Πώς και γιατί αναρτήσεις ή σχόλια διαγράφονται;

Εικόνα NOESI.gr

Η σελίδα που αναζητήσατε πιθανόν έχει αφαιρεθεί από τον ιστότοπο της νόησης στο διαδίκτυο και για τον λόγο αυτό ανακατευθύνεστε αυτόματα στην παρούσα σελίδα.

Λίγα λόγια για τη διαγραφή αναρτήσεων

Οι διαγραφές ιστοσελίδων όπως προφίλ μελών ή αναρτήσεων ή σχολίων, που γίνονται από τα άτομα που έχουν λογαριασμό μέλος στο www.noesi.gr είναι εφικτές με τη μεσολάβηση του διαχειριστή του ιστότοπου. 

Αφαιρούμε αναρτήσεις οι οποίες δεν συνάδουν με τον κανονισμό λειτουργίας του ιστότοπου ή αναρτήσεις που χρειάζονται έγκριση από μέρους μας πριν τη δημοσίευσή τους. Μεσολαβούμε για τη διαγραφή αναρτήσεων στην περίπτωση που τα μέλη υποβάλλουν σχετικό αίτημα.

Ο βασικός λόγος της μεσολάβησης είναι ότι τυχόν διαγραφή μίας ανάρτησης, διαγράφει μαζί απαντήσεις ή σχόλια που αναρτήθηκαν από άλλα μέλη σχετικά με τη δεδομένη ανάρτηση. Επίσης, η τυχόν διαγραφή ενός προφίλ μέλους, διαγράφει όλες τις αναρτήσεις του μέλους και μαζί απαντήσεις ή σχόλια που αναρτήθηκαν από άλλα μέλη σχετικά με τις δεδομένες αναρτήσεις.

Για να μη δημιουργείται σύγχυση τους αναγνώστες "που πήγε μία σελίδα" και για να μη αναζητούν οι επισκέπτες του ιστότοπου αναρτήσεις που τυχόν έχουν αφαιρεθεί, είναι απαραίτητες κάποιες ρυθμίσεις στον ιστοτόπο εκ μέρους του διαχειριστή, μετά τη διαγραφή ενός προφίλ μέλους ή μίας ανάρτησης.

Λίγα λόγια για τη διαγραφή προφίλ μελών

Τα προφίλ των μελών και τυχόν αναρτήσεις που έκαναν τα μέλη ή σχόλια σε αναρτήσεις άλλων μελών αφαιρούνται (διαγράφονται) μόνο κατόπιν αιτήματος του ίδιου του μέλους για προσωπικούς λόγους.

Συνηθέστερα, προσωπινά, θέτουμε την ακόλουθη σχετική ένδειξη, όπου έχουν αφαιρεθεί αναρτήσεις, σχόλια ή προφίλ μελών.

Ενημέρωση NOESI.gr:

Έχουμε λάβει αίτημα διαγραφής του λογαριασμού του μέλους (*) για προσωπικούς λόγους. Τυχόν σχόλια που έγιναν από άλλα μέλη σε αναρτήσεις του μέλους (*) θα διαγραφούν επίσης. Λυπούμαστε για την αναστάτωση, ελπίζουμε ότι κατανοείτε τη διαδικασία. 

(*) Για λόγους δεοντολογίας αποκρύπτεται το επώνυμο του μέλους. Εάν χρειάζεστε περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το θέμα αυτό, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το NOESI.gr από τη σελίδα www.noesi.gr/contact.

Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας παρακάτω.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου εκπαίδευση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές σ' όλη την Ελλάδα. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε, προσκαλέστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφορεί δωρεάν ο νέος Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο. Ο Οδηγός με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε" διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, επαγγελματίες, φοιτητές, εθελοντές, στελέχη εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Δοκιμάστε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;