Πώς και γιατί το προφίλ μέλους, οι αναρτήσεις, τα σχόλια διαγράφονται;

Εικόνα NOESI.gr

Το προφίλ του μέλους που αναζητείτε και τυχόν αναρτήσεις που έκανε το μέλος στο "βιολόγιό" του ή σε "βιολόγια" άλλων μελών έχουν αφαιρεθεί (διαγραφεί), κατόπιν αιτήματος του ίδιου του μέλους να αφαιρέσει τις δημοσιεύσεις του από τις σελίδες του www.noesi.gr για προσωπικούς λόγους.

Ενημέρωση NOESI.gr:

Έχουμε λάβει αίτημα διαγραφής του λογαριασμού του μέλους (*) για προσωπικούς λόγους. Τυχόν σχόλια που έγιναν από άλλα μέλη σε αναρτήσεις του μέλους (*) θα διαγραφούν επίσης. Λυπούμαστε για την αναστάτωση, ελπίζουμε ότι κατανοείτε τη διαδικασία. 

(*) Για λόγους δεοντολογίας αποκρύπτεται το επώνυμο του μέλους. Εάν χρειάζεστε περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το θέμα αυτό, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το NOESI.gr από τη σελίδα www.noesi.gr/contact.

Λίγα λόγια για τη διαγραφή αναρτήσεων στο www.noesi.gr

Οι διαγραφές λογαριασμών μελών και αναρτήσεων που γίνονται από τα μέλη μας είναι εφικτές με τη μεσολάβηση του διαχειριστή του www.noesi.gr. Ο βασικός λόγος της μεσολάβησης είναι ότι τυχόν διαγραφή μίας ανάρτησης, διαγράφει και όλες τις απαντήσεις ή σχόλια που αναρτήθηκαν από άλλα μέλη σχετικά με τη δεδομένη ανάρτηση. Για να μη δημιουργείται σύγχυση τους αναγνώστες "που πήγε μία σελίδα" και για να μη αναζητούν οι επισκέπτες του ιστότοπου αναρτήσεις που τυχόν έχουν αφαιρεθεί, είναι απαραίτητες κάποιες ρυθμίσεις στον ιστοτόπο εκ μέρους του διαχειριστή, μετά τη διαγραφή ενός λογαριασμού μέλους ή μίας ανάρτησης.

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου εκπαίδευση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές σ' όλη την Ελλάδα. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε, προσκαλέστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφορεί δωρεάν ο νέος Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο. Ο Οδηγός με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε" διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, επαγγελματίες, φοιτητές, εθελοντές, στελέχη εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Δοκιμάστε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;
 
Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας στο παρακάτω πεδίο.
Δείτε παλιά ...Nousletter!