Συγνώμη αλλά τόσααα μέλη...

Εικόνα Anonymous

Συγνώμη αλλά τόσααα μέλη εδώ και αρκετοί επαγγελματίες όταν γράφει ένας γονιός τον προβληματισμό του και ειδικά όταν φαίνεται ότι δεν γνωρίζει και πως άλλωστε να ξέρει, αφού πρώτη φορά έρχεται αντιμέτωπος με τη διάγνωση του παιδιού του κλπ βοηθήστε τον, απαντήστε σας παρακαλώ, έκκληση κάνω. Γνωρίζω ότι δεν υπάρχει χρόνος, όλοι έχουμε απίστευτες υποχρεώσεις αλλά...

Σχόλια

Εκρήξεις θυμού

Εικόνα Χριστίνα

Θα σε συμβούλευα για θέματα της καθημερινότητάς σας που επιδέχονται προγραμματισμό να φτιάξεις ένα πρόγραμμα με εικόνες λόγω της μικρής ηλικίας του παιδιού στο οποίο να καταφεύγετε κατά τη διάρκεια της ημέρας προκειμένου να ξέρει το παιδί ποιες ακριβώς είναι οι δραστηριότητές του και να προετοιμάζεται για την επόμενη μέρα. Μήπως στο σχολείο υπάρχει κάτι που τον ενοχλεί; Το Κέντρο που τον παρακολουθεί δεν σου έχει δώσει κατευθυντήριες γραμμές για το πως να χειριστείς τον θυμό του;

like0

Χριστίνα σε ευχαριστώ αλλά αναφερόμουν σε post που πάνε άπατα

Εικόνα didyma1103

Χριστίνα σε ευχαριστώ αλλά αναφερόμουν σε post που πάνε άπατα και δεν απαντά κανείς, όχι στο παλιό το δικό μου. Αλλά σε ευχαριστώ πολύ πολύ! Είμαστε σε καλό δρόμο με το Θανάση, εφαρμόσαμε το πρόγραμμα με εικόνες και ο θυμός του είναι ελεγχόμενος σε αυτή τη φάση. Γενικότερα θέλει πολύ - πολύ προετοιμασία ο μικρός. 

like0

Υπομονή και επιμονή χρειάζεται

Εικόνα Χριστίνα

Χαίρομαι. Υπομονή και επιμονή χρειάζεται και κάθε μέρα θα είναι και μια νέα κατάκτηση.

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.