Επιληψία στην εγγονή μου

Εικόνα kostas papas

Έχω ενα σοβαρό πρόβλημα με την εγγονή μου. Το Σάββατο επαθε μια κρίση σοβαρή. Πηγαν το παιδί οι γονείς του στο αχεπα θεσ/νικης και ο γιατρός εκει τους είπε οτι το παιδί εχει ετσι απλά επιληψια. Επειδη εγω ειμαι στη Γερμανία και δεν μπορω να είμαι στην Ελλάδα για να βοηθήσω τον γιο μου την νύφη μου και το μωρό φυσικά * το μωρό ειναι σχεδόν 2 ετών * και νοσηλεύεται αυτήν την στιγμή στο ΑΧΕΠΑ παρακαλώ οποιον γνωρίζει οτιδήποτε απο γιατρούς και ο,τι αλλο να μας βοηθήσει ας μας γράψει.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Σχόλια

Επιληψία (ιατροί στη Θεσσαλονίκη)

Εικόνα Axpan

Οι γιατροί του παιδιατρικού στο ΑΧΕΠΑ είναι καταπληκτικοί.  Ειδικά ο παιδονευρολόγος κ. Παύλου είναι νομίζω ο καλύτερος στη Θεσ/νίκη.  Έχουμε κάνει την γύρα στους άλλους και αυτός και σαν επιστήμονας και σαν άνθρωπος ξεχωρίζει με μεγάλη διαφορά από τους άλλους.  Αν είπαν πως το παιδί έχει επιληψία φαντάζομαι πως κάναν εγκεφαλογράφημα και είδαν σ'αυτό σχετικές ενδείξεις και πως δεν έχουν καμμιά άλλη ένδειξη για να σκεφτούν για τίποτα εκτός της επιληψίας.  Φαντάζομαι το άγχος σας όμως νομίζω ειναι σε πολύ καλά χέρια.  

like0

Επιληψια (ιατροι στην Αθηνα)

Εικόνα Gogoulaki

Καλησπερα εμεις ειμαστε απο Αθηνα οποτε ξερω την καλυτερη παιδονευλογο που ειναι η κυρια Σκουτελη, καλο θα ηταν αν μπορειτε να παρετε και μια δευτερη γνωμη.Εμας παρακολουθει το παιδακι μας που ειναι 3 ετων και πασχει απο σπασμους!!!για οποια αλλη πληροφορια γραψτε μου αν θελετα στο mail μου:gkyr73@hotmail.com

like0

Επιληπτολόγος

Εικόνα Anamela

Μπορεί κανείς να μας συστήσει έναν καλό επιληπτολόγο ενηλίκων για μια δύσκολη περίπτωση επιληψίας; Ευχαριστώ

like0

Ο κυριος Κυρωζης ασχολειται με τις επιληψιες

Εικόνα valia_99

Γεια σας

Ο κυριος Κυρωζης ασχολειται με τις επιληψιες.Ειναι καθηγητης στο Αιγινητειο.

like0

Είμαι 21 χρονών, δεν είμαι γονιός αλλά έχω ο ίδιος επιληψία

Εικόνα peti.ne199436

Είμαι 21 χρονών, δεν είμαι γονιός αλλά έχω ο ίδιος επιληψία.. Τα τελευταία 5 χρόνια από τα 16 έχω 4 κρίσεις μέχρι τα 18 έπαιρνα χάπια αλλά λόγω του οτι δεν είχα καμία κρίση για 2 χρόνια σε συνεννόηση με τον γιατρό μου έκανα διακοπή για 1,5 χρόνο φέτος τον Φεβρουάριο έπαθα την 4η κρίση μου και νοσηλευτικα στο ΑΧΕΠΑ, με την βοήθεια του Θεού και των γιατρών συνεχίζω την αγωγή μου και όλους αυτούς τους μήνες είμαι καλά χωρίς κρίση χωρίς τίποτα και μάλιστα αν τα καταφέρω για 2.5 χρόνια χωρίς κρίση θα έχω πάλι διακοπή από την αγωγή.. η οποία αγωγή με ζοριζει πολύ δεν μου αρέσει να χαπακωνομαι η αλήθεια είναι..

Όμως σαν επιληπτικός έχω να θέσω ενα προβληματισμό σε εσας τους γονείς, επειδή το βλέπω και από τους δικούς μου, μην πέφτετε πάνω στο παιδί, μπορούμε να τα κάνουμε όλα μόνοι μας, τα ΠΑΝΤΑ το λένε και οι γιατροί μας εμένα οι γονείς μου δεν με αφήσουν να ζήσω σε άλλο σπίτι χωρίς αυτούς για παράδειγμα, ούτε να παω θάλασσα με τους φίλους μου, όλοι στην ηλικία μ έχουν δίπλωμα και εγώ δεν μπορώ να βγάλω, δεν με αφήνουν οι γονείς με κάνουν να νιώθω διαφορετικός από τους άλλους ενώ δεν είμαι δεν έχω κάποια αρρώστια μπορώ να ζήσω με αυτό αν με αφήσουν μια συμβουλή σε όλους εσάς τους γονείς η επιληψία δεν είναι αρρώστια μπορούμε να την αντιμετωποιησουμε αν μας αφήσετε..

Ευχαριστώ κουράγιο σε όλους τους επιληπτικους όλα θα πάνε καλά .

like0

Πόσο καιρό να περιμένω για να δω αποτελέσματα από το Depakine;

Εικόνα Ο Θεός είναι μεγάλος Θεέ μου

Ξέρει κανένας ποσο καιρό πρέπει να περιμένω για να δω αποτελέσματα στο παιδί μου που διαγνώστηκε με επιληψια εδώ και 3εβδομαδες; Παιρνουμε το Depakine. Η διάγνωση έγινε στο ΑΧΕΠΑ από τον κύριο Παύλου.

like0
Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr | Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Εικόνα NOESI.gr

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr.Το Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr βασίζονται σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεργασίας, προσαρμοσμένη στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία που λειτουργούν εξ αποστάσεως, μέσω internet. Το Ψηφιακό Γραφείο μπορεί να συνδέεται και να υποστηρίζεται από τη Γραμματεία του NOESI.gr, ώστε να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό. Παρέχεται με την τεχνική υποστήριξη της Google.

Εφαρμογές του Ψηφιακού Γραφείου από το NOESI.gr.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Τι είναι και τι παρέχει το Δίκτυο επαγγελματιών (SPECIALS)

Λογότυπο Δικτύου επαγγελματιών SPECIALS ® NOESI.gr.Επαναφέρουμε τον κατάλογο επαγγελματιών, γνωστό με τον διακριτικό τίτλο Δίκτυο SPECIALS®. Ένα δίκτυο διαπιστευμένων μελών εξειδικευμένων σε διάγνωση και αξιολόγηση, εκπαίδευση - αποκατάσταση, υποστήριξη - συμβουλευτική, στους τομείς της ειδικής αγωγής, υγείας και πρόνοιας.

Διαπιστευτείτε από το NOESI.gr.
Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Τα πρώτα μέλη έχουν ενταχθεί στο δίκτυο.
Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Βρείτε επαγγελματία.

Τι είναι και τι παρέχουν οι Συνεργατικές Ομάδες στο NOESI.gr;

Ο κατάλογος επαγγελματιών με διαπιστευμένους επαγγελματίες από το NOESI.gr.Οι Συνεργατικές Ομάδες δημιουργήθηκαν στις αρχές της δεκαετίας 2010-2020 από χίλιες (1.000) θέσεις μελών του NOESI.gr, που διέθεταν πρόσβαση σε μία ειδική πλατφόρμα (Google Workspace) που λειτούργησε έως το 2022 με ετήσιο κόστος 72.000$ με χορηγία της Google ειδικά σχεδιασμένη για συνέργειες!

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.