Μία σελίδα του Οδηγού υπηρεσιών

Ο Οδηγός υπηρεσιών - Προνόησε παρουσιάζει τους φορείς και τις δομές σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ο Οδηγός υπηρεσιών του NOESI.gr με τον διακριτικό τίτλο "ΠΡΟΝΟΗΣΕ" παρουσιάζει φορείς στο τρίπτυχο "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια", σε Ελλάδα και Κύπρο. Δείτε τον Οδηγό στη σελ. noesi.gr/book/welfare

ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ

Η Πολυκλινική Ολυμπιακού Χωριού λειτουργεί από το 2005, ως Μονάδα Αποκατάστασης – Αποθεραπείας – Ημερήσιας Νοσηλείας, με σκοπό την αντιμετώπιση: παθήσεων του μυοσκελετικού, νευρολογικές παθήσεις, αθλητικές κακώσεις, ρευματολογικές παθήσεις, παθήσεις του καρδιοαναπνευτικού και αγ­γειοχειρουργικές παθήσεις. 

Υπηρεσίες

  • Ιατρείο Φυσικής Ιατρικής και Αποκα­τάστασης.
  • Τμήμα Φυσικοθεραπείας.
  • Τμήμα Εργοθεραπείας.
  • Τμήμα Λογοθεραπείας.
  • Τμήμα Ψυχολογικής Στήριξης.
  • Τμήμα Κοινωνικής Στήριξης.
  • Λοιπές υπηρεσίες: Θεραπευτικό Γυμνα­στήριο με συσκευές τύπου air machine, Βιοπαθολογικό Εργαστήριο (Αιματολογι­κό, Βιοχημικό, Μικροβιολογικό, Ανοσολο­γικό), Ιατρική Απεικόνιση (Μαγνητική, Αξονική Τομογραφία, Υπέρηχοι, Triplex, Κλασικό Ακτινολογικό), Τμήμα Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων, Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών σε συνεχή λειτουργία 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο.

Επικοινωνία 

Γεωργίου Δαμασκού 1 (Ολυμπιακό Χωριό – Είσοδος Γ')
136 77 ΑΧΑΡΝΑΙ

Τηλ. : 2102410000
Fax: 2102420215
E-mail: info@aemy.gr
Ιστοσελίδα: www.aemy.gr 

Αρχείο 

Τρίπτυχο μεγέθους Α4, διχρωμίας σιέλ – λευκού. Διαθέσιμο σε ηλεκτρονική μορφή.

Πηγή

Οδηγός υπηρεσιών ΠΡΟΝΟΗΣΕ από το NOESI.gr :: Η Νόηση στο διαδίκτυο | www.noesi.gr

Παραπομπές στους Οδηγούς του NOESI.gr.
Είναι σημαντικό να αναφέρετε ως πηγή των πληροφοριών τη σελίδα www.noesi.gr/book εφόσον χρησιμοποιήσετε υλικό από τους Οδηγούς του NOESI.gr σε άλλες ιστοσελίδες. Σεβαστείτε το έργο της ομάδας noesi.gr και τον αναγνώστη που χρειάζεται να βρίσκει έγκυρες και ενημερωμένες πληροφορίες για θέματα υγείας και πρόνοιας. Για τον σκοπό αυτό, ενημερώνουμε τις σελίδες των Οδηγών τακτικά, μία βασική παράμετρος της πιστοποίησης του NOESI.gr από το Health on the Net Foundation. Εάν δεν έχετε τρόπο να ενημερώνετε τακτικά τις δικές σας ιστοσελίδες ή έντυπες εκδόσεις, δώστε την ευκαιρία στον αναγνώστη σας να βρει στον ίδιο Οδηγό, όπου ανατρέχετε κι εσείς, μία ενημερωμένη βάση σωστής πληροφόρησης. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το υλικό κάθε Οδηγού μας ελεύθερα, να αναφέρετε το όνομα του (π.χ. Οδηγός διαταραχών, παρεμβάσεων, υπηρεσιών κ.ά). και τη διεύθυνση της ιστοσελίδας του, χωρίς ειδική άδεια από το NOESI.gr, εφόσον λάβετε υπόψη την παρούσα παραίνεση και τους όρους χρήσης του www.noesi.gr.

Λαμβάνετε το ...Nousletter; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο καταχωρώντας το E-mail σας παρακάτω.
Δείτε παλιά ...Nousletter!

Γιατί συντονίζουμε δίκτυα;

Στόχο του NOESI.gr αποτελεί η δικτύωση επαγγελματιών, φορέων και οικογενειών, ώστε να διευκολύνονται η ενημέρωση, η υποστήριξη και η συμβουλευτική με απώτερο σκοπό τη δια βίου εκπαίδευση, την επαγγελματική κατάρτιση και εν γένει την κοινωνική ένταξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι Ομάδες είναι γειτονιές σ' όλη την Ελλάδα. Ενημερώστε, ρωτήστε, αναζητήστε, προσκαλέστε.

Βρείτε μια "γειτονιά" εδώ.
 

Νέος Οδηγός "Προνόησε"!

Κυκλοφορεί δωρεάν ο νέος Οδηγός υπηρεσιών "Εκπαίδευση - Υγεία - Πρόνοια" σε Ελλάδα και Κύπρο. Ο Οδηγός με τον διακριτικό τίτλο "Προνόησε" διατίθεται δωρεάν σε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση. Απευθύνεται σε γονείς, επαγγελματίες, φοιτητές, εθελοντές, στελέχη εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Δοκιμάστε την αναλυτική πανελλαδική έκδοση ή την έκδοση ...τσέπης της περιοχής σας!

Μπορώ να συνδράμω τον Οδηγό;