Ελληνικό λογισμικό για παιδιά με αυτισμό

Εικόνα Big Family

Μηπως γνωριζει καποιος εαν υπαρχει λογισμικο για τα αυτιστικα παιδια στα ελληνικα? Εχω βρει μονο αγγλοφωνα. Ευχαριστω

Σχόλια

Ενδεικτικά... (σχετικά με το λογισμικό)

Εικόνα asterias

Καλησπέρα, κοιτάξτε το http://kedip.med.auth.gr/autism και περισσότερο υλικό στο άρθρο: http://eeeek.pie.sch.gr/aytismos.htm συγκεκριμένα για τις αναφορές στο υλικό του "e-ISOTIS" μέσα απο την πλατφόρμα "learn it easy", καθώς και για το Μαγικό Φίλτρο? (έργο ΕΠΙΝΟΗΣΗ για άτομα με ήπια νοητική υστέρηση) μπορώ να σας δώσω περισσότερες πληροφορίες αν και όπως σωστά αναφέρεται στο άρθρο δεν είναι ειδικά σχεδιασμένο υλικό για χρήστες με αυτισμό. Ελπίζω να σας βοήθησα, Μαρία

Tip!

Δείτε περισσότερο λογισμικό από το NOESI.gr Οδηγό παρεμβάσεων: www.noesi.gr/book/intervention/software

like0

Αν βρείτε κάτι αναρτήστε το

Εικόνα Anonymous
Δυστυχώς οι αντίστοιχες έρευνές μου απέβησαν άκαρπες. Αν βρείτε κάτι, παρακαλώ αναρτήστε το.
like0

Μα υπάρχει εκπαιδευτικό λογισμικό

Εικόνα Angela Papastavrou

Υπάρχει εδώ και μερικά χρόνια ένα λογισμικό που απευθύνεται αποκλειστικά σε παιδάκια με ειδικές ανάγκες και το εχουν φτιαξει δάσκαλοι απο το ειδικό σχολειο της Βεροιας γιαυτό ακριβώς τον σκοπό. Εμάς μας εχει βοηθήσει παρα πολυ στην κατανόηση των αριθμών και των αριθμητικών πράξεων. Βέβαια, δεν ειναι εντελώς δωρεάν,(ένα δείγμα μπορεις μονο να κατεβάσεις απευθειας απο το σιτε για δοκιμή και καποια παλαιότερα προγράμματα), αλλά τα καινούργια δεν ειναι καθολου ακριβά, το αντίθετο μαλιστα θα ελεγα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://www.kidmedia.gr/index.html Και φυσικά υπάρχει πάντα το λογισμικό ALEXIS, εντελώς δωρεάν και φοβερό και αυτό !!! Εδώ: http://www.noesi.gr/node/1698

like0

Λογισμικό για αναγνώριση συναισθημάτων

Εικόνα marian3

Ξέρετε αν υπάρχει λογισμικό για παιδια με αυτισμομ που να στοχευει στην αναγνωριση συναισθημάτων μεσω του προσώπου; Ξενογλωσσα εχω βρει αρκετα αλλα στα ελληνικά δεν βρηκα κατι... Ευχαριστώ!!

like0

Λογισμικό για συναισθηματική αγωγή

Εικόνα Δανάη Πύλιου

Ξερετε αν υπάρχει κανένα ελληνικο λογισμικο για την εκμάθηση των συναισθημάτων για άτομα με αυτισμο; Ευχαριστω

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.