Τοσα χρονια τις ιδιες δικαιολογιες λενε και αποτελεσμα μηδεν.

like0

Γιώργο ακριβώς όπως τα λες

Εικόνα Τέρψη

Γιωργο ακριβως οπως τα λες ειναι.. Και εγω αχαρνων παω. Στις 15/6 μπηκαν ενω ειχα καταθεσει αρχες απριλη.. 2 μηνες και βαλε κανουν τωρα. 

like0

Δυόμισυ μήνες που έχω καταθέσει

Εικόνα Τέρψη

Δυόμισυ μηνες που εχω καταθεσει αποδειξεις λογο- και εργο- και ακομα τίποτα οι αναισθητοι. Και η λογοθεραπευτρια πιεζει ασχημα. Ειναι ικανη μεχρι δικαστηρια να φτασει. πφφφφ...

like0

Δυστυχώς

Εικόνα Τέρψη

Δυστυχως Γιωργο. Και η λογοθεραπευτρια απειλει ασχημα... πολυ ασχημα. Μεχρι δικαστηρια ειναι ικανη.

like0

Τι θα γίνει μ' αυτές τις πληρωμές?!

Εικόνα Μαρία Π. Φάληρο

Καλημέρα σε ολους. Τι γινεται με τις πληρωμες?! Μου χρωστάνε 4 πληρωμες, μου έβαλαν μια στις 19/9, αυτόν τον μήνα τίποτα. Και τα χρωστούμενα κάθε 2 μήνες θα τα βάζουν?! Έλεος πια! (ΙΚΑ Καλλιθέας πάω).

like0

Κι εμάς μπήκαν στις 25 του μήνα

Εικόνα Τέρψη

Οντως ετσι ειναι.. Κι εγω ειχα καταθεσει αποδειξεις τριων μηνων στις 10 Οκτωβρη και μπηκανε στις 25.. Παλι καλα δεν εκαναν 3μηνες και...

like0
Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr | Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Εικόνα NOESI.gr

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr.Το Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr βασίζονται σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεργασίας, προσαρμοσμένη στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία που λειτουργούν εξ αποστάσεως, μέσω internet. Το Ψηφιακό Γραφείο μπορεί να συνδέεται και να υποστηρίζεται από τη Γραμματεία του NOESI.gr, ώστε να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό. Παρέχεται με την τεχνική υποστήριξη της Google.

Εφαρμογές του Ψηφιακού Γραφείου από το NOESI.gr.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Τι είναι και τι παρέχει το Δίκτυο επαγγελματιών (SPECIALS)

Λογότυπο Δικτύου επαγγελματιών SPECIALS ® NOESI.gr.Επαναφέρουμε τον κατάλογο επαγγελματιών, γνωστό με τον διακριτικό τίτλο Δίκτυο SPECIALS®. Ένα δίκτυο διαπιστευμένων μελών εξειδικευμένων σε διάγνωση και αξιολόγηση, εκπαίδευση - αποκατάσταση, υποστήριξη - συμβουλευτική, στους τομείς της ειδικής αγωγής, υγείας και πρόνοιας.

Διαπιστευτείτε από το NOESI.gr.
Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Τα πρώτα μέλη έχουν ενταχθεί στο δίκτυο.
Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Βρείτε επαγγελματία.

Τι είναι και τι παρέχουν οι Συνεργατικές Ομάδες στο NOESI.gr;

Ο κατάλογος επαγγελματιών με διαπιστευμένους επαγγελματίες από το NOESI.gr.Οι Συνεργατικές Ομάδες δημιουργήθηκαν στις αρχές της δεκαετίας 2010-2020 από χίλιες (1.000) θέσεις μελών του NOESI.gr, που διέθεταν πρόσβαση σε μία ειδική πλατφόρμα (Google Workspace) που λειτούργησε έως το 2022 με ετήσιο κόστος 72.000$ με χορηγία της Google ειδικά σχεδιασμένη για συνέργειες!

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.