Ομάδες αλληλεπίδρασης και κοινωνικών δεξιοτήτων

Εικόνα Kelly Vlassopoulou

Το θεραπευτικό Κέντρο "Ευχέρεια" ξεκινά, για άλλη μια χρονιά, ομάδες αλληλεπίδρασης και κοινωνικών δεξιοτήτων. Οι ομάδες οργανώνονται με κριτήρια τις κοινές ανάγκες και ηλικιακές ομάδες των παιδιών με στόχο η δυναμική της ομάδας να ενισχύσει τα ατομικά θεραπευτικά προγράμματα των παιδιών, αλλά και να δουλευτούν θεραπευτικοί στόχοι, όπως η κοινωνικά αποδεχτή αλληλεπίδραση, η οριοθέτηση, η επεξεργασία συναισθημάτων και η δημιουργία σχέσεων με συνομηλίκους. Αυτούς τους στόχους μπορούμε να τους διδάξουμε και να τους επιτύχουμε πιο αποτελεσματικά μέσα από μια ομάδα, με τις κατάλληλες θεραπευτικές προσεγγίσεις. Σύντομα, θα ξεκινήσει και η ομάδα Πρώιμης παρέμβασης και Προετοιμασίας για την Α' Δημοτικού, για τα νηπιάκια που την επόμενη σχολική χρονιά θα φοιτήσουν στην Α' Δημοτικού. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω E-mail στο kv@efheria.gr ή τηλεφωνικά στο 2102822010 για να μιλήσουμε για τις ανάγκες του δικού σας παιδιού και την πιθανότητα ένταξής του σε υπάρχουσα ή μελλοντική ομάδα.

Λογότυπο.Το Πρότυπο Θεραπευτικό Κέντρο "Ευχέρεια" στελεχώνεται από μία άριστα καταρτισμένη διεπιστημονική ομάδα που αποτελείται από: ψυχολόγους, λογοπεδικούς, εργοθεραπευτές, ειδικούς παιδαγωγούς, παιδαγωγούς προσχολικής ηλικίας και παιδοψυχίατρο. Η "Ευχέρεια" δέχεται παιδιά 2-18 ετών που αντιμετωπίζουν την οποιαδήποτε δυσκολία - μεγάλη ή μικρή, παθολογική ή περιβαλλοντολογική - σε κάποιο τομέα της ανάπτυξής τους και τα βοηθάμε να βελτιώσουν ή να αποκαταστήσουν πλήρως τη δυσκολία αυτή, οργανώνοντας και εφαρμόζοντας το κατάλληλο εξατομικευμένο πρόγραμμα για κάθε παιδί.

Οδηγός Υπηρεσιών από το NOESI.grΜπορείτε να μάθετε περισσότερα για την ΕΥΧΕΡΕΙΑ στον Οδηγό υπηρεσιών στη σελίδα noesi.gr/pronoise/efheria
Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr | Τι είναι και πώς λειτουργεί;

Εικόνα NOESI.gr

Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr.Το Ψηφιακό Γραφείο ® NOESI.gr βασίζονται σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα τηλεργασίας, προσαρμοσμένη στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία που λειτουργούν εξ αποστάσεως, μέσω internet. Το Ψηφιακό Γραφείο μπορεί να συνδέεται και να υποστηρίζεται από τη Γραμματεία του NOESI.gr, ώστε να εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο υλικό. Παρέχεται με την τεχνική υποστήριξη της Google.

Εφαρμογές του Ψηφιακού Γραφείου από το NOESI.gr.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.

Τι είναι και τι παρέχει το Δίκτυο επαγγελματιών (SPECIALS)

Λογότυπο Δικτύου επαγγελματιών SPECIALS ® NOESI.gr.Επαναφέρουμε τον κατάλογο επαγγελματιών, γνωστό με τον διακριτικό τίτλο Δίκτυο SPECIALS®. Ένα δίκτυο διαπιστευμένων μελών εξειδικευμένων σε διάγνωση και αξιολόγηση, εκπαίδευση - αποκατάσταση, υποστήριξη - συμβουλευτική, στους τομείς της ειδικής αγωγής, υγείας και πρόνοιας.

Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Μάθετε περισσότερα.
Εικόνα συνδέσμου προς επίσκεψη.​ Βρείτε επαγγελματία.

Διαφήμιση — Ζητήστε προσφορά
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.