Μία σελίδα του Οδηγού υπηρεσιών

Ο Οδηγός υπηρεσιών - Προνόησε παρουσιάζει τους φορείς και τις δομές σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ο Οδηγός υπηρεσιών του NOESI.gr με τον διακριτικό τίτλο "ΠΡΟΝΟΗΣΕ" παρουσιάζει υπηρεσίες για μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και άτομα με αναπηρία, σε Ελλάδα και Κύπρο. Δείτε τον Οδηγό στη σελ. noesi.gr/book/welfare

ΛΟΓΟΜΟΡΦΩΣΗ

Εικόνα NOESI.gr

Το Κέντρο Παιδιού "Λογομόρφωση", βρίσκεται στην Μεταμόρφωση Αττικής. Είναι πλήρως στελεχωμένο από έμπειρο προσωπικό, όλοι κάτοχοι μεταπτυχιακού τίτλου, που αφορούν στα παιδιά, όπως: Λογοθεραπευτή, Εργοθεραπευτή, Ειδική Παιδαγωγό, Ψυχολόγο, Παιδοψυχίατρο και Φυσικοθεραπευτή. 

Ζητείται Εργοθεραπευτής-ρια στο Κέντρο "Λογομόρφωση"
Ζητείται Εργοθεραπευτής /-ρια για διήμερη απογευματινή απασχόληση στο Κέντρο Παιδιού "Λογομόρφωση" στην Μεταμόρφωση. ΙΚΑ ή μπλοκ, όπως προκύψει. Δείτε την αγγελία αναλυτικά.
[Ενημέρωση 17/11/2016: Η αγγελία εξακολουθεί να είναι σε ισχύ.]


Βασικός στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε στο παιδί ένα υγιές και καθησυχαστικό πρόγραμμα προσαρμοσμένο στο περιβάλλον του μέχρι να σταθεροποιηθεί ο ρόλος του στο σχολικό πλαίσιο και να νιώσει ο ίδιος σιγουριά για τα επόμενα του βήματα.


Στην πρώτη συνάντηση οι Παιδαγωγοί και Παιδοψυχολόγοι, έρχονται σε επαφή με το παιδί αλλά και με τους γονείς, με στόχο να εντοπίσουν τις τυχόν αδυναμίες του παιδιού και να ενημερώσουν καθώς και να συμβουλεύσουν τους γονείς για την πορεία και την πρόοδο του παιδιού.

Τα μαθήματα είναι πάντα απογευματινά, διάρκειας 50 λεπτών. Στο τέλος κάθε συνεδρίας, ο θεραπευτής ενημερώνει και συμβουλεύει τον γονέα σχετικά με την πρόοδό του.

Γίνεται ανά 20ήμερο περίπου, μια συνάντηση (Ομάδα), όλου του Επιστημονικού προσωπικού του κέντρου μας, συζητώντας  για την πορεία, την εξέλιξη και βελτίωση του κάθε παιδιού ξεχωριστά.

Διευθυντής του κέντρου είναι  ο Δρ Ανδρέας Ελευθερίου, καθηγητής Φυσικοθεραπείας.

Επικοινωνία

Χλόης 32
144 52 Μεταμόρφωση

Τηλ.: 2102817400
E-mail: dr.eleftheriou@gmail.com

Ιστοσελίδα: www.logomorfosi.gr

Παραπομπές στους Οδηγούς του NOESI.gr.
Είναι σημαντικό να αναφέρετε ως πηγή των πληροφοριών τη σελίδα www.noesi.gr/book εφόσον χρησιμοποιήσετε υλικό από τους Οδηγούς του NOESI.gr σε άλλες ιστοσελίδες. Σεβαστείτε το έργο της ομάδας noesi.gr και τον αναγνώστη που χρειάζεται να βρίσκει έγκυρες και ενημερωμένες πληροφορίες για θέματα υγείας και πρόνοιας. Για τον σκοπό αυτό, ενημερώνουμε τις σελίδες των Οδηγών τακτικά, μία βασική παράμετρος της πιστοποίησης του NOESI.gr από το Health on the Net Foundation. Εάν δεν έχετε τρόπο να ενημερώνετε τακτικά τις δικές σας ιστοσελίδες ή έντυπες εκδόσεις, δώστε την ευκαιρία στον αναγνώστη σας να βρει στον ίδιο Οδηγό, όπου ανατρέχετε κι εσείς, μία ενημερωμένη βάση σωστής πληροφόρησης. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το υλικό κάθε Οδηγού μας ελεύθερα, να αναφέρετε το όνομα του (π.χ. Οδηγός διαταραχών, παρεμβάσεων, υπηρεσιών κ.ά). και τη διεύθυνση της ιστοσελίδας του, χωρίς ειδική άδεια από το NOESI.gr, εφόσον λάβετε υπόψη την παρούσα παραίνεση και τους όρους χρήσης του www.noesi.gr.

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου εκπαίδευση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές σ' όλη την Ελλάδα. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε, προσκαλέστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφορεί δωρεάν ο νέος Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο. Ο Οδηγός με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε" διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, επαγγελματίες, φοιτητές, εθελοντές, στελέχη εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Δοκιμάστε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;
 
Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας στο παρακάτω πεδίο.
Δείτε παλιά ...Nousletter!