Cem Kinaci και αυτισμός (υοερβαρικό οξυγόνο)

Εικόνα Koinoniologos
Καλησπέρα, τυχαίνει μήπως να γνωρίζει κανείς τον Dr. Cem Kinaci; Έχω ακούσει οτι ειδικεύεται σε περιπτώσεις αυτισμού και ακολουθεί πρωτοποριακές μεθόδους θεραπείας πάνω απ' όλα αποτελεσματικές.. Γνωρίζετε μηπως τίποτα για αυτό;

Σχόλια

Περιοδικό Special Life

Εικόνα Angela Papastavrou
Επικοινώνησε με το περιοδικο SPECIAL LIFE να σου δωσουν τα στοιχεια του και περισσοτερες πληροφοριες, ή γραψε το μηνυμά σου απευθειας στην ιστοσελιδα τους: http://speciallifeautism.wordpress.com/
like1

Έχω ακούσει κι εγώ καλά λόγια

Εικόνα Αγγελική
Έχω ακούσει κι εγώ καλά λόγια, αυτό είναι το site του, σε περιπτωση που δεν το έχετε δει http://www.cemkinaci.com/ Παρόλα αυτά, αν θέλετε περισσότερη βοήθεια, ευχαρίστως να βοηθήσω, μιας που ζω και σπουδάζω στην Πόλη τα τελευταία χρόνια.
like2

ο κυριος CEM KINACI

Εικόνα pepele
ο κυριος CEM KINACI συνεργαζεται με το κεντρο υπερβαρικης ιατρικης και τον κυριο Βαβαση στο Μαρουσι. Το παιδακι μιας φιλης μου ξεκινησε τις εξετασεις και την Κυριακη θα κανει το ΣΠΕΚΤ μαζι με τον κινατσι, απο τις πληροφοριες που εχουμε συλλεξη ειναι ενας εξερετικος γιατρος και ανθρωπος εαν θελετε περισσοτερες πληροφοριες ειμαι στην διαθεση σας δημητρακη μου καλη επιτυχια!!!!!!
like3

Περισσότερες πληροφορίες

Εικόνα dydimo
Καλησπέρα! Θα ήθελα περισσοτερες πληροφορίες για τον Dr Cem Kinaci. Μια καλή μου φίλη έχει κλεισει ραντεβού μαζί του στο Κεντρο Υπερβαρικής Καταδυτικής Ιατρικής Αθηνών για το αυτιστικό παιδάκι της σε λίγες μέρες. Αν μπορείς να μου στείλεις και προσωπικό μήνυμα θα το εκτιμούσα πολύ. Ευχαριστώ!
like3

Καλό είναι να είμαστε επιφυλακτικοί για τις μαγικές θεωρίες

Εικόνα Κ Μ Ντίνας
Ο χώρος του αυτισμού βρίθει από φούσκες δηλαδή πολλά υποσχόμενες θεωρίες για τη μαγική λύση. Ασ θυμηθούμε αυτό που λέει ο λαός μας όπου ακούς πολλά κεράσια πάρε και μικρό καλάθι. Για όποια καινούρια μέθοδο ακούτε καλό είναι να επισκέπτεστε έγκυρες ιστοσελίδες που παρέχουν΄πληροφορίες(π.χ.autism oracle αν θυμάμαι καλά).
like2

Εδώ και ένα χρόνο παρακολουθεί τον γιο μου ο Dr. Kinaci

Εικόνα ανώνυμο
Εδώ και ένα χρόνο παρακολουθεί τον γιό μου ο Dr.Kinaci ακολουθούμε το πρωτόκολο του και πραγματικά το παιδί μου έχει πολύ μεγάλες αλλαγές. Διευκρινίζω όμως ότι η διαδικασία δεν είναι εύκολη και κάθε παιδί αντιδρά διαφορετικά όπως διαφορετική είναι και η εξέλιξη τους. Δεν ξέρω αν πρέπει να γράψω λεπτομέρειες μη θεωρηθεί διαφήμιση...
like0

Θα ήθελα τη βοήθειά σου αν μπορείς

Εικόνα ριανα
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΕΞΤΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΙ 9 ΕΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕς ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΗΠΙΕς. ΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΓΝΩΣΤΗΚΕ ΣΑΝ ΑΣΠΕΡΓΚΕΡ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΣΑΝ ΡΟΜΠΟΤ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕς ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΑΦΩΝ
like3

Θα ήθελα μερικές πληροφορίες αν είναι εύκολο

Εικόνα ριανα
ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΗς ΦΙΛΗς ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΠΕΚΤ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΗΠΙΟΥ ΑΥΤΙΣΜΟΥ? ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ ΑΠΟ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΥ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΓΑΛΑ ΛΟΓΩ ΑΜΑΛΓΑΜΑΤΩΝ?
like1

Πληροφορίες για το υπερβαρικό οξυγόνο

Εικόνα Giorgios Karag

Επειδη ειμαι νεο μελος του noesi, διαβαζω την θεματολογια και προσπαθω να αντλησω οποια ενημερωση και πληροφορηση δεν εχω μεχρι σημερα. Εχω ενα αγορακι 5,5 ετων με διαγνωση αυτισμου υψηλης λειτουργικοτητας. Ακολουθουμε προγραμματα λογο-, εργο-, σε γνωστο Κεντρο του Αμαρουσιου και τον υποστηριζουμε με παραλληλη στηριξη στο νηπιαγωγειο. (Επαναλαμβανουμε τα προνηπια φετος). Τελευταια μαθαμε για το υπερβαρικο οξυγονο και τους γιατρους Κινατσι στην Τουρκια και Βαβατση εδω. Η σχετικη συζητηση στο site γαι το συγκεκριμενο θεμα εχει γινει πριν απο δυο και παλαιοτερα χρονια. Θα θελα να ρωτησω αν υπαρχει απο καποιους γονεις περισσοτερη πληροφορηση και το κυριοτερο αν καποιοι ακολουθησαν τη συγκεκριμενη παρεμβαση και τι αποτελεσματα ειχαν.

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.