Αιμοληψία στον γιο μου, 3 ετών στο φάσμα του αυτισμού

Εικόνα Aneta Mag

Καλησπέρα σας, το παιδι μου 3 ετων ανηκει στο φασμα του αυτισμού και χρηζει εξετασεων αιματος, όμως η συνεργασια με τον μικροβιολογο μηδενικη και ουτε η παιδίατρος αναλαμβανει να του παρει αιμα γιατι θα το τραυματισει. Θα ηθελα τα φωτα σας για οσα μέλη αντιμετωπιζουν ανάλογο προβλημα. Σας ευχαριστω!

Σχόλια

Πήραμε από τα Jumbo εργαλεία γιατρού

Εικόνα Μίνα

Καλησπερα. Πήραμε απο τα Jumbo εργαλεια γιατρου και μαζι με την ψυχολογο παιζαμε τον γιατρο και ετσι εμαθε και τι ειναι ο πονος. Από τοτε και στην παιδιατρο κσι στο νοσοκομειο που μπηκε δυο φορες και στην αιμοληψια, τον κραταει ο μπαμπας του και εγω του λεω ενα τραγουδακι που του αρεσει και κάθεται να του παρουν αιμα, απλα κλαιει λιγο οπως ολα τα παιδια χωρις να κουνιέται. 

like0

Ο γιος μου ακριβώς έτσι έκανε μέχρι πριν λίγους μήνες

Εικόνα Ζωή

Ο γιος μου ακριβως ετσι εκανε μεχρι πριν λιγους μηνες. Τον ακινητοποιουσαμε 3 ατομα και ενα τεταρτο του επαιρνε αιμα. Δυστυχως δεν γινεται διαφορετικα αν η αιμοληψια επειγει. Αιμοληψιες ανα δίμηνο ή τριμηνο συνεχεια φτασαμε στο σημειο σημερα να του παιρνουν και να το διασκεδαζει. Ουτε εγω θα μπορουσα να το φανταστω αυτο βεβεαια.

like0

Θα δοκιμάσουμε εργαλεία - παιχνίδια

Εικόνα Aneta Mag

Σας ευχαριστώ πολύ για την ανταποκριση σας, ετσι  θα κινηθούμε κι εμείς δυστυχώς αφου δεν γινεται διαφορετικα. Θα δοκιμάσουμε και τα εργαλεία - παιχνίδια μηπως βοηθήσουν και στις επισκεψεις στην παιδίατρο διότι και εκει δεν συνεργαζόμαστε και μας πιάνει πανικός.

like0

Πρόβλημα αιμοληψίας στον γιο μου

Εικόνα Stella Giama

Καλησπέρα σας. 

Ποια είναι αυτή η γνωστή κλινικη;;

Εχω πρόβλημα με τον γιο μου 14 χρόνων που έχει αυτισμό και δεν συνεργάζεται.

Εχω απελπιστεί!! 

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

like0

Κλινική που αναλαμβάνει παιδιά στο φάσμα του αυτισμού

Εικόνα Fotini

Παρακαλώ, να μου στείλετε κι εμένα στοιχεία κλινικών ή διαγνωστικών κέντρων που αναλαμβάνουν αιμοληψιες σε παιδιά στο φάσμα. Ο γιος μου, 14 ετών δε συνεργάζεται. Ευχαριστώ 

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.