Τεστ νοημοσύνης και ποσοστό αναπηρίας, ποια η σχέση τους;

Εικόνα Tinajazz

καλησπερα και απο εμενα... θα ηθελα να κανω μια ερωτησουλα αν γνωριζει κανεις να μου απαντησει, θα με βοηθουσε παρα πολυ!!!

εχω ξαναγραψει εδω στο παρελθον, και ειχα βοηθηθει πολυ

εχω ενα αγορακι 16 ετων με νοητικη υστερηση... αποφασισα να καταθεσω τα χαρτια μου στο κεπα για πρωτη φορα, για να περασω απο επιτροπη για να παρει το παιδι επιδομα, οπως και το εκανα

κατεθεσα τεστ wisk το οποιο ειναι κατω απο 30%, κατεθεσα καποιες εξετασεις απο μικρος που ηταν  που ποιστοποιουν οτι το παιδι εχει νοητικη υστερηση και κατεθεσα και ενα χαρτι που πηρα προσφατα απο νευρολογο στο λαικο νοσοκομειο που ποιστοποιει οτι το παιδι εχει νοητικη υστερηση!!! μεχρι εδω καλα... περναω απο επιτροπη σε λιγες μερες με καλεσανε, και μολις τωρα διαβασα στο ιντερνετ οτι αλλαξε το ποσοστο αναπηριας??? απο 67% πηγε 80%??? εμενα ομως δεν αναφερει πουθενα ποσοστο αναπηριας μονο το τεστ wisk που λεει οτι ειναι κατω απο 30% η νοημοσυνη του!!! ξερει κανεις να με βοηθησει γιατι εχω αρκετο αγχος...

ευχαριστω!!!

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.