Πρόσκληση συμμετοχής φυσικών και νομικών προσώπων (εταίρων) σε χρηματοδοτούμενα προγράμματα

Εικόνα Άγγελος Κουτουμάνος

Η νόηση στο διαδίκτυο (NOESI.gr) ανακοινώνει ότι εντός της τρέχουσας σχολικής χρονιάς θα υλοποιήσει μία σειρά από μικρά ερευνητικά προγράμματα, χρηματοδοτούμενα - κατά βάση - από ευρωπαϊκές πηγές. Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, απευθύνουμε πρόσκληση προς όλα τα διαπιστευμένα μέλη μας - ιδιώτες και φορείς - αλλά και τα απλά εγγεγραμμένα μέλη, που ειδικεύονται σε κάποιον τομέα της ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης ή σε τομείς της κοινωνικής έρευνας, να αποστείλουν το βιογραφικό / επαγγελματικό ή εταιρικό προφίλ τους μαζί με μία δήλωση ενδιαφέροντος των ειδικότερων τομέων έρευνας που τους αφορούν ή ενδιαφέρουν (π.χ. πρώιμη παρέμβαση, ηλικιωμένα άτομα με αναπηρία, ιατρικές παθήσεις, κ.ά.).

Οι θέσεις που θα δημιουργηθούν αφορούν έμμισθη εργασία.

Απαραίτητα προσόντα για τα άτομα που θα επιλέξουμε είναι η καλή γνώση μίας ξένης γλώσσας και χρήσης Η/Υ (Docs, Spreadsheets, E-mail, Internet), η δυνατότητα συνεργασίας στο πλαίσιο μιας διεπιστημονικής ομάδας και η εργασία με βάση προκαθορισμένα χρονοδιαγράμματα.

Θα συνεκτιμηθούν η δυνατότητα υλοποίησης επισκέψεων / συναντήσεων εκτός γραφείου και η προηγούμενη εμπειρία σε χρηματοδοτούμενα προγράμματα.

Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν θα περάσουν από συνέντευξη, από δύο μέλη της ομάδας του NOESI.gr, ενώ για την περίπτωση των φορέων (εταίρων) θα οργανωθούν σχετικές από κοινού συναντήσεις / επισκέψεις.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε ένα ενδεικτικό παράδειγμα χρηματοδοτούμενου Έργου από το EASPD (European Association of Service Providers for Persons with Disabilities).

Σχετικά αρχεία: 

Βρείτε ένα θέμα άμεσα!

Αφίσα της δράσης Μένουμε Ενωμένοι, μία πρωτοβουλία του noesi.gr για την εξ αποστάσεως υποστήριξη κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19.
✰ Ψηφιακή Αλληλεγγύη NOESI.gr
Η νόηση στο διαδίκτυο είναι μία κοινότητα μελών με Βιολόγια με προσωπικές εμπειρίες, που τροφοδοτούν συζητήσεις, και Οδηγούς, μία κοιτίδα γνώσης. Οι Ομάδες εμφανίζουν τα posts ανά τοποθεσία ή θέμα και η Αρχική τα πιο πρόσφατα.
Οδηγίες​ για να γράψετε "Βιολόγιο". Για να δημοσιεύσετε, μπείτε ως μέλος (Login). Μετά, από το μενού Πλοήγηση επιλέξτε Δημοσιεύστε νέο κείμενο. Επιλέξτε είδος ανάρτησης, συμπληρώστε τη φόρμα με κείμενο, πατήστε Ανάρτηση.