Ποιος είναι ο νεότερος πίνακας ΕΠΠΠΑ;

Εικόνα Μαριαμ

SOS! Σας παρακαλώ κε Κουτουμάνο ή όποιος άλλος έχει την ευγενή καλοσύνη να με ενημερώσει. Μπαίνοντας μέσα στο διαδίκτυο έψαξα να βρω τους πίνακες ΕΠΠΠΑ και μου βγάζει δυο, ο ένας στη σελίδα 38170 δίνει ποσοστό αναπηρίας στις διάχυτες απο 35% έως και 67% και υπογράφεται στις 31/10/2011 και ο άλλος στην σελίδα 23417 δίνει ποσοστό στις διάχυτες από 67% και άνω. Ποιος είναι ο πιο νέος πίνακας ΕΠΠΠΑ και ποιος απο τους δυο ισχύει γιατί ο δεύτερος που δινει 67% και άνω στις διάχυτες δεν γράφει ημερομηνία και δεν μπορώ να ξεχωρίσω εαν ειναι νεότερος του άλλου πίνακα που δίνει πιο λιγα ποσοστά στις διάχυτες. Θερμά ευχαριστω. 

Σχόλια

Ενιαίος Πίνακας Προσδιορισμού Ποσοστού Αναπηρίας (Ε.Π.Π.Π.Α.)

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Από όσο γνωρίζουμε το τελευταίος ΕΠΠΠΑ βρίσκεται στην ιστοσελίδα http://www.noesi.gr/pronoise/eopyy-pososta

Αν κάποιο μέλος έχει άλλη πληροφόρηση, παρακαλούμε ενημερώστε μας.

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.