Κάρτα στάθμευσης ΑμεΑ

Εικόνα paraskevi

Καλησπέρα σε όλους! Εύχομαι καλά χριστουγεννιάτικα με υγεία και δύναμη!!! Όποιος γνωρίζει που μπορούμε να απευθυνθούμε για να βγάλουμε κάρτα στάθμευσης ΑΜΕΑ (μπλε χρώματος) ας μας ενημερώσει γιατί από την Πρόνοια και το Γραφείο Συγκοινωνιών δεν μπόρεσαν να μας εξυπηρετήσουν. Ευχαριστώ!

Σχόλια

Μπλε κάρτα

Εικόνα marianna stakia

Δοκιμασε στην Νομαρχια. Καλη τυχη και καλη χρονια.. Ο Νομος για την μπλε καρτα ειναι το Προεδρικό Διάταγμα 241 (Π.Δ. 241).

like0

Κάρτα στάθμευσης ΑμεΑ

Εικόνα eria d
Καλησπέρα, εγώ κατέθεσα την απόφαση της επιτροπής με το ποσοστό της αναπηρίας μου, την άδεια του αυτ/του μου και μια φωτογραφία μου (ταυτότητας) στο Υπουργείο Συγκοινωνιών της περιοχής μου και πήρα την κάρτα στάθμευσης αυθημερόν. Να γνωρίζετε επίσης, οτι με αυτή την κάρτα μπορείτε να περνάτε ΔΩΡΕΑΝ απο όλα τα κρατικά διόδια σε όλες τις εθνικές οδούς. Μπορείτε να σταθμεύετε όπου θέλετε χωρίς περιορισμό. Δεν γνωρίζω κάτι για τον δακτύλιο... Να προσέξετε μόνο να έχει την στρογγυλή σφραγίδα του Υπουργείου στην όψη που αναγράφονται τα στοιχεία σας και του οχήματός σας, γιατί εμένα την πρώτη φορά δεν την είχαν βάλει απο παράλειψη του υπαλλήλου και είχα πρόβλημα με την δημοτική αστυνομία και με τους υπαλλήλους των διοδίων ανα την χώρα. Απαιτήστε και φωνάξτε. Δεν μας δίνουν σημασία διαφορετικά.
like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.