Δελτίο Τύπου από το Κέντρο "Στην Αυλή του Κόσμου"

Εικόνα ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥ

Στα πλαίσια των Εορτών των Χριστουγέννων το Κέντρο Ημέρας Εφήβων με Αυτισμό Δ. Αττικής «Στην Αυλή του Κόσμου», του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου, πραγματοποίησε για πρώτη χρονιά «Χριστουγεννιάτικο Bazaar». Η διοργάνωση έλαβε χώρα στο χώρο του Κέντρου Ημέρας  στην οδό Χρυσολωρά 10- 12 στο Περιστέρι, το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014.

Οι συγγενείς και οι φίλοι των εξυπηρετούμενων καθώς και πλήθος κόσμου που επισκέφθηκε το μπαζάαρ είχαν την ευκαιρία να επιλέξουν τα Χριστουγεννιάτικα  δώρα τους από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων.

Οι κατασκευές του μπαζάαρ ήταν όλες φιλοτεχνημένες από τους εξυπηρετούμενους εφήβους – νεαρούς ενήλικες  με αυτισμό στα πλαίσια του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου της  «Αυλής του Κόσμου». Με την λήξη της όμορφης αυτής εκδήλωσης το Δ.Σ. του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου, θα ήθελε πολύ να ευχαριστήσει, τον κ. Β. Κολότσο,   τον κ. Α. Κούρτη την κα Α. Μάνη, την κα Χ Μπογιατζή, την κα Ε. Διακάτου, τον κ. Β. Μακρή, την κα Α. Ρέντη, την κα Ν. Σουρβίνου και την κα Δ. Ψυχή, για την προσφορά τους.

Επίσης, ευχαριστεί την υπεύθυνη καλλιτεχνικού εργαστηρίου κα  Ελισάβετ Διακάτου καθώς και όλα τα μέλη του προσωπικού, τους εθελοντές και όλους όσους συνέβαλαν στην προσπάθειά αυτή. Η συνδρομή τους ήταν πολύτιμη στην επιτυχή έκβαση της εκδήλωσης.

Τέλος ευχαριστούμε όλους εσάς που μας στηρίξατε με την παρουσία σας σε αυτή την όμορφη γιορτή!!

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr | Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Εικόνα NOESI.gr

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr.Το Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr βασίζονται σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεργασίας, προσαρμοσμένη στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία που λειτουργούν εξ αποστάσεως, μέσω internet. Το Ψηφιακό Γραφείο μπορεί να συνδέεται και να υποστηρίζεται από τη Γραμματεία του NOESI.gr, ώστε να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό. Παρέχεται με την τεχνική υποστήριξη της Google.

Εφαρμογές του Ψηφιακού Γραφείου από το NOESI.gr.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Τι είναι και τι παρέχει το Δίκτυο επαγγελματιών (SPECIALS)

Λογότυπο Δικτύου επαγγελματιών SPECIALS ® NOESI.gr.Επαναφέρουμε τον κατάλογο επαγγελματιών, γνωστό με τον διακριτικό τίτλο Δίκτυο SPECIALS®. Ένα δίκτυο διαπιστευμένων μελών εξειδικευμένων σε διάγνωση και αξιολόγηση, εκπαίδευση - αποκατάσταση, υποστήριξη - συμβουλευτική, στους τομείς της ειδικής αγωγής, υγείας και πρόνοιας.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.
Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Βρείτε επαγγελματία.

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.