Κάθε πότε κάνει πληρωμές ο ΕΟΠΥΥ για λογοθεραπείες;

Εικόνα Giannisrip

Καλησπερα σε ολους, ξερουμε καθε ποτε κανει πληρωμες ο ΕΟΠΥΥ για λογοθεραπειες, αρχες η τελος του μηνος;

Σχόλια

Πληρωμές ΕΟΠΥΥ

Εικόνα Γιώργος

Απο Αθήνα ΕΟΠΥΥ Αχαρνων ενώ περυσι κανανε σχετικά καθε 1 η 2 μηνες, φέτος έχουν παγώσει τις πληρωμές και χρωστάνε 4μηνα και βαλε.

Πληρωμές ΕΟΠΠΥ στη Θεσσαλονίκη

Εικόνα Δημήτριος Βόγδος

Καλησπέρα σας...

Τί γίνεται παιδιά με τις πληρωμές στην Θεσσαλονίκη; Είχαμε καταθέσει Δεκέμβριο, Ιανουάριο και Φεβρουάριο στο ΙΚΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΆΣ με την παράταση που είχε πάρει τότε. Μετά από λίγες μέρες και χωρίς βέβαια να μας αποζημιώσουν μάθαμε για την μεταφορά των φακέλων μας στον ΕΟΠΠΥ, πέρα από το ότι πλέον υπάρχει ένα γραφείο για την κατάθεση των δικαιολογητικών σε όλη την Θεσσαλονίκη!!! (σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με το ΙΚΑ για να εκφράσω τα παράπονα μου για το θέμα είχα την κλασσική απάντηση: «Λυπάμαι κύριε μου αλλά δυστυχώς αυτό ισχύει»!!!) και από ό,τι έχω μάθει αυτό ισχύει και σε άλλες περιφέρειες τις χώρας (το οποίο είναι εντελώς ελεεινό, αντί να πάμε προς το καλύτερο π.χ. με ασφαλές σύστημα online καταθέσεις των δικαιολογητικών το οποίο είναι πολύ εύκολο να γίνει τεχνικά) δεν μας πληρώνουν και από πάνω...

Δυστυχώς για τα παιδιά μας και κατ' επέκταση για εμάς, έχουμε σταματήσει τις θεραπείες τους αφού η οικονομική μας κατάσταση είναι όπως των περισσότερων Ελλήνων.... Επίσης σε κάποιες περιφέρειες μαθαίνω πως έχουν πληρωθεί μέχρι τον Απρίλιο! Γιατί αυτή η αδικαιολόγητη καθυστέρηση εδώ Θεσσαλονίκη;;; Μήπως η κλασσική δικαιολογία ανεπάρκειας προσωπικού;;; Υπάρχουν πλέον άπειρα άτομα που θέλουν να δουλέψουν με τον μισθό που δίνουν… γιατί τέτοια ταλαιπωρία;;; Γιατί «δολοφονείτε» το μέλλον των παιδιών μας;;;

ΕΟΠΥΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Εικόνα Ελευθερία Κιλβού

Εμάς πάλι ο ΕΟΠΥΥ του Πειραια μας έχει πληρώσει τα πρωτόκολλα που τα κατάθεσα τον Μάρτιο του 2017 και αφορούσε τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο 2017.

Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας παρακάτω.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου εκπαίδευση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές σ' όλη την Ελλάδα. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε, προσκαλέστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφορεί δωρεάν ο νέος Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο. Ο Οδηγός με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε" διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, επαγγελματίες, φοιτητές, εθελοντές, στελέχη εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Δοκιμάστε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;