Αναζήτηση Αναπτυξιολόγου (κα Καραντανά ή άλλον)

Εικόνα Anonymous

Καλημέρα σε όλους.

Εχουμε πάρει διάγνωση ΔΑΔ απο αναπτυξιολόγο του Παιδων Αγία Σοφία.

Καθώς έχει περάσει περιπου ένα εξάμηνο απο τότε με εμφανή βελτίωση, θα ήθελα να τον δει και κάποιος άλλον ωστε να πάρουμε μια ακόμη γνώμη.

Εχω ακούσει για την κα Καραντανά και θα ήθελα να την δούμε ιδιωτικά, αλλα δεν μπορώ να βρω στο διαδίκτυο κάτι παρα μόνο στο Παίδων.

Μηπως γνωρίζει κάποιος πως θα την βρούμε ιδιωτικά;

Επίσης άν έχετε υπόψη σας κάποιον άλλο αναπτυξιολογο ή παιδοψυχίατρο πειτε μου.

Ευχαριστώ - καλή δύναμη!

Σχόλια

Δεν γνωρίζω καλό αναπτυξιολόγο

Εικόνα Penny

Δεν γνωρίζω καλο αναπτυξιολόγο, ούτε την συγκεκριμένη που αναφέρατε καθώς και γω βρίσκομαι στο ψάξιμο. Εχω πάει σε αρκετούς αλλά δεν βοήθουν περαιτέρω.

Αυτο που θα σας πω, ειναι εφόσον θέλετε να πάρετε 2η γνώμη, μην αναφέρεται τίποτα  στον δεύτερο. Εγώ έκανα το λάθος και άρχισα να λέω τι και πως όταν έπαιρνε το ιστορικό και τελικά έδωσα 60 ευρώ για 15 λεπτά υπόθεση, για να μου πουν "Τι ήρθατε; Τι θέλετε δηλαδή; Κι εγω το ίδιο με το συνάδελφο θα γράψω". Αυτό έγινε στην κα Αντωνιου απογευματινό ραντεβού! Την όποια κάποιοι την θεωρούν καλή. Δεν ασχολήθηκε καθόλου. Μάλιστα βιαζόταν να τελειώνει!

Πού να πηγαίναμε δηλαδή με πρωινό ραντεβού!

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.