Ιδιωτική παράλληλη σε παιδικό σταθμό

Εικόνα Koulitsa Filnop.

Καλησπέρα σας!

θα ήθελα να μου πείτε τι χαρτιά χρειάζονται και τι διαδικασία για να γίνει δεκτή η παράλληλη στήριξη σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό / νηπιαγωγείο πέρα απ' το ότι πρέπει να δεχτεί ο παιδικός και αν υπάρχει κάποιος νόμος γι αυτό;

Ευχαριστώ!

Σχόλια

Ιδιωτική Παράλληλη

Εικόνα Fofo

Καλημέρα, 

Εμείς έχουμε δύο χρόνια ιδιωτική παράλληλη στήριξη στο νηπιαγωγείο.

Η διαδικασία είναι απλή. Εγκρίνεται από τον Σύλλογο των διδασκόντων η ιδιωτική παράλληλη. Χρειάζεται ένα ποινικό μητρώο της κοπέλας, που θα κάνει την παράλληλη και κάποιες υπεύθυνες δηλώσεις που συμπληρώνουν οι γονείς. Αυτά, ως προς το διαδικαστικό. 

Επι της ουσίας, η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να επισκεφτείς το σχολείο, μαζί με το παιδί και να τους πεις ότι θέλεις να βάλεις ιδιωτική. Αυτοί θα σε κατευθύνουν. Επίσης μπορείς να μιλήσεις με τον σύμβουλο ειδικής αγωγής στην πρωτοβάθμία εκπαίδευση στην οποία ανήκεις. 

Αυτά για αρχή. 

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.