Ομάδες ενηλίκων ατόμων με εγκεφαλική παράλυση

Εικόνα Βασιλική Φενέκου

Καλή σας ημέρα και συγχαρητήρια για το site σας! Θα ήθελα να ενημερωθώ αν υπάρχουν ομάδες ατόμων με εγκεφαλική παράλυση, συγκεκριμένα ενδιαφέρομαι για ομάδες ενηλίκων με φυσιολογική νοημοσύνη και εγκεφαλική παράλυση στην περιοχή της Αθήνας. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Σχόλια

Ομάδες για ενήλικες με εγκεφαλικές βλάβες

Εικόνα Χριστίνα Φράγκου

Υπάρχει το τμήμα για ενήλικες της ΕΛΕΠΑΠ, το πρόγραμμα είναι σχετικά καινούριο και αναλαμβάνει την καθημερινή παρακολούθηση και νευροψυχολογική αποκατάσταση μέσω δομημένων ομαδικών ασκήσεων:

Τμήμα νευροψυχολογικής αποκατάστασης εγκεφαλικών βλαβών (ΕΛΕΠΑΠ)
Κόνωνος 16 Παγκράτι
Τηλ 2107227758

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την ΕΛΕΠΑΠ στον Οδηγό υπηρεσιών από το NOESI.gr.

like0

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.