Θα ήθελα τη βοήθειά σας για ένα πρόβλημα με τον γιο μου

Εικόνα θεοδωρα φραγκιδου

Καλησπερα. Θα ηθελα την βοηθεια σας για την αντιμετωπιση ενος προβληματος που αντιμετωπιζω. Ειμαι.μητερα τεσσαρων παιδιων. Τριων κοριτσιων και ενος αγοριου .Οι μεγαλες ειναι εφηβες ενω η πιο μικρη 6ετων. Ο πιο μικρος πριν ενα μηνα εκλεισε τα δυομιση. Ο μικρος θελω να σας πω οτι περασε πολυ δυσκολα τον πρωτο μηνα της ζωης του που ηταν στην εντατικη. Επαθε πολλα και 4 ανακοπες .Η ανησυχια μου ειναι στο γεγονος οτι ο μικρος ενω αρχισε να λεει τρεις τεσσερις λεξουλες πριν τον χρονο μετα σταματησε. Ο παιδιατρος μου ελεγε να μην ανησυχω.

Οταν εκλεισε τα δυο τον εκανα αξιολογηση λογου σε μια λογοθεραπευτρια. Στο τελος της αξιολογησης μου ειπε οτι φοβηθηκε μηπως το παιδι εχει αυτισμο αλλα αυτο το απεκλεισε μετα. Ειναι ανωριμος μου ειπε και ανωριμοτητα λογου. Για αυτο συντελεσε αρνητικα το οτι η μικροτερη αδελφη του εκεινο το διαστημε ξεκινησε να βλεπει παιδικα. Ο μικρος καρφωνοταν στην οθονη και εμεις το πηραμε αψηφιστα. Μετα απο αυτο σταματησαμε τελειος τα παιδικα.

Ο μικρος αλλαξε παρα πολυ. Ακουει εντολες και παιζει με οποιον κατσει να ασχοληθει μαζι του. Παρολα αυτα ειναι ανωριμος. Λεει φυσικα τωρα ποια καποιες λεξουλες αλλα λιγες και αυτες παντα οταν θελει.Τον βλεπω ομως που ζοριζεται να μιλησει καποιες φορες προσπαθει να πει αυτα που ακουει αλλα τις περισσοτερες φορες τα πεταει σε ανηποψιαστο χρονο και τρελλαινομαστε.Φυσικα ζουζουνιαζει συνεχεια λεει τα δικα του και μας δεινει να καταλαβουμε το τι θελει.θα ηθελα να μου πειται που κανω λαθος και πως μπορω να βοηθησω τον μικρο.

Σας παρακαλω πολυ να μου στειλετε και τα στοιχεια της παιδαγωγου στην Θεσσαλονικη για να επικοινωνησω μαζι της.

Ευχαριστω πολυ.

Σχόλια

Έχετε δει κάποιον ειδικό γιατρό πχ αναπτυξιολογο? 

Εικόνα Ελίνα Μανικα

Έχετε δει κάποιον ειδικό γιατρό πχ αναπτυξιολογο? 

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.