Neuroprotek και αυτισμός

Εικόνα Maria P.

Καλησπέρα σε όλους τους γονείς που έχουμε αυτά τα καταπληκτικά παιδιά που δίνουν νόημα στη ζωή μας, δύναμη στην ψυχή μας και αγάπη στην καρδιά μας. Είμαι κι εγώ μαμά αυτιστικού παιδιού και πρόσφατα έμαθα για ένα σκευασμα που ονομάζεται Neuroprotek. Είναι τελείως φυτικό και χωρίς παρενέργειες που όπως μου είπε και ο κύριος Θεοχαρίδης (εξαίρετος επιστήμων και δημιουργός του σκευάσματος αυτού) είναι κατασκευασμένο από πυρηνέλαιο και λουτεινόλη που βοηθά στην καταπολέμηση της οξείδωσης του εγκέφάλου αυτών των παιδιών.

  • Το έχει δοκιμάσει κανείς?

Εγώ είναι η αλήθεια τα παρήγγειλα και σήμερα έδωσα στην κόρη μου τη δευτερη κάψουλα. Η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι λίγο γιατί δεν παίρνει το παιδί κανένα φάρμακο αλλά το βλέπω σαν βιταμίνες και μου είναι πιό εύκολα αποδεκτό.

  • Ξέρει κάνεις κάτι γι αυτό?

Σχόλια

Κάποιο νεότερο από όσους δοκίμασαν Neuroprotek;

Εικόνα Penny

Κάποιο νεότερο από όσους έχουν δοκιμάσει το σκεύασμα; Είδατε κάποια αποτελέσματα;

like0

Εγώ ξεκίνησα τον μικρό μου με το Neuroprotek όταν ήταν σχεδόν 3

Εικόνα Τάνια

Καλησπέρα,

Εγώ ξεκίνησα τον μικρό μου οταν ήταν σχεδόν 3. Είχε αρχίσει να μιλάει τότε αλλά επίπεδο 18 μηνών (καμιά 30αρια λέξεις) και προτάσεις τυπου 'Μαμα νερο'.

Αρχίσαμε με 1 καψουλα την ημέρα και η αλήθεια ήταν οτι στην αρχή ήταν πιο νευρικός και κάποιες συμπεριφορές αισθητηριακές λίγο χειροτερεψαν. Αλλά είχα διαβάσει ότι πέρνει λίγο καιρό και πολλές φορές μετα φεύγουν όλα αυτα. Οπότε περίμενα και είπα θα δώσω 6 μήνες και θα δω. Μετά από 2-4 βοδμάδες  οι συμπεριφορές ηρέμησαν και καλυτέρεψαν (να πω εδώ ότι δεν είχαμε ποτέ έντονα αισθητηριακά πάντως)

Εντωμεταξύ ή ομιλία του αρχισε να καλυτερεύει αισθητά και καναμε πλέον αλματα αντι για βήματα. Επίσης σταμάτησε να παθαίνει συνέχεια ιώσεις (που ίσως είχε να κάνει με το Neuroprotek γιατί ρυθμίζει το ανοσοποιητικο). Δηλαδή τον αρχισα Γενάρη και μέχρι τον Απρίλη καμοία ιωση και στον παιδικό κάθε μέρα, δεν μπορεί να ήταν τυχαίο..

Στους 6 μήνες έκανε το μπαμ στην ομιλία. Προτάσεις κτλ. Αλλά δεν μπορώ να πω ότι ηταν μόνο λόγο του σκευασματός (πιστεύω ότι βοήθησε πάντως) γιατί έκανε και θεραπείες.

Από τότε του δίνω ακόμα την ίδια δόση. Δεν είναι κάθε μέρα αλλά 3-4 φόρες την βδομάδα κατα μέσο όρο. Προσπάθησα να το σταματήσω πριν 2 χρόνια περίπου αλλά χειροτέρεψε το τραυλισμα που έχει ο Ιάσονας.

Τώρα πλέον είναι 7 χρονων και δεν το έχω κοψει για πολύ καιρό για να δω. Αλλά όπως ειπα παραπάνω το δίνω 3-4 φορες τη βδομάδα και μια αμπούλα (που είναι μικρότερη δόση αφου πλέον είναι 7 -8 κιλά περισσότερος από όταν πρωτοξεκίνησε).

Αυτά σχετικά με το Neuroprotek. Δεν ξέρω άλλοι γονείς τι αποτελέσματα είχαν.

Τανια

like0

Είχατε μιλήσει με κάποιον γιατρό πριν το ξεκινήσετε;

Εικόνα Penny

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση.

Είχατε μιλήσει με κάποιον γιατρό πριν το ξεκινήσετε; Πήρατε το Neuroprotek το κανονικό ή το Low Phenol; Σας ευχαριστώ πολύ!

like0

Δεν μιλήσαμε με κάποιον πριν ξεκινήσουμε το Neuroprotek

Εικόνα Τάνια

Απλά διάβασα την βιβλιογραφία σχετικά με το συμπλήρωμα και την ερευνα σχετικά και αποφάσισα να το δοκιμάσω λόγω της έλειψης λόγου.

Οταν το είχαμε ξεκινήσει έπρεπε να το το αγοράσω απο το εξωτερικό. Αργότερα το έπερνα απο την Ορθοβιοτική (νομίζω κάπως έτσι είναι το όνομα) στο Μαρούσι. Νομίζω ότι μέσο αυτής της εταίρειας μπορείς να έρθεις σε επαφή με τον Δρ Θεοχαρίδη που η ερευνά του οδήγησε στη δημιουργία του συμπλήρωματος.

Να τονίσω εδώ ότι επειδή κάτι είναι φυτικό και ονομάζεται συμπλήρωμα δεν σημαίνει ότι είναι αθώο και δεν θα έχει παρενέργειες. Σε εμάς δεν είχε ιδιαίτερες αλλά αλλοι γονείς το σταμάτησαν, γιατί έκανε τα παιδιά τους πολύ νευρικά.

like0

Νεα απο όσους δοκιμασαν Neuroprotek

Εικόνα Vivi K

Καλησπέρα.Θα ηθελα να μαθω νεα απο οσους εχουν δοκιμασει το Neuroprotek.Ειδατε αποτελέσματα?πως ειναι σημερα τα παιδάκια σας?

like0

Νεότερες εμπειρίες για το Neuroprotek

Εικόνα Μαρία Τ

Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν νεότερες εμπειρίες σχετικά με την χρήση του εν λόγω σκευάσματος. Ευχαριστώ.

like1

Που μπορω να τα βρω τα χάπια (Neuroprotek)

Εικόνα Αντιγόνη Κιλιγκαριδου

Καλησπέρα σας θα ήθελα να σας ρωτήσω  είμαι από Γερμανία και έχω μια κορη που έχει αυτιστικό και είπα να δοκιμάσω  τα χαπια και δεν μπορώ να τα βρω. Kοίταξα  και στο Amazon αλλά φoβάμαι να τα παραγγείλω από εκεί. Μήπως πώς μπορείτε να μου πείτε καμία σελίδα να τα παραγγείλω ή να μου πείτε  οποιος τα περνει από το Amazon ποιο είναι ακριβό.  

Μπορείτε  να μου στείλετε το Link  από το Amazon για αυτό το χαπι;
Ευχαριστώ 

like0

NeuroProtek υπάρχει βελτίωση στην επικοινωνία;

Εικόνα Dimitris Smyrnakis

Καλημέρα εχω και εγώ ένα 3 χρονο με στοιχεία αυτισμού και ηχολαλια, μολις πριν λίγες μέρες πειστικά ότι ανήκει στο φάσμα. Ακόμα γνωμάτευση δεν εχω,  ξεκίνησα όμως ήδη έργο- και λόγο- σκέφτομαι να ξεκινήσω Neuroprotek. Πώς είναι το παιδί σου σήμερα υπάρχει βελτίωση εποικοινωνια;

like1

Προκαλεί μεγάλη ενεργητικότητα στο παιδί

Εικόνα Leon24

Καλησπέρα,

Έχουμε δύο αγοράκια, εκ των οποίων το πρώτο μας είναι ένα γλυκύτατο αυτιστικούλι 5 ετών. Έως τα 4 δε μιλούσε καθόλου, είχαμε ξεκινήσει ωστόσο έργο- από τα 2.5 και λόγο- από τα 3. Ένας κορυφαίος αιματολόγος κατά τύχη μου σύστησε τη δουλειά του Θ.Θ. Αφού διαβάσαμε τις δουλειές του, αρχίσαμε να χορηγούμε στο παιδί μας το χάπι-χωρίς να μιλήσουμε πριν μαζί του. Μετά από 10  μερεςείπε τις  πρωτες του λέξεις. Στους τρεις μήνες το παιδί έλεγε προτάσεις, λες και λύθηκε η γλώσσα του. Γνωρίσαμε το γιατρό μετά από τρεις μήνες με δική μας πρωτοβουλία(έρχεται Ελλάδα). Κάναμε και κάποιες μοριακές εξετάσεις που μας υπέδειξε, που επιβεβαίωσαν (μάλλον) την οξείδωση που υπάρχει στον εγκέφαλο, όπως επικαλείται οτι στοχεύει να θεραπεύσει. Όλον αυτό το χρόνο, κάναμε ένα διάλειμμα για να δούμε την αποτελεσματικότητα του και το παιδί έκανε ένα μικρό πισωγύρισμα. Θέλουμε να διακόψουμε βέβαια γιατί δεν είμαστε υπέρμαχοι της οποίας εξάρτησης του, ενώ και ο γιατρός μας απογοήτευσε καθώς μας πρότεινε εν τέλει αντιψυχωσικό για τις εξάρσεις που ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ προκαλει το χάπι. Θεωρώ ότι χωρίς το χάπι δε θα είχαμε σημειώσει την πρόοδο που βλέπουμε, από την άλλη ετοιμαστείτε για τρομερές εξάρσεις λόγω της υπερέντασης που προκαλεί το εν λόγω. Το θεωρούμε φυτικό και από τη μια ασφαλές, από την άλλη όμως προκαλεί μεγάλη ενεργητικότητα στο παιδί.

Σημείωση από τo NOESI.gr:

Έχουμε μεταφέρει αυτό το post εδώ: https://www.noesi.gr/blog/ehoyme-ena-glykytato-aytistikoyli-5-eton-shetika-fytiko-skeyasma — Αν θέλετε να σχολιάσετε, παρακαλούμε σχολιάστε εκεί λόγω μεγάλου αριθμού σχολίων στο post εδώ.

like0

Neuroprotek

Εικόνα Ιωάννα Σαμαρά

Καλησπερα! διαβασα οτι εχετε καποιο τηλεφωνο του Δρ. Θεοχαριδη στην Αμερικη.. ειναι ευκολο να μου το δωσετε;; δεν μπορεσα να βρω καποιο στο διαδικτυο..

like1

Neuroprotek lp

Εικόνα Μαρία Πατσαλα

Καλησπέρα σας,

'Εχω κι εγώ ενα κορίτσι ηλικίας 4,5 χρονών με αυτισμό! Δυστυχώς δεν υπάρχει καθόλου λόγος ενώ από τα 2 μόλις έτη έχουμε ξεκινήσει λογο-εργο. Ξεκινήσαμε κι εμείς το Neuroprotek lp πριν 20 μερες και αναμένουμε. Προς το παρών η αλλαγή που βλέπω είναι ως προς την ενέργεια και την υπερκινητικότητα που έχουν αυξηθεί κατά πολύ!! Από τη μια το βρίσκω αρκετά κουραστικό ως προς εμένα από την άλλη όμως είναι κι αυτό  μια ελπίδα καθότι αναζητά περισσότερο διαδραστικό παιχνίδι.Εύχομαι σύντομα να έχω να μοιραστώ κι άλλα νέα για το κοριτσάκι μου κι ελπίζω κι εγώ να διαβάζω νέα από άλλους !

like0

Neuroprotek, το λιώνετε και αν ναι πως,

Εικόνα Stellam1990_50298

Θα ήθελα την βοήθεια σας για τον τρόπο που χορηγείτε το σκεύασμα στα παιδιά σας; Το λιώνετε και αν ναι πώς;

like0

Νeuroprotek, θα το συνιστούσατε;

Εικόνα Zoi K.

Kαλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να ρωτήσω έπειτα από  τόσα χρόνια που έχουν περάσει και είχατε δοκιμάσει το Neuroprotek στα παιδιά σας, είναι κάτι που θα το συνιστούσατε σε άλλους γονείς; Ενδιαφέρομαι για τον γιο μου, ο οποίος είναι 2,5 χρονών. Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε απάντηση σας.

like0

Νeuroprotek, ευερεθιστότητα, ενεργητικότητα, εκνευρισμός

Εικόνα Mum Blue

Καλημέρα! Ο γιος μου, 10 χρονών, έχει διαγνωστεί με ΔΕΠ. Εδώ και 2 βδομάδες παίρνει  Neuroprotek και έχει εμφανίσει ευερεθιστοτητα, εκνευρισμο και αυξημένη ενεργητικοτητα. Αναζητώ στοιχεία επικοινωνίας του κ. Θεοχαριδη. Μηπως γνωρίζει κανείς αν επισκέπτεται την Ελλάδα; Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα οποιαδήποτε σχετική πληροφορία. 

Ευχαριστώ! 

like0

Ερώτηση πώς πάτε μετά από τόσο καιρό

Εικόνα Sofiaa837_50752

Καλησπέρα σας, θα ήθελα να μάθω πώς είναι τό παιδί τώρα, έχετε δει κάποια πρόοδο; Σας παρακαλώ απαντήστε να μάθουμε και εμείς.. Σας ευχαριστώ πολύ.

like0

Διακοπή Neuroprotek

Εικόνα Μαρία Πατσαλα

Καλημέρα σας,

Εμείς το διακόψαμε μετα από λίγο, γιατί είχε πολύ έντονες εκρήξεις. Δεν ήθελα να πειραματιστώ μόνη μου, εφόσον δεν είχα καθοδήγηση από τον κ. Θεοχαρίδη! Βέβαια, δυστυχώς οι εκρήξεις συνεχίζονται! Είναι μια δύσκολη κατάσταση που πλεον την αντιμεωπίζω μόνο με καθοδήγηση.

like0

Εχω ξεκινήσει και εγω Neuroprotek στο γιο μου

Εικόνα Kxa Mar1

Εχω ξεκινήσει και εγω Neuroprotek στο γιο μου, απο τον Ιούλιο. Δεν παρατήρησα ιδιαίτερη υπερκινητικότητα. Εσείς έχετε καλό αποτέλεσμα; Πιστεύετε σας βοήθησε;

Θα ήθελα σας παρακαλώ να μάθω πως είναι το παιδί μετά την χρήση του Neuroprotek. Μειώθηκαν οι εντάσεις. Το παιδί βελτιώθηκε.Ευχαριστώ, εαν θελετε στείλτε μου και προσωπικό μήνυμα.

like0

Σελίδες

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.